Portofoliu Comenzi Scaune

Portofoliu Comenzi-Scaune

 

Comenzi Scaune a adunat in portofoliul sau sute de proiecte de amenajari si design dedicate unor companii din intreaga Romanie si chiar si din strainatate. 

 

De fiecare data, echipa noastra a dat dovada de pasiune canalizata pe cele mai eficiente strategii, abilitatea de a oferi clientilor cele mai bune variante de mobilier, atentie la detalii si perseverenta de a testa si de a rafina proiectele pana la cele mai complexe nivele.

 

Am fost prezenti la zeci de conferințe, expoziții, târguri, lansări de produse, promoții, campanii de promovare, concerte, petreceri, spectacole sau alte tipuri de evenimente corporate sau evenimente private, care au demonstrat capacitatea noastra de a satisface cele mai exigente cerințe în materie de scaune si mobilier.

Portofoliu vast pe care il avem este o dovada ca munca specialistilor si colaboratorilor nostri este apreciata la adevarata valoare. Si asta pentru ca, mai presus de orice, consumatorul a fost si este cel care a dictat sensul de mers al activitatii, vocea sa fiind esenta dezvoltarii noastre.

 

Fie ca este vorba de o piesa de mobilier sau o lucrare ampla, am avut in vedere ca aspectul oferit sa fie intotdeauna unul inedit, unic si care sa ofere functionalitate deplina.
 

Va invitam sa parcurgeti galeria de mai jos, pentru a vedea  o parte din mobilierul realizat de-a lungul timpului, pentru a va convinge singuri de ce, Comenzi-Scaune este alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

 

Am livrat scaune pentru urmatoarele locatii:

 

Apartamente si case.
Cafenele si cofetarii.
Cabinete si clinici medicale.
Cluburi si discoteci.
Hoteluri si pensiuni.
Magazine si spatii de vanzare.
Saloane de coafor si frizerie.
Restaurante si baruri.
Sali de conferinte si evenimente.
Centre si saloane tip SPA.
Spatii comerciale.
Sali de teatru si cinema.
Sali de asteptare si spatii publice.

 

Banci si banchete metalice pentru sala de asteptare la cabinetele medicale, spitale si clinici

banci-cabinete-medicale-spitale-clinici

Scaune pentru bar si cafenele

 

Scaune-pentru-bar-si-cafenele

 

Scaune pentru sali de conferinta si diverse evenimente

 

scaune-sala-de-conferinta-spectacole-evenimente

 

Scaune pentru sali de evenimete din diferite pensiuni si hoteluri

 

scaune-sali-evenimete-pensiuni-hoteluri