Meniu
Cosul tau

Scaune profesionale

Scaun profesional COROLA Syn cu șezut și spătar fabricate din lemn   Scaun profesional reglabil pe înălțime, șezut și spătar din lemn stratificat lacuit, cot de legătură, bază PP. Se poate folosi in diverse ateliere sau laboratoare unde tapițeria nu este recomandat a fi u..
361,00 Lei
Scaun operativ fără spătar   Scaunul operativ are șezutul sub formă circulară, având blatul din lemn buretat ulterior, iar la final tapițat cu piele ecologică de culoare neagră. Baza și roțile acestuia sunt din polipropilenă, iar sub șezut are un mecanism și un piston ce facili..
199,00 Lei
Scaun profesional pentru laborator cu suport pentru picioare   Dacă dorești sa mobilezi un laborator sau daca dorești un scaun de birou cu suport de picioare te afli pe pagina ideală. Scaun profesional pentru laborator și mediu industrial, rotativ, tapițat cu burete și material tex..
464,00 Lei
Scaune profesionale de lucru 1290 Taburet Labor Ext     Scaunul 1290 Taburet Labor Ext este un scaun mobil, fără spătar, cu șezutul tapițat, reglabil pe înălțime. Este destinat spațiilor unde spătarul ar incomoda. Se poate folosi în diverse ateliere sau laboratoare unde tapițeria nu ..
472,00 Lei
Scaun profesional COROLA cu șezut și spătar fabricate din lemn   Scaun profesional reglabil pe înălțime, șezut și spătar din lemn stratificat lacuit, cot de legătură, bază PP. Se poate folosi in diverse ateliere sau laboratoare unde tapițeria nu este recomandat a fi utilizata. Este u..
283,00 Lei
Scaun profesional L NOR   Scaun profesional reglabil pe înălțime, șezut și spătar din lemn stratificat lacuit, cot de legătură, bază PP. Se poate folosi in diverse ateliere sau laboratoare unde tapiteria nu este recomandat a fi folosita. Este un scaun profesional rezistent, sezutul si spata..
564,00 Lei
Scaun profesional de lucru LABOR   Scaunul LABOR este un scaun mobil, fară spătar, cu sezutul tapițat, reglabil pe înaltime. Este destinat spațiilor unde spătarul ar incomoda. Se poate folosi în diverse ateliere sau laboratoare unde tapițeria nu este recomandat a fi folosită. Mobilit..
220,00 Lei
Scaun profesional LABOR cu bază cromată   Scaunul LABOR este un scaun mobil, fară spătar, cu sezutul tapițat, reglabil pe înaltime. Este destinat spațiilor unde spătarul ar incomoda. Se poate folosi în diverse ateliere sau laboratoare unde tapițeria nu este recomandat a fi folosi..
295,00 Lei
Scaun profesional NOR   Scaunul 1290 NOR este un scaun profesional cu un cot de legatura, sezut si spatar din poliuretan si baza din polipropilena. Scaune ergonomice cu spatar mediu din poliuretan injectat, spatar fixat prin tub de legatura, material foarte rezistent la solventi. Se poate f..
535,00 Lei
Scaun profesional pentru laborator cu suport pentru picioare   Dacă dorești sa mobilezi un laborator sau daca dorești un scaun de birou cu suport de picioare te afli pe pagina ideală. Scaun profesional pentru laborator, rotativ, ce are pernele tapitate cu material t..
642,00 Lei
Scaun profesional 1290 PU ASYN     Scaunul 1290 PU ASYN este un scaun profesional cu mecanism ASYN, șezut și spătar din poliuretan și baza din polipropilena. Scaune profesionale ergonomice cu spătar mediu din poliuretan injectat, spătar fixat prin tub de legătură, material foarte rezist..
560,00 Lei
Scaun profesional PU TABURET   Scaunul PU TABURET este un scaun profesional cu mecanism taburet, baza din polipropilena. Se poate folosi in diverse ateliere sau laboratoare unde tapiteria nu este recomandat a fi folosita. Mobilitatea in spatiul de lucru este asigurata de rolele atasate,..
383,00 Lei
Scaun profesional PU TABURET cu bază cromată   Scaunul 1290 PU Taburet C este un scaun mobil, fără spătar, cu șezutul poliuretan, reglabil în înălțime, baza cromată. Este destinat spațiilor unde spătarul ar incomodă. Se poate folosi în diverse ateliere sau laboratoare unde tapițeria nu este..
430,00 Lei
Scaune pentru diverse zone de lucru   Într-o sală de conferință, avem nevoie nu numai de o masă largă, ci și de scaune. Este foarte important ca locurile de șezut să fie confortabile, în caz contrar, cei prezenți pot pierde interesul repede. Taurus Lemn este perfect pentru discuții și negoc..
135,00 Lei
Scaune pentru diverse zone de lucru-cadru cromat   Într-o sală de conferință, avem nevoie nu numai de o masă largă, ci și de scaune. Este foarte important ca locurile de șezut să fie confortabile, în caz contrar, cei prezenți pot pierde interesul repede. Taurus TC Lemn este perfect pentru d..
170,00 Lei
  Scaune profesionale 1290 NOR șezutul și spătarul din lemn cu înălțător și bază cromată.  Comanda minimă pentru acest model este de 2 bucăți. Scaunul profesional 1290 Nor lemn asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii. Șezutul și spătarul sunt din ..
920,00 Lei
Scaune profesionale de lucru LABOR pe diverse culori   Scaunul LABOR este un scaun mobil, fară spătar, cu sezutul tapițat, reglabil pe înaltime. Este destinat spațiilor unde spătarul ar incomoda. Se poate folosi în diverse ateliere sau laboratoare unde tapițeria nu este recomandat a f..
220,00 Lei
Scaune profesionale NOR cu brațe BR 25 și bază cromată Scaune profesionale NOR din poliuretan injectat cu brațe BR 25 și suport de picioare cu roți. Scaunul profesional 1290 Nor asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii. Șezutul și spătarul sunt din poliuretan injectat, iar baza di..
730,00 Lei
Scaune profesionale NOR cu brațe BR 25 Scaunul profesional 1290 Nor asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii. Șezutul și spătarul sunt din poliuretan injectat, iar baza din PP. Brațele au fost adăugate pentru un grad plus de confort.  Comanda minimă pentru acest mode..
610,00 Lei
Scaune profesionale NOR cu brațe BR 25 și suport de picioare Scaune profesionale NOR cu brațe BR 25, bază cu ventuze și suport de picioare. Scaunul profesional 1290 Nor asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii. Șezutul și spătarul sunt din poliuretan injectat, iar baza din PP. Bra..
806,00 Lei
Scaune profesionale NOR cu suport de picioare Scaune profesionale NOR fără brațe cu suport de picioare și ventuze Scaunul profesional 1290 Nor asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii. Șezutul și spătarul sunt din poliuretan injectat, iar baza din PP. Scaun profesional, cot ..
720,00 Lei
Scaune profesionale NOR șezutul și spătarul din poliuretan Scaunul profesional 1290 Nor asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii. Șezutul și spătarul sunt din poliuretan injectat, iar baza din PP. Brațele pot fi adăugate pentru un grad plus de confort.  Comanda ..
535,00 Lei
Scaune profesionale PU ASYN bază metalică cu suport picioare Scaunul 1290 PU ASYN este un scaun profesional cu mecanism ASYN, suport de picioare, înălțător, șezut și spătar din poliuretan și bază cromată cu roți. Scaune profesionale ergonomice cu spătar mediu din poliuretan injectat, sp..
820,00 Lei
Scaune profesionale PU ASYN BC cu suport picioare ventuze Scaunul 1290 PU ASYN este un scaun profesional cu mecanism ASYN, suport de picioare, înălțător, șezut și spătar din poliuretan și bază cromată cu ventuze. Scaune profesionale ergonomice cu spătar mediu din poliuretan injectat, spătar ..
843,00 Lei
Scaune profesionale PU ASYN BP cu suport picioare și înălțător Scaunul 1290 PU ASYN este un scaun profesional cu mecanism ASYN, suport de picioare, înălțător, șezut și spătar din poliuretan și baza din polipropilena. Scaune profesionale ergonomice cu spătar mediu din poliuretan injectat, spătar f..
715,00 Lei
Scaune profesionale PU ASYN cu bază cromată Scaunul 1290 PU ASYN este un scaun profesional cu mecanism ASYN, bază cromată, șezut și spătar din poliuretan injectat. Scaune profesionale ergonomice cu spătar mediu din poliuretan injectat, spătar fixat prin tub de legătură, material foarte rezis..
662,00 Lei
Scaune profesionale 1290 PU ASYN Scaunul 1290 PU ASYN este un scaun profesional cu mecanism ASYN, șezut și spătar din poliuretan și baza din polipropilena. Scaune profesionale ergonomice cu spătar mediu din poliuretan injectat, spătar fixat prin tub de legătură, material foarte rezistent la solve..
560,00 Lei
Scaune tehnician fără spătar model S2   Scaun pentru tehnicieni cu baza cromată, prevazută cu inel de sprijin pentru picioare. Ușor de curătat și intretinut. Perna pentru șezut este moale și confortabilă. Grosime burete 6 cm. Condiți de exploatare: pentru uz profesional...
260,00 Lei
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)

Scaune profesionale destinate in general pentru spatii de lucru, laboratoare, ateliere, hale industriale. Scaune profesionale mobile si fixe care asigură o poziție confortabilă și o rezistență foarte bună în timp.

Scaunele profesionale de lucru pentru ateliere sunt ergonomice, rotative cu suport picioare pentru medii de lucru profesionale industriale cu o îmbinare eficientă între design-ul modern și caracteristicile și cerințele tehnice contemporane asigurând astfel utilizatorului atât o poziție de lucru corectă cât și o ședere confortabilă. Scaunele sunt utilizate în zone de lucru de asamblare, ateliere, zone de ambalare și producție, etc.

Pentru o postură sănătoasă: scaunele profesionale de lucru sunt adaptate în funcție de cerințele din diferite industrii. De la scaunele de lucru pentru atelier și lucrări mecanice, până la modele pentru laborator sau cabinete medicale – la Comenzi-Scaune găsiți scaunele de lucru potrivite pentru compania dumneavoastră.

Scaune profesionale lemn, Scaune profesionale fără spătar, Scaune profesionale lemn Labor, Scaune profesionale Corola, Scaune profesionale PU Taburet, Scaune profesionale lemn 1290 Taburet, Scaune profesionale 1290 NOR, Scaune profesionale PU ASYN, Scaune profesionale PU Mek, Scaune profesionale 1290 NOR șezutul și spătarul din lemn, Scaune profesionale din poliuretan injectat, Scaune profesionale 1290 NOR șezutul și spătarul din lemn, Scaune de lucru industriale, Scaune de lucru pentru laborator, Scaune indistriale și atelier, Scaune de lucru din poliuretan.

Scaune profesionale pentru spatii de lucru, laboratoare, ateliere, hale industriale