Meniu
Cosul tau

Fotolii

Canapea cromată M 103   Canapea M 103 cu 3 locuri moderna, cadrul cromat, sezut si spatar din poliuretan injectat pe structura metalica. Poate fi tapitat fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori. Când trebuie să așteptăm minute în șir..
3.990,00 Lei
Canapea cu 2 locuri Mont Martre 102   MM 102 este o canapea tapitata pe cadru de lemn. Poate fi tapitata fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori. Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictiseala ș..
950,00 Lei
Canapea cu 3 locuri MM 103      MM 103 este o canapea tapitata pe cadru de lemn. Poate fi tapitata fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori. Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictiseala și ..
1.300,00 Lei
Canapea modulară pentru spații moderne de relaxare-RUBICO BR102 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din birou...
2.575,00 Lei
Canapea modulară pentru spații moderne de relaxare-RUBICO LAUNGE 102 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din b..
3.565,00 Lei
Canapea tapițată cu picioare cromate Notre Dame 103 Arizona piele ecologică   Rafinamentul și elegantă sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii care fac spațiul dumneavoastră deosebit! Canapea ND103 este o canapea complet tapitat cu picioare cromate, utilizarea ei fiind re..
2.050,00 Lei
Canapea tapițată cu picioare cromate Notre Dame 103 Negru piele ecologică   Rafinamentul și elegantă sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii care fac spațiul dumneavoastră deosebit! Canapea ND103 este o canapea complet tapitat cu picioare cromate, utilizarea ei fiind recomanda..
2.050,00 Lei
Canapea tapițată structură din lemn color SO 200       Rafinamentul si eleganta sunt caracteristicile colectiei noastre de fotolii si canapele care fac spatiul dumneavoastra deosebit!     Canapeaua SO 200 color este o canapea complet tapitata cu structura din lemn,..
1.799,00 Lei
Canapea tapițată cu picioare cromate ND102   Rafinamentul și elegantă sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii care fac spațiul dumneavoastră deosebit!  Canapea ND102 este o canapea complet tapițat cu picioare cromate, utilizarea ei fiind recomandată pentru foarte multe loc..
1.660,00 Lei
Canapea tapițată cu picioare cromate Notre Dame103   Rafinamentul și elegantă sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii care fac spațiul dumneavoastră deosebit! Canapea Notre Dame 103 este o canapea complet tapitat cu picioare cromate, utilizarea ei fiind recomandată pentru foa..
1.990,00 Lei
Colțar pentru fotoliu modular tapițat pe structură de lemn TRIO-Colțar Coltar pntru fotoliu modular tapițat, structură de lemn, poliuretan rezistent la compactare, picioare lemn lăcuite. Coltarul Trio este fratele cel mic din gama Trio. Se poate folosi individual, sau se poate conecta cu mai mul..
650,00 Lei
Coltar-fotoliu modular pentru spatii moderne de relaxare-RUBICO 45 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din bir..
820,00 Lei
Coltar-fotoliu modular pentru spatii moderne de relaxare-RUBICO 90 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din bir..
850,00 Lei
Fotolii din piele eco cu picioare cromate Notre Dame 100 Rafinamentul și eleganța sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii care fac spațiul dumneavoastra deosebit! Fotoliul Notre Dame 100 este un fotoliu complet tapițat cu picioare cromate, utilizarea lui fiind recomandată pent..
1.156,00 Lei
Fotoliu cromat cu masuta MP 102       Fotoliul MP 102 cu masa si 2 locuri este un fotoliu modern, cadrul cromat, sezut si spatar din poliuretan injectat pe structura metalica.   Poate fi tapitat fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai ..
3.895,00 Lei
Fotoliu cromat M 100       Fotoliul M 100 este un fotoliu modern, cadrul cromat, sezut si spatar din poliuretan injectat pe structura metalica.   Poate fi tapitat fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori.   Cân..
1.695,00 Lei
Fotoliu cromat M 102       Fotoliul M 102 cu 2 locuri este un fotoliu modern, cadrul cromat, sezut si spatar din poliuretan injectat pe structura metalica.   Poate fi tapitat fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori.  ..
2.995,00 Lei
Fotoliu din piele eco cu picioare cromate Notre Dame 100 Negru Rafinamentul și eleganța sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii care fac spațiul dumneavoastra deosebit! Fotoliul ND100 este un fotoliu complet tapițat cu picioare cromate, utilizarea lui fiind recomandată pentru foart..
1.156,00 Lei
Fotoliu elegant din catifea cu scaun pentru suport picioare si pernuta Fotoliu elegant din catifea cu scaun pentru suport picioare si pernuta
Stoc Epuizat
Fotoliu elegant din catifea cu scaun pentru suport picioare și pernuță   Asezati-va, relaxati-va si eliberati-va de stres cu acest fotoliu cu spatar inalt si suport de picioare! Acest set este minunat pentru a va relaxa in fata televizorului sau pentru a va bucura de o dupa-amiaza linistita..
1.199,00 Lei
Fotoliu extensibil tip clic-clac care se transforma in pat     Cauti un fotoliu sau o canapea ieftina? Cumpara acum produse de mobilier la cel mai mic pret din piata! Profita acum de toate reducerile noastre la scaune, canapele si fotolii! TRANSPORT GRATUIT Acest fotoliu imbina perfe..
1.450,00 Lei
Fotoliu modular pentru spatii moderne de relaxare-RUBICO 100 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din birou. St..
799,00 Lei
Fotoliu modular pentru spatii moderne de relaxare-RUBICO 102 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din birou. St..
3.141,00 Lei
Fotoliu modular pentru spatii moderne de relaxare-RUBICO 1BR Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din birou. St..
1.250,00 Lei
Fotoliu modular pentru spatii moderne de relaxare-RUBICO BR100 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din birou. ..
1.590,00 Lei
Fotoliu modular pentru spatii moderne de relaxare-RUBICO LAUNGE 100 Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta îmbină funcționalitatea cu un design estetic și confort. Rubico este un sistem modular conceput pentru spațiile de relaxare din bi..
2.190,00 Lei
Fotoliu modular tapitat pe structura de lemn TRIO-1 Fotoliu modular tapițat 1 loc, structură de lemn, poliuretan rezistent la compactare, picioare lemn lăcuite. Fotoliul Trio cu un loc este fratele cel mic din gama Trio. Se poate folosi individual, sau se poate conecta cu mai multe bucăți din ac..
620,00 Lei
Fotoliu modular tapitat pe structura de lemn TRIO-2 Fotoliu modular tapițat 2 locuri, structură de lemn, poliuretan rezistent la compactare, picioare lemn lăcuite. Fotoliul Trio cu două locuri este fratele cel mic din gama Trio. Se poate folosi individual, sau se poate conecta cu mai multe bucăț..
992,00 Lei
Fotoliu Monte Martre 100   Fotoliul MM 100 este un fotoliu tapițat pe cadru de lemn. Poate fi tapitat fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori. Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictiseala și chi..
559,00 Lei
Fotoliu Mont Martre 100 Fly Fotoliu 1 loc cu brațe tapițate, structură de lemn, poliuretan rezistent la compactare, role. Fotoliul MM 100 Fly este un fotoliu tapițat pe cadru de lemn. Poate fi tapițat fie cu piele sau stofă, fiecare din aceste variante fiind disponibilă pe mai multe culori. Când ..
750,00 Lei
Fotoliu MM Plus 100   Fotoliul MM Plus 100 este un fotoliu tapitat pe cadru de lemn. Poate fi tapitat fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori.   Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictiseala și..
599,00 Lei
Fotoliu tapițat cu picioare din lemn lăcuit color SO 100       Rafinamentul si eleganta sunt caracteristicile colectiei noastre de fotolii care fac spatiul dumneavoastra deosebit!     Fotoliul SO 100 color este un fotoliu complet tapitat cu picioare din lemn, utili..
1.169,00 Lei
Fotoliu tapițat cu picioare cromate ND100 Rafinamentul si eleganta sunt caracteristicile colectiei noastre de fotolii care fac spatiul dumneavoastra deosebit! Fotoliul ND100 este un fotoliu complet tapițat cu picioare cromate, utilizarea lui fiind recomandată pentru foarte multe locații. Ac..
1.156,00 Lei
Măsuță dreptunghiulară cu picioare cromate Notre Dame 2 Rafinamentul și eleganța sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii și mese care fac spațiul dumneavoastra deosebit! Măsuță cu blat din sticlă sablată, picioare cromate, structură din lemn. Masă Notre Dame 2 are un de..
1.350,00 Lei
Măsuță patrată cu picioare cromate Notre Dame 1 Rafinamentul și eleganța sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii și mese care fac spațiul dumneavoastra deosebit! Măsuță cu blat din sticlă sablată, picioare cromate, structură din lemn. Masă Notre Dame 2 are un design interesa..
1.125,00 Lei
Masă tapițată pe structură de lemn TRIO TR-1   Masa Trio 1 este ideala atat pentru spatiile inguste cat si pentru spatii largi, precum holuri, biblioteci etc. Masa Trio 1 este conceputa pe structura de lemn si este tapitata. Picioarele acestei masute sunt realizate din lemn lacuit. Blatul ..
653,00 Lei
Masă tapițată pe structură de lemn TRIO TR-2 Masa Trio 2 este ideala atat pentru spatiile inguste cat si pentru spatii largi, precum holuri, biblioteci etc.Masa Trio 2 este conceputa pe structura de lemn si este tapitata. Picioarele acestei masute sunt realizate din lemn lacuit. Blatul este confe..
569,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 42 (2 pagini)

Comenzi-scaune.ro este o destinație online de încredere pentru achiziționarea de mobilier de înaltă calitate, iar gama de produse include o varietate de fotolii elegante și confortabile. Iată o prezentare generală a fotoliilor disponibile pe comenzi-scaune.ro:
Diversitate de modele și stiluri: Pe site-ul comenzi-scaune.ro veți găsi o selecție variată de fotolii, fiecare proiectat să completeze diferite stiluri de design interior. Indiferent dacă preferați un aspect modern și minimalist sau un design tradițional și clasic, veți găsi cu siguranță un fotoliu care să se potrivească gusturilor dvs. și să se integreze perfect în decorul casei dvs.
Opțiuni de dimensiuni: Fotoliile disponibile pe platforma comenzi-scaune.ro vin în diverse dimensiuni, de la modele compacte potrivite pentru spații mai mici, până la fotolii spațioase și confortabile ideale pentru relaxare într-o cameră de zi generoasă sau într-un colț de lectură. Această varietate de dimensiuni vă permite să găsiți fotoliul perfect pentru spațiul și nevoile dvs. individuale.
Materiale de calitate: Comenzi-scaune.ro oferă fotolii fabricate din materiale de înaltă calitate, inclusiv piele naturală, piele ecologică și țesături de calitate superioară. Aceste materiale nu numai că conferă fotoliilor un aspect elegant și sofisticat, dar și asigură durabilitate și rezistență în timp, pentru o experiență de utilizare îndelungată și confortabilă.
Confort și ergonomică: Fiecare fotoliu de pe comenzi-scaune.ro este proiectat pentru a oferi confort maxim utilizatorului. De la scaune moi și relaxante, până la suport ergonomic pentru spate și brațe, aceste fotolii sunt concepute pentru a vă oferi un loc confortabil unde să vă relaxați și să vă bucurați de momentele de odihnă.
Funcționalitate și utilitate: Fotoliile disponibile pe acest site nu numai că sunt confortabile, ci și funcționale. Anumite modele pot avea caracteristici suplimentare, precum mecanisme de recliner, rotire sau chiar funcții de masaj, oferindu-vă o experiență de relaxare și confort personalizată.
Servicii personalizate: Echipa din spatele comenzi-scaune.ro este dedicată să ofere clienților o experiență de cumpărare plăcută și fără probleme. De la consultanță în alegerea fotoliului potrivit pentru nevoile și preferințele dvs., până la servicii de livrare la domiciliu, suntem pregătiți să vă ajutăm în fiecare pas al procesului de achiziție.
Fotoliile de la comenzi-scaune.ro reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută mobilier confortabil, elegant și de înaltă calitate. Cu o varietate de modele, dimensiuni și opțiuni de material disponibile, precum și servicii personalizate pentru clienți, această platformă online vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a găsi fotoliul perfect pentru casa dvs.