Meniu
Cosul tau

Politica de confidentialitate

PRELUCRARE DATE PERSONALE CONFORM REGULAMENT (UE) 2016/679

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica noastră de Confidențialitate detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții.

1. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Va informam cu aceasta ocazie ca aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.
    Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizata are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori.
    Dreptul de a fi uitat (art.17): Cand procesarea nu mai este justificata sau cand persoana vizata si-a retras consimtamantul.
    Dreptul de a face opozitie (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiectii sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrari.
    Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizata poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este intemeiata.
    Dreptul de a rectifica Datele ( art.16): Persoana vizata poate solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit.
    Dreptul de restrictionare a prelucrarilor (art.18) Persoana vizata poate cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date.
    Dreptul de a se opune la profilari (art. 21) Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.

2. PRINCIPII DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE

Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime.
Procesarea detelor se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.
Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimţământul rămâne în vigoare până la notificarea EUROPEAN MED PROD SRL  în acest sens de către dumneavoastră;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte, decat in cazul in care acest lucru este necesar pentru realizarea scopurilor prezentate la pct 3.;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

3. DATELE PERSONALE SI COLECTAREA LOR

Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana fizica subiect, cum ar fi : numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon mobil sau fix si alte date de contact similare necesare in vederea procesarii comenzilor plasate sau pentru orice alte obiective planificate in relatia cu dvs;
Colectam date de logare pentru accesarea contului shop online comenzi-scaune.ro;
Colectam prin Google Analtycs date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre ;
Colectam prin Google Analtycs date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati de pe paginile noastre web pe care le vizitati ;
Colectam prin Google Analtycs date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre, respectiv locatie geografica, limba, sistem de operare. Nu se colecteaza informatii despre aplicatii software instalate pe dispozitiv, sau chei de produs.
Datele pe care le colectam includ :
Toate informatiile colectate prin intermediul Google Analytics de pe site-urile noastre sunt doar la nivel statistic, ele neputand fi asociate unei anumite persoane.Google Analytic colecteaza si IP-urile care au accesat site-ul nostru, dar nu avem acces la aceste date.

4.SCOPUL COLECTARII

Scopul colectarii datelor personale:
- orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind validarea, expedierea si facturarea comenzilor  sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile achizitionate de pe magazinul online comenzi-scaune.ro;
- orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind expedierea postala/curierat de mostre, materiale informative, materiale promotionale;
- respectarea obligatiilor legale;

IMPORTANT: De asemenea, acolo unde este cazul sau situatia o impune pentru realizarea scopului definit mai sus (cu titul de exemplu:  expedierea unei comenzi, procesarea unei comenzi cu plata cu cardul, expedierea de colete cu mostre, materiale informative/promotionale), EUROPEAN MED PROD SRL poate furniza datele cu caracter personal altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizori de servicii in IT, sau alte servicii similare.  Daca nu sunteti de acord cu divulgarea datelor personale acestor companii, sunteti rugati sa contactati DPO la adresa de email [email protected]
Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5. UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele numai atât cât este necesar pentru acel scop. Vom păstra informațiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru a îi oferi servicii, pentru a fi conforme cu obligațiile noastre legale sau pentru oricare din scopurile menționate mai sus. Accesul la datele personale este strict limitat personalului EUROPEAN MED PROD SRL care dețin autorizația necesară și nevoia clar definită pentru utilizarea datelor.
In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

6. SECURITATEA PROCESARII

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.
Însă, cu toate eforturile depuse de EUROPEAN MED PROD SRL, nu se poate garanta o securitate absolută împotriva tuturor riscurilor. În cea mai mare măsură posibil, accesul la datele dvs. cu caracter personal este strict limitat la acele persoane care au nevoie să le cunoască. Persoanele care au acces la aceste date trebuie să menţină confidenţialitatea acestora. De asemenea, facem eforturi rezonabile pentru a păstra informaţiile cu caracter personal doar atâta timp cât este necesar pentru a ne conforma cererii din partea unei persoane sau până când persoana respectivă solicită eliminarea lor.   
Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email [email protected]    

7.ACCESUL, RECTIFICAREA SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

- aveti dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate;
- pentru pastrarea datelor personale actualizate, va recomandam sa ne informati despre orice schimbare sau discrepanta;
Consimţământul exprimat va rămâne valabil până la retragerea lui de către dumneavoastră.
Odata ce v-ati exprimat in scris dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate și se vor lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal.
Consimţământul poate fi retras oricând, în mod gratuit, adresand direct cererea dvs. in scris pe email [email protected].
Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale puteti accesa linkul:
https://www.comenzi-scaune.ro/index.php?route=account/login

Vă reamintim drepturile acordate de Regulamentul General privind Protecţia Datelor 679/2016, inclusiv dreptul de informare, acces, rectificare, de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dreptul de ştergere.
Puteţi să vă exercitaţi oricare din aceste drepturi prin email la adresa  [email protected] sau  să ne transmiteți o scrisoare semnata si data la adresa de contact de mai jos. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.
Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

8. APLICAREA LA UN JOB

Pentru aplicarea la joburile noastre utilizăm în scopuri de management un tool extern de recrutare. Atunci când aplicați pentru un job în cadrul EUROPEAN MED PROD SRL, datele personale vor fi procesate și controlate de către EUROPEAN MED PROD SRL.  Aplicațiile nu vor fi stocate pentru o perioadă mai mare de timp decât cea necesară și nu vor fi divulgate persoanelor terțe. Dacă aplicanții doresc să acceseze, să modifice sau să șteargă datele personale, sunt rugați să contacteze DPO,  e-mail: [email protected]

9. MODIFICARI ALE ACESTOR POLITICI

Această politică poate fi actualizată din când în când, de exemplu în urma modificării legislației relevante sau schimbări ale structurii corporative. În cazul în care se fac modificări ale materialului clienții vor fi notificați pe e-mail sau prin intermediul website-ului înainte ca schimbările să intre în vigoare. Încurajăm clienții să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.

10. POLITICA DE COOKIE-URI

Un cookie reprezinta o forma de microdate, care includ in general un identificator unic anonim, care este transmis catre motorul de cautare prin intermediul computerelor unui site web si este stocat pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastra. Cookie-urile sunt necesare pentru folosirea serviciilor comenzi-scaune.ro.
Politica noastra de utilizare a cooki-urilor o gasiti aici: https://www.comenzi-scaune.ro/cookies

11.DATE DE CONTACT
Întrebări și/sau alte preocupări:

Dacă aveți întrebări, sugestii sau doriți să actualizați, să ștergeți sau să modificați informațiile personale pe care le deținem sau dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care am tratat orice problemă de confidențialitate, vă rugăm să folosiți formularul nostru de contact pentru a ne trimite un mesaj. De asemenea, ne puteți contacta prin poștă sau prin e-mail la adresa:

SC EUROPEAN MED PROD SRL

În atenția. Ofițer de confidențialitate

ALEEA SALAJ NR. 10, AP. 119,
Nr. inreg.: J40/10067/2015,
C.U.I.: RO34892028
Bucuresti, Romania,
email: [email protected]
Tel: 0720.865.728

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE - până în 24.05.2018

EUROPEAN MED PROD SRL,  în calitate de proprietar și administrator al www.comenzi-scaune.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de cumpărături online, fiind înregistrată sub Nr. 16413 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, EUROPEAN MED PROD SRL are obligăția de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

EUROPEAN MED PROD SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.comenzi-scaune.ro, și prin completarea formularului de contact, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în caliatate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

- dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);

- dreptul de opoziție (art.15);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

- dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimtamintul dumneavoastră expres că datele dumneavoastră personale să fie folosite de EUROPEAN MED PROD SRL în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă nu doriți că datele dumneavoastră să fie colectate va rugăm să nu ni le furnizați.

Dacă doriți că datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la următoarea adresa: EUROPEAN MED PROD SRL, ALEEA SĂLAJ NR. 10, București.

Scopul colectării datelor:

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, EUROPEAN MED PROD SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică în alt fel:

-pentru a ne asigura că pagină de web este relevanță pentru nevoile dumneavoastră;

-pentru a va confirmă serviciile pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a va furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii (instrucțiuni de montaj etc);

-transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;

-informații despre promoții prin poștă și telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele EUROPEAN MED PROD SRL sau ale firmelor partenere;

EUROPEAN MED PROD SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale EUROPEAN MED PROD SRL și ale site-ului www.comenzi-scaune.ro; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cînd EUROPEAN MED PROD SRL este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Efectuarea de cumpărături online pe site-ul www.comenzi-scaune.ro necesită furnizarea informațiilor solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.comenzi-scaune.ro și prin formularele de contact, în următoarele scopuri:

-facturării produselor comandate de dumneavoastră;

-înregistrării dumneavoastră că membru al site-ului comenzi-scaune.ro

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigi/dispute privind fraudele, instituțiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice și a datelor anonime:

EUROPEAN MED PROD SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urmă prelucrării în următoarele scopuri:

- realizării de rapoarte / analize;

- realizării de informări în scopuri proprii;

- publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de EUROPEAN MED PROD SRL