Meniu
Cosul tau

Scaune Ergo

Scaune de birou Golf LX stofă albastru deschis Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei ..
349,00 Lei
Scaune de birou Golf LX stofă grena Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci Indelungate. i..
349,00 Lei
Scaune de birou Golf LX culoarea gri Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci Indelungate. ..
349,00 Lei
Scaun de birou rotativ model Golf LX stofă neagră Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile un..
349,00 Lei
Scaune de birou rotativ model Golf-LX stofă roșie    Cumperi scaune pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iti livreaza scaunele acolo unde ai nevoie!  Scaunul CS-R-LX rosu este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau..
349,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-piele ecologică   Scaunul Golf-piele ecologică este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și ..
319,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-piele ecologică neagră Scaunul  Golf-piele ecologică neagră este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confort..
319,00 Lei
Scaun de birou rotativ model Golf-stofă diverse culori Scaunul Golf-stofă diverse culori este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar ..
295,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-stofă albastră   Scaunul Golf-stofă albastră este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și..
295,00 Lei
Scaune de birou rotativ model Golf-stofă grena Scaunul Golf-stofă grena este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condiț..
295,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-stofă gri Scaunul Golf-stofă gri este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condițiil..
295,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-stofă neagră   Scaunul Golf-stofă neagră este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar..
295,00 Lei
Scaun de birou rotativ model Golf-piele ecologică maro   Scaunul Golf-piele ecologică maro este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie conf..
319,00 Lei
Scaune de birou Legend pe diverse culori   Scaun directorial, tapițerie piele sau stofă, mecanism oscilant, baza și brațe PP. Scaunele sunt disponibile pe toate culorile de stofe si piele ecologica din oferta noastra. Scaunele pot fi utilizate pentru birouri si sali de confeirnte. Des..
597,00 Lei
Scaune de birou Legend piele eco pe diverse culori   Scaun directorial Legend, tapițerie cu piele sau stofă, mecanism oscilant, baza și brațe PP. Scaunele sunt disponibile pe toate culorile de stofe si piele ecologica din oferta noastra. Scaunele pot fi utilizate pentru birouri si sali..
620,00 Lei
Scaune de birou Legend stofă pe diverse culori   Scaun de birou Legend din stofă pe diverse culori Despre scaunul directorial de birou Legend: Interiorul unei săli de conferințe sau al unui birou trebuie să inspire eleganță și să reflecte credibilitate. Fotoliul directorial Legend es..
554,00 Lei
Scaun ergonomic Enjoy cu tetiera tapitat cu stofa pe sezut si baza neagra Scaun ergonomic Enjoy cu tetiera tapitat cu stofa pe sezut si baza neagra
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic Enjoy cu tetieră-tapițat cu stofă pe sezut și baza neagră   Fiind o parte a familiei Ergohuman, scaunul Enjoy PDH împărtășește multe dintre calitățiile “fratelui mai mare”. Oferind un confort intens de 8 ore pe zi, puteți uita de orice neplăcere în timpul șederii. Scau..
1.529,00 Lei
Scaun ergonomic Enjoy cu tetieră-full mesh și bază aluminiu   Fiind o parte a familiei Ergohuman, scaunul Enjoy PDH împărtășește multe dintre calitățiile “fratelui mai mare”. Oferind un confort intens de 8 ore pe zi, puteți uita de orice neplăcere în timpul șederii. Scaunul Enjoy PDH ..
1.659,00 Lei
Scaune de birou model Golf LX pe albastru Cumperi scaune pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iți livrează scaunele acolo unde ai nevoie! Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita uti..
349,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf LX piele ecologică Scaunul Golf LX piele este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condițiile ..
383,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-LX piele ecologică maro Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condiți..
383,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-LX piele ecologică negru Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condiț..
383,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-LX stofă Scaunul Golf-stofă este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci În..
383,00 Lei
Scaune de birou rotative model 1040 Ergo Scaun ergonomic rotativ, mecanism C.P. (”contact permanent”) cu funcție de reglare a spătarului în diverse poziții (înălțime, adâncime și unghi), brațe fixe din polipropilenă, spătar și șezut poliuretan densitate medie, bază polipropilenă 600 mm, cilindru ..
240,00 Lei
Scaune de birou rotative model Astra   Scaunul Astra este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci Îndelun..
225,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf diverse culori   Scaunul CS-G este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in condi..
295,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf LX Cumperi scaune pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iți livrează scaunele acolo unde ai nevoie! Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utiliz..
349,00 Lei
Scaune de birou rotativ model Riva din piele ecologică   Este un scaun birou recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc funcții administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanța și o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci îndelungate. Mecan..
550,00 Lei
Scaune de birou rotative model Riva pe stofă   Este un scaun birou recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc funcții administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanța și o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci îndelungate. Mecanismul..
449,00 Lei
Afişare 1 - 29 din 29 (1 pagini)