Meniu
Cosul tau

Cuiere

Cuier Pom cromat      - cuier pentru haine și umbrele; - structură metalica; - cromat; Cuiere pentru haine cu un design modern si forme rotunjite, beneficiaza de capacitate pentru opt haine, dotate cu suport umbrele. Cuiere pentru haine cu structura metalica cromata. Cuierele p..
334,00 Lei
Cuier Pom negru pentru birouri, holuri și dormitoare       Descriere cuier: - Cuer: tip pom. - Pentru: haine si umbrele. - Destinat pentru: birou, hol, dormitor, spatii publice, etc. - Culoare: negru. - Finisaj si model deosebit. Caracteristici: - Material: otel si polipropilena. ..
280,00 Lei
Cuier pom pentru birou și acasă model Office   Cuier pom Office este un cuier cromat, cu suport de umbrela si tavita de scurgere a apei, cu un design clasic, fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Cuier din oțel cu suprafață cromată&nbs..
334,00 Lei
Cuier pom pentru birou si acasa model Office M1-N     Cuier pom Office M-1 N este un cuier negru, cu suport de umbrela si tavita de scurgere a apei, cu un design clasic, fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Cuierul Office 1-N negru din otel vops..
280,00 Lei
Cuier pom Office P
Stoc Epuizat
Cuier pom pentru birou si acasa model Office P   Modelul de cuier P este un cuier argintiu, cu un design clasic, fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Cuierul Office P este un cuier metalic argintiu vopsit in camp electrostatic cu suport de umbrela si ..
385,00 Lei
Cuier Pom negru pentru birouri, holuri și dormitoare   Cu un aspect vintage, cuierul Orione se potrivește spațiilor de lucru mai mici, unde se află mai puțini angajați. Cuierul Orion dispune de 8 agățători, suport pentru umbrele și tăviță, fiind disponibil cu finisaj pe negru și accesori..
365,00 Lei
Cuier pom pentru birou B-CR
Stoc Epuizat
Cuier pom pentru la birou și acasă   Modelul de cuier B-CR este un cuier gri, cu un design clasic, fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Dimensiuni: Cuie B-CR Lungime cuier (cm):    36. Adancime cuier (cm):    36. Inaltim..
320,00 Lei
Cuier pom pentru birou B-N
Stoc Epuizat
Cuier pom pentru birou și acasă   Modelul de cuier B-N este un cuier negru, cu un design clasic, fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Dimensiuni: Cuie B-N Lungime cuier (cm):    36. Adancime cuier (cm):    36. Inaltime c..
310,00 Lei
Cuier pom pentru birou și acasă     Modelul acesta de cuier este un cuier argintiu, cu un design clasic, fiind un accesoriu ușor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Cuier metalic, argintiu, cu suport tip pentru umbrelă, avand elemente din lemn si fag. Dimen..
465,00 Lei
Cuier pom pentru birou E
Stoc Epuizat
Cuier pom pentru birou și acasă     Modelul de cuier E este un cuier argintiu, cu un design clasic, fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Cuier metalic, argintiu, cu suport umbrelă, elemente din PP. Dimensiuni: Cuier E Lungime cuier (cm): ..
370,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Cuiere pentru haine
Cuierele pentru haine sunt accesorii esențiale pentru organizarea și depozitarea eficientă a hainelor în diverse medii, cum ar fi birouri, holuri, camere de zi sau dormitoare. Ele sunt concepute pentru a oferi un suport solid și sigur pentru hainele utilizatorilor, menținându-le astfel ordonate și bine întreținute.
Materiale durabile: Cuierele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lemnul, metalul sau plasticul rezistent, asigurând astfel durabilitate și rezistență în timp.
Design ergonomic: Majoritatea cuierele au un design ergonomic, care maximizează spațiul și facilitează depozitarea eficientă a hainelor, fără a ocupa prea mult spațiu.
Variație de dimensiuni: Disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, de la cuiere simple cu un cârlig până la modele mai complexe cu multiple cârlige sau chiar cu compartimente pentru depozitarea altor obiecte.
Aspect estetic: Cuierele sunt disponibile în diferite stiluri și culori, pentru a se potrivi cu designul interior al oricărui spațiu, fie că este vorba de un mediu modern sau tradițional.
Montare ușoară: Majoritatea cuierele sunt ușor de montat, fiind livrate împreună cu instrucțiuni clare de asamblare, iar unele modele pot fi chiar montate fără unelte speciale.
Versatilitate: Cuierele pot fi folosite nu doar pentru haine, ci și pentru accesorii precum pălării, eșarfe, umbrele sau gentuțe.
Organizare eficientă: Cuierele ajută la menținerea ordinei și organizării în spații precum holurile de intrare sau birourile.
Economie de spațiu: Datorită designului lor compact și ergonomic, cuierele permit o economie de spațiu semnificativă.
Estetică plăcută: Cuierele nu sunt doar funcționale, ci și estetice, adăugând un plus de eleganță și stil oricărui spațiu.
Durabilitate: Materialele de calitate din care sunt fabricate asigură durabilitatea cuierelelor, permițându-le să reziste uzurii și utilizării îndelungate.
Cuierele pentru haine disponibile pe
comenzi-scaune.ro sunt soluții practice și estetice pentru organizarea și depozitarea hainelor în diverse medii. Cu o gamă variată de modele și opțiuni, aceste cuiere sunt ideale pentru oricine caută să își maximizeze eficiența și să își îmbunătățească aspectul interiorului spațiului său.