Meniu
Cosul tau

Scaune gaming

Birou de gaming cu iluminare LED RGB-design modern și elegant Imbogatiti-vă experienta de gaming cu acest birou de gaming cu iluminare LED RGB. Conceput special pentru impatimitii de jocuri, birou are un design modern, elegant, cu rama din otel negru vopsit in camp electrostatic, cu ..
699,00 Lei
Roți gumate pentru scaune de birou și gaming Rotile pentru scaune de birou si gaming sunt parti componente mobile, cu aspect modern si materiale premium. Ele au un invelis gumat de culoare neagra, iar interiorul rotii este colorat in diverse nuante. Rotile sunt universale, se potrivesc la maj..
59,00 Lei
Scaun birou cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-negru Scaun birou cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-negru
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-negru GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca ..
969,00 Lei
Scaun birou cu spatar rabatabil si suport pentru picioare-verde Scaun birou cu spatar rabatabil si suport pentru picioare-verde
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic cu spătar rabatabil și suport pentru picioare-verde GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciodată. ..
969,00 Lei
Scaun ergonomic din mesh cu suport lombar si tetiera SYYT 9514 gri Scaunul ergonomic de birou SYYT 9514 redefinește experiența confortului și susținerii în timpul orelor lungi petrecute la birou, oferind tehnologii inovatoare pentru a promova o postură sănătoasă. Dacă ești în căutarea unei expe..
698,00 Lei
Scaun de birou-gaming din mesh și suport picioare OFF 427 gri   Pentru a va oferi o experiență confortabilă în timpul sesiunii de lucru sau chiar de joc, acest scaun de birou are un design ergonomic al spătarului, cu sprijin total al spatelui. Umplut cu burete de înalta de..
498,00 Lei
Scaun de birou cu 7 puncte de masaj OFF 418M negru   Scaunul directorial Office 418M pe negru cu vibromasaj este o alegere ideală pentru a menține o poziție cât mai corectă la birou și pentru a evita durerile de spate, umăr sau gât. Un refugiu reconfortant de odihnă și re..
698,00 Lei
Scaun de birou cu suport pentru picioare Office 415F bej   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură..
629,00 Lei
Scaun de birou cu suport pentru picioare Office 415F gri   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură..
629,00 Lei
Scaun de birou cu suport de picioare OFF 415F negru Scaun de birou cu suport de picioare OFF 415F negru
In Stoc
Scaun de birou cu suport pentru picioare Office 415F negru   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigu..
629,00 Lei
Scaun de birou cu tetieră reglabilă și suport lombar OFF 428 pe negru   Scaun de birou cu tetieră reglabilă și suport lombar OFF 428 pe culoarea negru. ERGONOMIE TOTALĂ Acest scaun a fost conceput pentru a vă oferi confort maxim, datorită tetierei ergonomice și..
648,00 Lei
Scaun ergonomic multifunctional SYYT 9508 Gri   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciodată. O..
1.099,00 Lei
Scaun de birou multifuncțional SYYT 9508 Negru   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciod..
1.099,00 Lei
Scaune de gaming și birou tip manager rezistente și confortabile-42 Black and White Scaun de gaming manager MODEL.42 cu un design minimalist. Spătar tapițat reglabil cu sprijin puternic în zona lombară. Tetiera reglabilă. Scaun reglabil în adâncime din spumă PUR de înaltă cali..
1.273,00 Lei
Scaun de gaming și birou design inovator-Battle Cyan Scaun de gaming si birou Battle Cyan un concept inovator de design, funcționalitate și confort realizat în Republica Cehă. Design negru-roșu. Spătar respirabil reglabil cu suport lombar. Tetieră reglabilă. Scaun ma..
1.038,00 Lei
Scaun de gaming și birou design inovator-Battle Red Scaun de gaming si birou Battle Red un concept inovator de design, funcționalitate și confort realizat în Republica Cehă. Design negru-roșu. Spătar respirabil reglabil cu suport lombar. Tetieră reglabilă. Scaun matlasat ..
1.162,00 Lei
Scaun de birou-gaming din mesh și suport picioare OFF 427 negru   Pentru a va oferi o experiență confortabilă în timpul sesiunii de lucru sau chiar de joc, acest scaun de birou are un design ergonomic al spătarului, cu sprijin total al spatelui. Umplut cu burete de înalta ..
498,00 Lei
Scaune de gaming cu suport picioare pe culoarea negru cu verde CREAT PENTRU JUCATORI. Scaunul de birou gaming OFF 3091 verde este conceput special pentru dumneavoastra, astfel incat sa va puteti concentra asupra lucrului la computer sau birou. Cu un sezut generos si confortabil, ..
549,00 Lei
Scaun de gaming OFF 303 Scaun de gaming OFF 303
Stoc Epuizat
Scaun de gaming cu banda LED RGB pe culoarea roșu cu negru DESIGN ERGONOMIC Scaunul de gaming este tapitat integral cu piele ecologica de inalta calitate, usor de intretinut, deasemenea bratele sunt buretate si captusite cu piele eco. Sezutul are la baza burete mai dens ce va ..
698,00 Lei
Scaune de gaming cu design modern pe culoarea negru cu verde Scaune  de gaming inspirate din cursele auto din jocurile pe calculator, avand forme ergonomice si pregatite sa faca față chiar si celor mai impatimiti gameri! Acestea au sezutul cat si spataru..
568,00 Lei
Scaune de gaming cu suport picioare pe culoarea negru cu roșu CREAT PENTRU JUCATORI. Scaunul de birou gaming OFF 3091 roșu este conceput special pentru dumneavoastra, astfel incat sa va puteti concentra asupra lucrului la computer sau birou. Cu un sezut generos si confortabi..
549,00 Lei
Scaun de gaming cu șezut și spătar tapițate cu piele ecologică   Scaune de gaming cu șezut și spătar tapițate cu piele ecologică pe culoarea negru cu gri. Scaun pentru pasionații de gaming compatibil cu lucrul la birou. Șezut și spătar tapițate cu piele ecologică în combinație de cul..
630,00 Lei
Scaune de birou și gaming   Inspirația acestui scaun este data de cursele auto, si a fost construit de mestesugari cu experienta ce si-au dorit sa va ofere confortul dat de scaunul unei masini sport si sa va creeze impresia ca sunteti la volanul unei masini de curse, chiar in fata ca..
536,00 Lei
Scaune de gaming și birou confortabile din piele-Raptor Black and Red Scaun elegant pentru gaming și birou Raptor. Design piele PU negru-roșu, capac stratificat special-negru. Mecanism oscilant cu forță contragreutate reglabilă. Cotiere tapițate cu suprafață moale. Scaun de gaming și biro..
609,00 Lei
Scaune de gaming și birou construcție robustă-Vertex Gray Scaun special pentru gaming și birou Vertex, cu spătar de formă ergonomică, pentru așezări perfect confortabile și corecte. Scaunul și spătarul sunt echipate cu un capac special stratificat pentru o mai bună disipare a căldurii corpu..
1.182,00 Lei
Scaune de gaming și birou construcție robustă-Vertex Black Scaun special pentru gaming și birou Vertex, cu spătar de formă ergonomică, pentru așezări perfect confortabile și corecte. Scaunul și spătarul sunt echipate cu un capac special stratificat pentru o mai bună disipare a căldurii corp..
1.270,00 Lei
Scaune de gaming și birou din piele ecologica pe culoarea negru cu verde GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de gaming si birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și..
600,00 Lei
Scaune de gaming și birou elegante și robuste din piele-Venom Black and White Scaun de gaming elegant Venom. Mecanism de balansare sincron cu forță contragreutate reglabilă. Pernă reglabilă lombară și detașabilă. Cotiere reglabile pe înălțime. Roți gumate pentru toate tipurile..
862,00 Lei
Scaun directorial cu arcuri rezistent 130 KG OFF 320 pe negru   Scaun directorial cu arcuri și brațe rabatabile rezistent până la 130 KG OFF 320 pe culoarea negru. Transformă aspectul casei sau biroului tău într-unul mai elegant cu ajutorul acestui scaun din piele ecologic..
748,00 Lei
Scaun ergonomic cu brate reglabile si tetiera-negru Scaun ergonomic cu brate reglabile si tetiera-negru
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic cu brațe reglabile și tetieră-negru GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciodată. O serie de soluț..
888,00 Lei
Scaun ergonomic cu brate reglabile si tetiera-rosu Scaun ergonomic cu brate reglabile si tetiera-rosu
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic cu brațe reglabile și tetieră-roșu GARANȚIA CONFORTULUI  Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciodată. O serie de soluții tehni..
888,00 Lei
Scaun ergonomic cu spatar rabatabil si suport pentru picioare-albastru Scaun ergonomic cu spatar rabatabil si suport pentru picioare-albastru
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic cu spatar rabatabil si suport pentru picioare-albastru GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciodat..
969,00 Lei
Scaun ergonomic multifunctional și elegant cu tetieră pe culoarea gri GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură c..
999,00 Lei
Scaun ergonomic multifunctional si elegant pe culoarea negru Scaun ergonomic multifunctional si elegant pe culoarea negru
Stoc Epuizat
Scaun ergonomic multifunctional și elegant pe culoarea negru GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca nicioda..
1.088,00 Lei
Scaun ergonomic multifuncțional SYYT 9501 albastru GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciodată. O seri..
1.088,00 Lei
Scaun ergonomic rezistent și multifunctional-gri GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și mai sigură ca niciodată. O serie ..
1.299,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 74 (3 pagini)