Meniu
Cosul tau

Mese

Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem     Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem pentru diverse evenimente Față de masă din material textil de foarte bună calitate, combinație de brocard cu sintetic, elegantă, pentru masă de restaurant rotundă, diametrul de 315..
140,00 Lei
Masă bucătărie alb lucios din MDF de 180 cm pentru 4-6 persoane Masă bucătărie de 180 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță ..
1.980,00 Lei
Set masă bucătărie și 12 scaune catifea verde Set masă și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa cen..
6.000,00 Lei
Set masă bucătărie cu 6 scaune culoare alb cu negru Set masă și 6 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa cen..
3.800,00 Lei
Set masă bucătărie cu 8 scaune catifea gri Set masă și 8 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa central..
5.000,00 Lei
Set masă bucătărie și 8 scaune Vintage alb lucios Set masa și 8 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a..
4.800,00 Lei
Set masă bucătărie și 4 scaune Vintage culoare roșu cu alb Set masa și 4 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centra..
3.800,00 Lei
Masă metalică de 120 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6-8 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 120 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4-6 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 180 cm pentru cantină sau restaurant pentru 8 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6-8 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmos..
1.200,00 Lei
Masă metalică de 180 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6-8 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 80 cm pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmosferă plăcută...
770,00 Lei
Set masă cu 10 scaune catifea roz Set masa și 10 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăpe..
5.700,00 Lei
Set masă cu 10 scaune catifea alb gri Set masă și 10 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a ..
6.200,00 Lei
Set masă cu 12 scaune maro-alb Zara Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi. Masa..
5.800,00 Lei
Set masă cu 12 scaune Medina Turcoaz Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi. Mas..
6.300,00 Lei
Set masă cu 12 scaune Royal Negru Set masă și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi. M..
6.700,00 Lei
Set masă cu 12 scaune Royal verde smarald Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi..
6.700,00 Lei
Set masă cu 16 scaune tapițate, culoare All White Set masa și 16 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală ..
9.200,00 Lei
Set masă cu 8 scaune Royal Alb Roșu Set masa și 8 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăp..
5.000,00 Lei
Masă de bucătarie-living dreptunghiulară din MDF     Cumperi scaune si mobilier pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iti livreaza rapid scaunele si mesele acolo unde ai nevoie!    Masa de bucatarie dreptunghiulara este ideala pentru a amenaja bucataria sau livin..
598,00 Lei
Măsuță dreptunghiulară cu picioare cromate Notre Dame 2 Rafinamentul și eleganța sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii și mese care fac spațiul dumneavoastra deosebit! Măsuță cu blat din sticlă sablată, picioare cromate, structură din lemn. Masă Notre Dame..
1.350,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-120 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Comanda minimă pentru acest model este de 4 bucăți. Masa pentru restaurant sau diver..
470,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-180 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa pentru restaurant sau diverse evenimente, dreptunghiulara, cu dimensiunea de 90x180cm, cu..
490,00 Lei
Masă dreptunghiulară pliabilă-183cm   Masă dreptunghiulară, pliabilă, restaurant, evenimente,catering, nunți. Comanda minimă pentru acest model este de 4-6 bucăți. Masă are dimensiuni de 75x183 cm și o înălțime de 74.5 cm. Blatul este din HDPE și are o grosime de ..
490,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-160 cm   Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masă de evenimente folosită in general pentru industria Horeca. Cauți masă pentru evenimente rotundă? Alege din oferta Comen..
840,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm
Stoc Epuizat
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm   Masa rotundă din MDF Laminat pentru restaurant și diverse evenimente. Comanda minimă pentru acest model este de 4-6 bucăți. Masă de evenimente folosite în general pentru industria Horeca. Cauți masa pentru ev..
990,00 Lei
Masă fixă alb cu gri din MDF  220 cm pentru 6-8 persoane Masă de 220 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță piesa centra..
2.200,00 Lei
Masă fixă alb cu gri din MDF  250 cm pentru 8-10 persoane Masă de 250 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță piesa centr..
2.500,00 Lei
Masă fixă alb cu gri din MDF  280 cm pentru 10-12 persoane Masă de 280 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță piesa centrală ..
2.500,00 Lei
Masă fixă alb cu negru din MDF  280 cm pentru 10-12 persoane Masă de 280 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță piesa central..
2.500,00 Lei
Masă fixă alb lucios din MDF  220 cm pentru 6-8 persoane Masă de 220 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță piesa centrală a ..
2.200,00 Lei
Masă fixă alb lucios din MDF  250 cm pentru 8-10 persoane Masă de 250 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță piesa centrală a aces..
2.400,00 Lei
Masă fixă alb lucios din MDF  280 cm pentru 10-12 persoane Masă de 280 cm cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționată în living sau în bucătărie, acestă masă va fi cu siguranță piesa centrală a ace..
2.500,00 Lei
Set masă lemn masiv cu 12 Scaune White-Yellow Medina Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acest..
6.300,00 Lei
Masă living cu 12 scaune culoare alb cu negru Set masă și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a ac..
5.800,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 58 (2 pagini)

Prezentare generală pentru mesele disponibile pe comenzi-scaune.ro:
1.Variație de stiluri: 
Comenzi-scaune.ro oferă o gamă largă de mese pentru diverse nevoi și preferințe de design. Indiferent dacă căutați ceva clasic, modern sau eclectic, veți găsi opțiuni potrivite pentru fiecare stil de interior.
2.Diverse dimensiuni: Mesele disponibile sunt disponibile în diverse dimensiuni, de la mese compacte potrivite pentru spații mici, până la mese mari, ideale pentru locuri de luat masa sau birouri de conferințe.
3.Materiale de calitate: Fiecare masă este construită din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și aspect estetic. Materialele comune includ lemn masiv, MDF, sticlă, metal și chiar combinații creative de materiale.
4.Design ergonomic: Majoritatea meselor sunt proiectate pentru a oferi confort și funcționalitate în utilizare. Sunt luate în considerare aspecte precum înălțimea ergonomică, accesibilitatea și stabilitatea.
5.Opțiuni personalizabile: Unele mese pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Acestea includ opțiuni de finisare, dimensiuni personalizate și chiar posibilitatea de a alege între diferite stiluri de picioare sau de blat.
6.Durabilitate și ușurință în întreținere: Mesele sunt proiectate pentru a rezista uzurii zilnice și sunt ușor de curățat și întreținut. Acestea sunt construite pentru a rezista petelor, zgârieturilor și altor deteriorări minore.
7.Compatibilitate cu scaunele disponibile: Comenzi-scaune.ro oferă și o gamă largă de scaune care sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu mesele disponibile. Acest lucru vă permite să creați seturi complete și armonioase pentru spațiul dumneavoastră.
8.Prețuri competitive: Indiferent de bugetul dumneavoastră, veți găsi opțiuni de mese care se potrivesc. Comenzi-scaune.ro oferă prețuri competitive fără a sacrifica calitatea și designul.
Prin urmare, atunci când căutați mese de calitate, variate din punct de vedere stilistic și funcțional,
comenzi-scaune.ro este o destinație excelentă pentru a găsi exact ceea ce căutați.