Meniu
Cosul tau

Seturi scaune

4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Bej Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul ș..
1.390,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Bej Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și spăt..
2.080,00 Lei
4 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Albastru Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine..
868,00 Lei
4 Scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Bej
Stoc Epuizat
 4 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Bej Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bin..
868,00 Lei
4 scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Gri
Stoc Epuizat
4 scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Gri Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine și î..
868,00 Lei
4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Albastru Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și..
1.390,00 Lei
4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Gri Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și spăt..
1.390,00 Lei
4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Verde Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și sp..
1.390,00 Lei
6 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Albastru Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine..
1.300,00 Lei
6 Scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Bej
Stoc Epuizat
 6 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Bej Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simț..
1.300,00 Lei
6 scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Gri
Stoc Epuizat
6 scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Gri Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine și î..
1.300,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Albastru Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și..
2.080,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Gri Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și spăt..
2.080,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Verde Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și sp..
2.080,00 Lei
Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn BUC 242V Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine și în lar..
218,00 Lei
Scaune de bucatarie din piele ecologica si cadru metalic negru BUC 206P Scaune de bucatarie din piele ecologica si cadru metalic negru BUC 206P
Stoc Epuizat
Scaune de bucătărie din piele ecologică și cadru metalic negru BUC 206P Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. Bucurați-vă de o experiență de ..
288,00 Lei
Set 10 scaune pliante pentru diferite tipuri de evenimente și locații      Indiferent de eveniment sau locație, scaunele pliante din metal cromat sunt partenerii ideali pentru a oferi un spațiu confortabil și practic. Pe un cadru din metal acoperit cu crom și tapițerie ..
1.750,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-albastru   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații ..
11.700,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-albastru închis   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, ..
11.700,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-bordo   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații pub..
11.700,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-gri   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publi..
11.700,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-gri închis   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spați..
11.700,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-maro deschis   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spa..
11.700,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-negru   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații pub..
11.700,00 Lei
Set 100 de scaune pentru diverse evenimente-roșu   Scaunele acesta au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publ..
11.700,00 Lei
Set 18 scaune pliante pentru diferite tipuri de evenimente și locații      Indiferent de eveniment sau locație, scaunele pliante din metal cromat sunt partenerii ideali pentru a oferi un spațiu confortabil și practic. Pe un cadru din metal acoperit cu crom și tapițerie ..
3.150,00 Lei
Set 4 scaune bucatarie 230 Set 4 scaune bucatarie 230
Stoc Epuizat
Set 4 scaune de bucătărie piele ecologică     Set 4 scaune de bucatarie cadrul metalic cromat, sezutul si spatarul din piele ecologica. Structura scaunelor este realizata din metal cromat, oferindule rezistenta prelungita la o utilizare indelungata. Sezutul si spatarul sun..
972,00 Lei
Set 4 scaune living-bucatarie în diferite culori      Setul de scaune pentru living se remarca prin designul clasic si totodata modern, fiiind inspirate de scaunele Eames DSW.  Aceste scaune pot fi folosite atat in living, cat si in bucatarie. Scaunele sunt confectionate din..
792,00 Lei
Set 4 scaune confortabile de bucătărie   Setul de 4 scaune pentru bucatarie  sunt moderne si confortabile, ele fiind produse din piele ecologica, disponibil in doua variante maro-alb si bej-alb. Cadrul acestora este metalic, cu patru picioare, cromat ulterior. Scaunul de bucatarie 234..
1.156,00 Lei
Set 4 scaune de bucătărie piele ecologica culorea roșie       Set 4 scaune de bucatarie mai multe culori  cadrul metalic cromat, sezutul si spatarul din piele ecologica. Structura scaunelor este realizata din metal cromat, oferindule rezistenta prelungita la o u..
972,00 Lei
Set 4 scaune de bucătărie piele ecologică culoarea alb -Transport Gratuit      Set 4 scaune de bucatarie  pe culorea alb cadrul metalic cromat, sezutul si spatarul din piele ecologica. Structura scaunelor este realizata din metal cromat, oferindule rezistenta prelung..
972,00 Lei
Set 4 scaune de bucătărie piele ecologică culoarea crem -Transport Gratuit     Set 4 scaune de bucatarie  pe culorea crem cadrul metalic cromat, sezutul si spatarul din piele ecologica. Structura scaunelor este realizata din metal cromat, oferindule rezistenta prel..
972,00 Lei
Set 4 scaune de bucătărie piele ecologică culoarea portocaliu -Transport Gratuit     Set 4 scaune de bucatarie  pe culorea portocaliu cadrul metalic cromat, sezutul si spatarul din piele ecologica. Structura scaunelor este realizata din metal cromat, oferindule..
972,00 Lei
Set 4 scaune pentru bucătărie și living din catifea BUC 206 Galben   Scaunul pentru bucătărie și living este confectionat dintr-un cadru de otel rezistent, cu picioare negre mate,  subtiri si durabile. O tesatură din catifea moale tapiteaza sezutul si spatarul. Acestea s..
1.112,00 Lei
Set 4 scaune pentru bucătărie și living din catifea BUC 206 Maro   Scaunul pentru bucătărie și living este confectionat dintr-un cadru de otel rezistent, cu picioare negre mate,  subtiri si durabile. O tesatură din catifea moale tapiteaza sezutul si spatarul. Acestea sun..
1.112,00 Lei
Set 4 scaune pentru bucătărie și living din catifea BUC 206 Negru   Scaunul pentru bucătărie și living este confectionat dintr-un cadru de otel rezistent, cu picioare negre mate,  subtiri si durabile. O tesatură din catifea moale tapiteaza sezutul si spatarul. Acestea su..
1.112,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 131 (4 pagini)