Meniu
Cosul tau

Scaune bar

Scaun bar 8008 Scaun bar 8008
Stoc Epuizat
Scaun rotativ de bar tapițat cu piele      Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Scaun de bar rotativ prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime, tapitat cu piele ecologica si picior metalic cromat. Dimensiuni: sezut- 38cm (latime), 40cm (adan..
340,00 Lei
Scaun de bar design elegant și modern     Scaune de bar cu un design elegant și modern, vor adauga un plus eleganta caselor si birourilor dumneavoastra dar si a barurilor si cafenelelor. Baza cromata face ca aceste scaune sa fie robuste si durabile. Sezutul si spatarul sunt proiectate..
399,00 Lei
Scaun de bar design elegant si modern-Negru Scaun de bar design elegant si modern-Negru
Stoc Epuizat
Scaun de bar design elegant și modern     Scaune de bar cu un design elegant și modern, vor adauga un plus eleganta caselor si birourilor dumneavoastra dar si a barurilor si cafenelelor. Baza cromata face ca aceste scaune sa fie robuste si durabile. Sezutul si spatarul sunt proiectate..
399,00 Lei
Scaun de bar din catifea și cadru metalic-ABS145   Animați-vă spațiul cu scaunul de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc. Tapițeria este confecționată din catifea ..
359,00 Lei
Scaun de bar din catifea și cadru metalic-ABS145 pe culoarea crem   Animați-vă spațiul cu scaunul de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc. Tapițeria este confecțio..
359,00 Lei
Scaun de bar din catifea și cadru metalic-ABS145 pe culoarea gri   Animați-vă spațiul cu scaunul de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc. Tapițeria este confecțion..
359,00 Lei
Scaun de bar din catifea si cadru metalic-ABS145-turcoaz Scaun de bar din catifea si cadru metalic-ABS145-turcoaz
Stoc Epuizat
Scaun de bar din catifea și cadru metalic-ABS145 pe culoarea turcoaz   Animați-vă spațiul cu scaunul de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc. Tapițeria este confec..
359,00 Lei
Scaun de bar din catifea și cadru metalic-ABS145 pe culoarea verde   Animați-vă spațiul cu scaunul de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc. Tapițeria este confecți..
359,00 Lei
Scaun de bar din lemn și oțel 124 Scaun de bar din lemn și oțel 124
Stoc Epuizat
Scaun de bar din lemn și oțel   Adaugati eleganta si stil in zona de bar cu acest model de scaun de bar 124, ce confera modernism prin contrastul dintre lemn si otel. Scaunul de bar 124 are o constructie robustă, este fabricat din otel vopsit si acoperit cu pulbere impotriva ruginii si coroz..
259,00 Lei
Scaune de bar eco piele ABS 147 Negru   Scaunul de bar reglabil și rotativ ABS 147 oferă confort prin căptusirea cu burete de înalta densitate și tapițerie din piele ecologică moale premium. Spătarul și suportul pentru picioare permit relaxarea, iar înălțimea poate fi ajustată pentru a se..
279,00 Lei
Scaun de bar elegant si solid
Stoc Epuizat
Scaun de bar elegant și solid     Scaune de bar cu un design elegant și modern, vor adauga un plus eleganta caselor si birourilor dumneavoastra dar si a barurilor si cafenelelor. Scaunul acesta de bar va aduce un plus de elegantă în casă dumneavoastră grație construcției solide din lem..
290,00 Lei
Scaun de bar fix din piele ecologică și picioare din oțel ABS 146   Animați-vă spațiul cu un  scaun de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc. Design modern cu lini..
378,00 Lei
Scaun de bar fix din piele ecologică și picioare din oțel ABS 146 albastru   Animați-vă spațiul cu un  scaun de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc.  C..
378,00 Lei
Scaun de bar fix din piele ecologică și picioare din oțel ABS 146 gri   Animați-vă spațiul cu un  scaun de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc.  Comand..
378,00 Lei
Scaun de bar fix din piele ecologică și picioare din oțel ABS 146 maro   Animați-vă spațiul cu un  scaun de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc.  Coman..
378,00 Lei
Scaun de bar fix din piele ecologică și picioare din oțel ABS 146 roz   Animați-vă spațiul cu un  scaun de bar fermecator care va atrage privirile prin stilul sau modern și elegant, ideal pentru utilizare în bucătărie sau zona de luat masa, cafenele, baruri, etc.  Comand..
378,00 Lei
Scaun de bar modern model 095 Cauti un scaun de bar ieftin? Cumpara acum un scaun de bar la cel mai mic pret din piata! Profita acum de toate reducerile noastre la scaune! Descriere: Scaune de bar model 095 Scaun de bar modern si elegant executat din lemn, tapitat cu piele ecologica. Scaun ro..
379,00 Lei
Scaun de bar reglabil cu piele ecologica întoarsă-gri     Proiectate ergonomic, folosindu-se materiale de ultina generatie, calitative, aceste scaune de bar reglabile pe inaltime nu numai ca au design modern, dar sunt si confortabile. Ele sunt perfecte pentru bucatarie, zona de cafenel..
349,00 Lei
Scaun de bar si diverse evenimente 129-turcoaz Scaun de bar si diverse evenimente 129-turcoaz
Stoc Epuizat
Scaun de bar și diverse evenimente din catifea pe turcoaz       Scaun de bar si diverse evenimente 129-turcoaz reglabil pe înaltime, modern, tapițat cu catifea și bază din oțel cromat. Spatarul scaunului are o inaltime medie ce masoara 30 cm, iar forma sa curbata mentin..
289,00 Lei
Scaun de bar si diverse evenimente 129-verde Scaun de bar si diverse evenimente 129-verde
Stoc Epuizat
Scaun de bar și diverse evenimente din catifea pe verde     Scaun de bar si diverse evenimente 129-verde reglabil pe inaltime, modern, tapitat cu catifea si baza din otel cromat. Spatarul scaunului are o inaltime medie ce masoara 30 cm, iar forma sa curbata mentine pozitia corec..
289,00 Lei
Scaun de bar si diverse evenimente 129-visiniu Scaun de bar si diverse evenimente 129-visiniu
Stoc Epuizat
Scaun de bar și diverse evenimente din catifea pe vișiniu Scaun de bar și diverse evenimente 129-vișiniu reglabil pe înaltime, modern, tapițat cu catifea și bază din oțel cromat. Spătarul scaunului are o înălțime medie ce măsoară 30 cm, iar formă să curbată menține poziția corectă a utilizatorulu..
289,00 Lei
Scaun de bar si diverse evenimente 129-visiniu Scaun de bar si diverse evenimente 129-visiniu
Stoc Epuizat
Scaun de bar și diverse evenimente pe vișiniu și turcuaz     Scaun de bar si diverse evenimente 129-visiniu reglabil pe inaltime, modern, tapitat cu catifea si baza din otel cromat. Spatarul scaunului are o inaltime medie ce masoara 30 cm, iar forma sa curbata mentine pozit..
289,00 Lei
Scaun operativ fără spătar   Scaunul operativ are șezutul sub formă circulară, având blatul din lemn buretat ulterior, iar la final tapițat cu piele ecologică de culoare neagră. Baza și roțile acestuia sunt din polipropilenă, iar sub șezut are un mecanism și un piston ce facili..
199,00 Lei
Scaun de relaxare pentru diferite spații     Scaun de relaxare rotativ prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime, tapitat cu piele ecologica si picior metalic cromat. Dimensiuni:  - Sezut: latime-46/ adancime-44cm, spatar: inaltime-37cm; Se recomanda utilizarea lor in..
571,00 Lei
Scaune de bar cu design clasic scandinav   Scaun de bar cu design clasic scandiav cu 4 picioare din lemn și corpul șezutului fabricat din polipropilenă, oferind o notă atractivă și inovatoare casei tale. Formă ergonomică a scaunului și lemnul natural al picioarelor se combină perfe..
249,00 Lei
Scaune de bar din catifea cu bază aurie pe culoarea blue Prezentare Generală: Scaune de Bar Tapițate cu Catifea, Pivotante și cu Înălțime Reglabilă, Baza Aurie, de la Comenzi-Scaune Design și Estetică Scaunele de bar din catifea sunt proiectate pentru a adăuga un strop de eleganță și ra..
498,00 Lei
Scaune de bar din catifea cu bază aurie-gri Scaune de bar din catifea cu bază aurie-gri
Stoc Epuizat
Scaune de bar din catifea cu bază aurie pe culoarea gri Prezentare Generală: Scaune de Bar Tapițate cu Catifea, Pivotante și cu Înălțime Reglabilă, Baza Aurie, de la Comenzi-Scaune Design și Estetică Scaunele de bar din catifea sunt proiectate pentru a adăuga un strop de eleganță și raf..
498,00 Lei
Scaune de bar din catifea cu bază aurie pe culoarea maro Prezentare Generală: Scaune de Bar Tapițate cu Catifea, Pivotante și cu Înălțime Reglabilă, Baza Aurie, de la Comenzi-Scaune Design și Estetică Scaunele de bar din catifea sunt proiectate pentru a adăuga un strop de eleganță și ra..
498,00 Lei
Scaune de bar din catifea cu bază aurie-verde Scaune de bar din catifea cu bază aurie-verde
Stoc Epuizat
Scaune de bar din catifea cu bază aurie pe culoarea verde Prezentare Generală: Scaune de Bar Tapițate cu Catifea, Pivotante și cu Înălțime Reglabilă, Baza Aurie, de la Comenzi-Scaune Design și Estetică Scaunele de bar din catifea sunt proiectate pentru a adăuga un strop de eleganță și r..
498,00 Lei
Scaune de bar moderne rotative ABS 191 gri   Scaunul ABS 191 gri este un produs cu un design elegant, un model modern și cu foarte mult metal, un scaun confortabil,ce pivotează la 360 de grade. Scaun bar 191 gri, este model cu baza și amortizorul construite din oțel cromat, o piesă de mo..
279,00 Lei
Scaune de bar pe cadru auriu și catifea bej Scaune de bar pe cadru auriu și catifea bej
Stoc Epuizat
Scaune de bar tapițate pe catifea bej și bază metalică aurie Simbolul Eleganței și Confortului în Amenajarea Modernă În lumea designului interior, alegerea mobilierului potrivit poate transforma orice spațiu într-un mediu elegant și confortabil. Printre piesele care aduc un plus de st..
595,00 Lei
Scaune de bar pe cadru auriu și catifea neagra Scaune de bar pe cadru auriu și catifea neagra
Stoc Epuizat
Scaune de bar tapițate pe catifea neagră și bază metalică aurie Simbolul Eleganței și Confortului în Amenajarea Modernă În lumea designului interior, alegerea mobilierului potrivit poate transforma orice spațiu într-un mediu elegant și confortabil. Printre piesele care aduc un plus d..
595,00 Lei
Scaune de bar ABS 101 alb     Sunt scaune de bar rotative, reglabile pe înălțime, cu șezutul din plastic ABS (tripolimer), baza din oțel cromat, piston cromat cu gaz , suport pentru picioare. Aceste scaune au următoarele caracteristici: - sunt scaune ce au posibilitatea de a fi regla..
229,00 Lei
Scaune de bar ABS 101 negru     Sunt scaune de bar rotative, reglabile pe înălțime, cu șezutul din plastic ABS (tripolimer), baza din oțel cromat, piston cromat cu gaz , suport pentru picioare. Aceste scaune au următoarele caracteristici: - sunt scaune ce au posibilitatea de a fi reg..
229,00 Lei
Scaune de bar ABS 101 roșu     Sunt scaune de bar rotative, reglabile pe înălțime, cu șezutul din plastic ABS (tripolimer), baza din oțel cromat, piston cromat cu gaz , suport pentru picioare. Aceste scaune au următoarele caracteristici: - sunt scaune ce au posibilitatea de a fi regl..
229,00 Lei
Scaune de bar ABS 101 verde     Sunt scaune de bar rotative, reglabile pe înălțime, cu șezutul din plastic ABS (tripolimer), baza din oțel cromat, piston cromat cu gaz , suport pentru picioare. Aceste scaune au următoarele caracteristici: - sunt scaune ce au posibilitatea de a fi reg..
229,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 86 (3 pagini)

Scaunele de bar se adresează, în principal, localurilor, dar un scaun de bar poate să se integreze perfect și în decorul sau design-ul propriei locuințe. Când ieșim în oraș, atmosfera și confortul sunt criterii importante în stabilirea destinației, locul ales trebuind să corespundă standardelor noastre estetice, în același timp.

Dacă doriți să va păstrați cât mai mult clienții la bar, într-o seară, sau să-i fidelizați, pe termen lung, trebuie să le oferiți niște piese comode de mobilier: relaxarea și bună-dispoziție sunt legate direct de starea noastră fizică psihică, dar și fizică. Va propunem să alegeți dintr-o serie de modele, cu un design variat, atât clasic cât și modern. Am încercat să ne asigurăm că oricare ar fi specificul sau decorul localului dumneavoastră veți putea identifica ușor scaunul de care aveți nevoie.

Comenzi-Scaune.ro oferă o gamă variată de scaune de bar, adaptate pentru diverse spații, fie că sunt destinate utilizării în locuințe, cafenele, baruri, sau la evenimente. Gama include opțiuni reglabile pe înălțime, modele fixe, cu baza metalică sau din lemn, tapițate cu piele ecologică sau catifea, reflectând un amestec între confort, durabilitate și estetică modernă.
Un exemplu notabil este scaunul de bar ABS 191 negru, care se remarcă prin designul modern și pivotarea la 360 de grade, având baza și amortizorul construite din oțel cromat. De asemenea, oferă informații detaliate despre opțiunile de livrare, subliniind că produsele sunt asigurate pe durata transportului și că există posibilitatea de plată la livrare sau prin ordin de plată înainte de expediere. Livrarea se face rapid în toată țara, iar scaunele sunt disponibile într-o varietate de culori și materiale, inclusiv piele ecologică și catifea, cu specificații tehnice precum reglarea pe înălțime și tipul de bază metalică.
În plus, setul de 4 scaune de bar model 127 se distinge prin eleganța și confortul său, fiind perfect pentru diverse destinații, cum ar fi locuințele private, cafenelele sau barurile. Acestea sunt construite pe un cadru din lemn de fag, oferind suport de picioare și rigiditate crescută datorită bazei din oțel.
Pentru cei interesați de un plus de eleganță și confort, scaunul de bar cu bază aurie și tapițerie din catifea model ABS118 este o alegere excelentă, oferind reglare în înălțime, rotație la 360 de grade și un spătar confortabil pentru stabilitate și eleganță.
Comenzi-Scaune.ro se angajează să ofere soluții profesionale de amenajare, urmărind realizarea unui ambient adaptat nevoilor umane, în condiții optime de siguranță, eficiență și confort. Toate produsele beneficiază de condiții de garanție conforme cu legislația în vigoare și sunt disponibile pentru livrare într-o gamă largă de județe din România.
Pentru mai multe informații despre modelele disponibile, specificații tehnice, opțiuni de culoare, prețuri și disponibilitate, este recomandat să contactați direct Comenzi-Scaune.ro sau să vizitați site-ul pentru a explora întreaga gamă de scaune de bar.