Meniu
Cosul tau

Canapele si Fotolii

Canapea 3 locuri structura lemn tapițerie catifea capucino Canapea 3 locuri structura lemn tapițerie catifea capucino
Stoc Epuizat
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică argintie, tapițerie catifea negră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o ga..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică Auriu-Gold, tapițerie catifea negră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o ..
3.950,00 Lei
Canapea 3 locuri structura metalică tapițerie catifea albastră Canapea 3 locuri structura metalică tapițerie catifea albastră
Stoc Epuizat
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea albastră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de ..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de ..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea mov   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, albastră pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, bej pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri
Stoc Epuizat
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, negru pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot eviden..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, verde smarald pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se po..
2.750,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de m..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mob..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie verde   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură metalică, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de..
3.590,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea bej Canapea extensibilă electrică Belinda catifea bej
Nou
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea bej Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, rafinat ..
6.495,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea gri Canapea extensibilă electrică Belinda catifea gri
Nou
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ra..
6.495,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea verde Canapea extensibilă electrică Belinda catifea verde
Nou
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea verde   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ..
6.495,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie gri deschis   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic d..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie bej   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. ..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie cărămiziu   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic det..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie gri închis   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic de..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată albastru Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată albastru
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie albastră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, raf..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată gri Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată gri
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, raf..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată maro Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată maro
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ra..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată turcoaz Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată turcoaz
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie turcoaz   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant,..
3.950,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 123 (4 pagini)

În lumea mobilierului, canapelele nu sunt doar piese de mobilier obișnuite; ele sunt puncte focale ale confortului și stilului în casele noastre. Când vine vorba de alegerea canapelei perfecte, optarea pentru una personalizată poate face diferența între o simplă piesă de mobilier și o experiență de viață memorabilă. În acest sens, comenzi-scaune.ro se remarcă prin oferirea unei game variate de canapele, transformând visurile în realitate cu atenție la detalii și o abordare dedicată. 
Unul dintre aspectele remarcabile ale canapelelor oferite de comenzi-scaune.ro este diversitatea designului. Fie că preferi un aspect clasic și elegant sau ești în căutarea unui design modern și îndrăzneț, există o opțiune pentru fiecare preferință și gust. De la linii curate și minimalistice până la detalii sculpturale și broderii intricate, fiecare canapea poate fi adaptată pentru a se potrivi perfect în spațiul tău și în stilul tău de viață.
Când investești într-o canapea sau fotoliu, calitatea materialelor și construcția sunt aspecte cruciale. La comenzi-scaune.ro, fiecare canapea este fabricată cu cea mai mare atenție la detalii și folosind materiale de cea mai înaltă calitate. De la cadrele solide din lemn masiv până la tapițeria luxoasă și durabilă, fiecare element este conceput pentru a rezista testului timpului și pentru a oferi un confort de neegalat pe termen lung.
Canapelele și fotolile de la comenzi-scaune.ro sunt o investiție în confortul și eleganța casei tale. Cu atenție la detalii, calitate excepțională și posibilități infinite de personalizare, aceste canapele și fotolii reprezintă o alegere ideală pentru cei care caută să aducă un plus de stil și rafinament în spațiul lor. Fiind susținute de o echipă dedicată și de o reputație solidă în industrie, aceste canapele și fotolii sunt garantate să aducă un plus de satisfacție și mulțumire fiecărui client exigent.
Canapele fixe, Canapele extensibile, Canapele Chesterfield, Canapele colțar, Canapele baroc, Fotolii clasice, Fotolii baroc, Bănci Banchete, Tabureți.