Meniu
Cosul tau

Scaune birou

Scaun managerial-Transport Gratuit     Fotoliu managerial ultra ergonomic executat cu fața din piele naturală de lux și spătarul din piele ecologică, baza din oțel acoperit cu lemn, brațele din lemn. Fotoliu managerial este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare și ..
1.700,00 Lei
Fotoliu directorial ergonomic rezistent cu baza și brațe din lemn   Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Fotoliu directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu..
1.350,00 Lei
Roți gumate pentru scaune de birou și gaming Rotile pentru scaune de birou si gaming sunt parti componente mobile, cu aspect modern si materiale premium. Ele au un invelis gumat de culoare neagra, iar interiorul rotii este colorat in diverse nuante. Rotile sunt universale, se potrivesc la maj..
59,00 Lei
Scaun directorial de birou-negru   Scaun directorial tapitat cu piele ecologica, baza metalica imbracata in lemn si brate din lemn cu insertii din piele ecologica. Scaunul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. Dimensiuni: sezut 52x50cm,..
565,00 Lei
Scaun directorial de birou-crem   Scaun directorial tapitat cu piele ecologica, baza metalica imbracata in lemn si brate din lemn cu insertii din piele ecologica. Scaunul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. Dimensiuni: sezut 52x50cm, spatar:52x70..
565,00 Lei
Scaun de birou Office 509   Scaunul de birou Office se remarca prin designul sau modern ce se integreaza in orice tip de birou. Modelul este unul solid, fiind fabricat din lemn peste care sunt aplicate perne groase, imbracate in piele ecologica calitativa de culoare neagra. Acesta se re..
568,00 Lei
Scaun de birou cu bază metalică cromată   Scaun birou tapitat cu piele ecologica, baza metalica cromata si brate metalice, acoperite cu piele ecologica. Scaunul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime. Dimensiuni: -sezut 46*43cm, -spatar:46*50cm, -inaltime:89-9..
410,00 Lei
Scaun de birou directorial în 4 culori     Scaun directorial tapițat cu piele ecologică. Robust și comod poate fi utilizat la orice tip de birou asigurând stil și prestanța întâlnirilor. Șezutul și spătarul sunt realizate din lemn stratificat peste care a fost aplicat un strat ge..
550,00 Lei
Scaun de birou tapițat cu piele ecologică   Scaun directorial tapitat cu piele ecologica, baza metalica imbracata in lemn si brate din lemn. Scaunul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. Dimensiuni: sezut 52x48cm, spatar:52x70cm. Se recomanda util..
527,00 Lei
Scaune de birou pentru pe culoarea alb Scaune de birou Office pe culoarea alb fabricate din piele ecologică ce poate fi utilizate la birou de persoane de toate vârstele. Brațele acestui model de scaun este unul dintre avantajele sale, ele fiind rabatabile, astfel poziționarea sub birou ..
468,00 Lei
Scaune de birou Office pe culoarea roz   Scaune de birou Office pe culoarea roz fabricate din piele ecologică ce poate fi utilizate la birou de persoane de toate vârstele. Brațele acestui model de scaun este unul dintre avantajele sale, ele fiind rabatabile, astfel poziționarea sub b..
468,00 Lei
Scaune de birou Office pe culoarea neagră Scaune de birou Office pe culoarea negru fabricate din piele ecologică ce poate fi utilizate la birou de persoane de toate vârstele. Brațele acestui model de scaun este unul dintre avantajele sale, ele fiind rabatabile, astfel poziționarea sub birou..
468,00 Lei
Scaun birou cu brațe rabatabile culoarea verde Scaun birou cu brațe rabatabile culoarea verde
Stoc Epuizat
Scaune birou cu brațe rabatabile culoarea verde Scaune de birou Office pe culoarea verde fabricate din piele ecologică ce poate fi utilizate la birou de persoane de toate vârstele. Brațele acestui model de scaun este unul dintre avantajele sale, ele fiind rabatabile, astfel poziționarea sub..
468,00 Lei
Scaune birou cu brațe rabatabile model OFF332   Scaunele de birou OFF332 color fabricate din piele ecologică ce poate fi utilizate la birou de persoane de toate vârstele. Brațele acestui model de scaun este unul dintre avantajele sale, ele fiind rabatabile, astfel poziționarea sub b..
468,00 Lei
Scaun birou cu perne din poliuretan injectat     Scaun pentru birou ce are pernele din poliuretan injectat si tapitat cu stofa albastra. Manerele si baza tip stea sunt confectionate din polipropilena. Produsul este prevazut  cu mecanism pentru reglarea inaltimii si balans. Speci..
490,00 Lei
Scaun birou cu perne din poliuretan injectat roșu     Scaun pentru birou capitonat cu spumă poliuretanică. Stratul generos de poliuretan injectat tapitat cu stofă oferă confort sporit și relaxare în timpul orelor petrecute la birou. Spătarul asigura o poziție corectă, fermă și ..
490,00 Lei
Scaun birou cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-negru Scaun birou cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-negru
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-negru GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca ..
969,00 Lei
Scaun birou cu spatar rabatabil si suport pentru picioare-verde Scaun birou cu spatar rabatabil si suport pentru picioare-verde
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-verde GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca ..
969,00 Lei
Scaun de birou cu suport lombar reglabil pe verticală-700WH Scaune ergonomice de birou cu suport lombar reglabil pe verticală-700WH Scaun ergonomic pentru birou cu suport lombar reglabil pe verticală. Șezutul realizat din poliuretan turnat asigura un confort sporit în timpul orelor petrecute l..
424,00 Lei
Scaun ergonomic din mesh cu suport lombar si tetiera SYYT 9514 gri Scaunul ergonomic de birou SYYT 9514 redefinește experiența confortului și susținerii în timpul orelor lungi petrecute la birou, oferind tehnologii inovatoare pentru a promova o postură sănătoasă. Dacă ești în căutarea unei expe..
698,00 Lei
Scaun birou cu suport pentru picioare OFF 321 negru Scaun birou cu suport pentru picioare OFF 321 negru
Stoc Epuizat
Scaun pentru birou din piele ecologică și suport pentru picioare OFF 321 negru   Acest scaun de birou executiv cu spătar înalt si suport pentru picioare OFF 321 este tapitat cu piele ecologica de înalta calitate. Este o piele ecologică durabila, rezistentă la murdărie, cu aspect ..
498,00 Lei
Scaun birou directorial rotativ-crem Scaun birou directorial rotativ-crem
Stoc Epuizat
Scaun birou directorial rotativ-crem   Scaunul face parte din categoria scaunelor directoriale, avand sezutul si spatarul realizate dintr-o structura scoica cu rama din otel cromat si poliuretan. Tapiteria din imitatie de piele neagra reflecta modernitate si eleganta. Mecanismul oscilant si ..
495,00 Lei
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 21.0px; font: 18.0px Helvetica; color: #323745; -webkit-text-stroke: #323745} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 13.0px Helvetica; color: #323745; -webkit-text-stroke: #323745} span.s1 {font-kerning: none} Scaun birou Office fab..
468,00 Lei
Scaun birou OFF 603 alb Scaun birou OFF 603 alb
Stoc Epuizat
Scaun birou OFF 603 pe alb     Scaun de birou Office 603 este recomandat atat pentru birouri, cat si pentru acasa, executat cu sezutul si spatarul din piele ecologica, baza din otel cromat, bratele din polipropilena.   Scaunul este prevazut cu cilindru pneu..
548,00 Lei
Scaun birou OFF 603 pe bej     Scaun de birou Office 603 este recomandat atat pentru birouri, cat si pentru acasa, executat cu sezutul si spatarul din piele ecologica, baza din otel cromat, bratele din polipropilena.   Scaunul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridic..
548,00 Lei
Scaun birou OFF 603 negru Scaun birou OFF 603 negru
Stoc Epuizat
Scaun birou OFF 603 pe negru     Scaun de birou Office 603 este recomandat atat pentru birouri, cat si pentru acasa, executat cu sezutul si spatarul din piele ecologica, baza din otel cromat, bratele din polipropilena.   Scaunul este prevazut cu cilindru pn..
548,00 Lei
Scaun birou OFF 603 pe roșu     Scaun de birou Office 603 este recomandat atat pentru birouri, cat si pentru acasa, executat cu sezutul si spatarul din piele ecologica, baza din otel cromat, bratele din polipropilena.   Scaunul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridi..
548,00 Lei
Scaune de birou OFF 907 alb     Scaun de birou economic la buget dar cu bază de metal cromată, cu șezutul tapițat cu stofă și spătarul tapițat cu mesh, pentru o circulație îmbunătățită a aerului. Tetiera scaunului este din piele ecologică. Scaunul beneficiază de su..
359,00 Lei
Scaune de birou OFF 907 albastru     Scaun de birou economic la buget dar cu bază de metal cromată, cu șezutul tapițat cu stofă și spătarul tapițat cu mesh, pentru o circulație îmbunătățită a aerului. Tetiera scaunului este din piele ecologică. Scaunul beneficiază ..
359,00 Lei
Scaune de birou OFF 907 gri     Scaun de birou economic la buget dar cu bază de metal cromată, cu șezutul tapițat cu stofă și spătarul tapițat cu mesh, pentru o circulație îmbunătățită a aerului. Tetiera scaunului este din piele ecologică. Scaunul beneficiază de su..
359,00 Lei
Scaune de birou OFF 907 maro     Scaun de birou economic la buget dar cu bază de metal cromată, cu șezutul tapițat cu stofă și spătarul tapițat cu mesh, pentru o circulație îmbunătățită a aerului. Tetiera scaunului este din piele ecologică. Scaunul beneficiază de s..
359,00 Lei
Scaune de birou OFF 907 negru     Scaun de birou economic la buget dar cu bază de metal cromată, cu șezutul tapițat cu stofă și spătarul tapițat cu mesh, pentru o circulație îmbunătățită a aerului. Tetiera scaunului este din piele ecologică. Scaunul beneficiază de ..
359,00 Lei
Scaune de birou OFF 907 albastru     Scaun de birou economic la buget dar cu bază de metal cromată, cu șezutul tapițat cu stofă și spătarul tapițat cu mesh, pentru o circulație îmbunătățită a aerului. Tetiera scaunului este din piele ecologică. Scaunul beneficiază ..
359,00 Lei
Scaune de birou OFF 907 verde     Scaun de birou economic la buget dar cu bază de metal cromată, cu șezutul tapițat cu stofă și spătarul tapițat cu mesh, pentru o circulație îmbunătățită a aerului. Tetiera scaunului este din piele ecologică. Scaunul beneficiază de ..
359,00 Lei
Scaun birou model Office 324   Scaunul model Office 324 este un scaun pentru birou confortabil realizat din materiale rezistente și moderne. Astfel, pentru șezut și spătar s-a folosit pielea ecologica care acopera un strat dens de burete. Intreaga structura a scaunului de birou Office 324 ..
559,00 Lei
Scaun de birou ergonomic din piele ecologică   Acest scaun de birou ergonomic model office 618 este o piesa de mobilier, moderna ce imbina in mod armonios si placut pielea ecologică cu metalul cromat. Aceste scaune au sezutul si spatarul executate din piele sintetica, au baza metalica ..
599,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 464 (13 pagini)

Nu mai este nevoie să spunem că, în societatea modernă, din ce în ce mai mulți oameni petrec din ce în ce mai mult timp la birou. În plus, a crescut și timpul alocat lucrului sau studiului de acasă. Toate aceste lucruri ne fac să stăm zilnic ore întregi într-un scaun.
Prima concluzie se impune de la sine: confortul pe care îl oferă este de o importantă deosebită. Scaunul incomod poate crea reale probleme fizice, în timp, dincolo de faptul incontestabil că va contribui la scăderea eficienței și calității muncii noastre sau a angajaților noștri ( când este cazul ). Comenzi scaune va oferă o selecție diversificată, incluzând modele cu design variat și disponibile într-o paleta largă de culori sau nuanțe. Scaunele de birou trebuie să fie comode dar să ofere corpului o poziție și un tonus care să stimuleze atenția, concentrarea și eficientă.