Meniu
Cosul tau

Canapele

Canapea 3 locuri structura lemn tapițerie catifea capucino Canapea 3 locuri structura lemn tapițerie catifea capucino
Stoc Epuizat
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică argintie, tapițerie catifea negră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o ga..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică Auriu-Gold, tapițerie catifea negră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o ..
3.950,00 Lei
Canapea 3 locuri structura metalică tapițerie catifea albastră Canapea 3 locuri structura metalică tapițerie catifea albastră
Stoc Epuizat
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea albastră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de ..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de ..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea mov   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, albastră pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, bej pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri
Stoc Epuizat
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, negru pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot eviden..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, verde smarald pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se po..
2.750,00 Lei
Canapea cu 2 locuri Mont Martre 102   MM 102 este o canapea tapitata pe cadru de lemn. Poate fi tapitata fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori. Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plict..
950,00 Lei
Canapea cu 3 locuri MM 103      MM 103 este o canapea tapitata pe cadru de lemn. Poate fi tapitata fie cu piele sau stofa, fiecare din aceste variante fiind disponibila pe mai multe culori. Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictis..
1.300,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de m..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mob..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie verde   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură metalică, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de..
3.590,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea bej Canapea extensibilă electrică Belinda catifea bej
Nou
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea bej Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, rafinat ..
6.495,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea gri Canapea extensibilă electrică Belinda catifea gri
Nou
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ra..
6.495,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea verde Canapea extensibilă electrică Belinda catifea verde
Nou
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea verde   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ..
6.495,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie gri deschis   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic d..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie bej   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. ..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie cărămiziu   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic det..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie gri închis   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic de..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată albastru Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată albastru
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie albastră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, raf..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată gri Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată gri
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, raf..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată maro Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată maro
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ra..
3.950,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 140 (4 pagini)

Comenzi-scaune.ro este o destinație online specializată în mobilier confortabil și elegant, inclusiv o gamă variată de canapele. Magazinul nostru oferă o experiență simplă și convenabilă de cumpărare pentru clienții, punând la dispoziție o selecție diversificată de canapele de înaltă calitate, concepute pentru a satisface diverse preferințe și nevoi de amenajare a locuinței.

Variație de modele și stiluri: Pe site-ul comenzi-scaune.ro veți găsi o varietate de modele și stiluri de canapele, de la cele moderne și minimaliste la cele tradiționale și clasice. Indiferent de preferințele dvs. în materie de design interior, veți găsi cu siguranță o canapea care să se potrivească cu estetica dvs. și să completeze decorul existent al casei dumneavoastră.

Diverse dimensiuni: Canapelele disponibile pe platforma comenzi-scaune.ro vin în diverse dimensiuni, de la modele compacte potrivite pentru apartamente mai mici, până la canapele spațioase ideale pentru locuințe mai mari sau camere de zi generoase. Această varietate de dimensiuni vă permite să găsiți canapeaua perfectă pentru spațiul dvs. disponibil.

Opțiuni de material: Clienții au posibilitatea de a alege între diferite materiale pentru tapițerie, precum piele naturală, piele ecologică sau țesături de înaltă calitate. Această diversitate de materiale nu numai că oferă opțiuni estetice variate, ci și permite clienților să selecteze materialul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor de întreținere și stilului de viață.

Confort și funcționalitate: Canapelele oferite de comenzi-scaune.ro sunt proiectate nu doar pentru a fi estetice, ci și pentru a asigura confortul maxim utilizatorilor. De la perne moi și suport lombar ergonomic, până la mecanisme de extensie pentru transformarea canapelei în pat suplimentar, aceste piese de mobilier sunt concepute pentru a satisface cerințele de confort și funcționalitate ale clienților.

Calitate și durabilitate: Toate canapelele disponibile pe comenzi-scaune.ro sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate și tehnici de producție riguroase, asigurând astfel durabilitatea și rezistența în timp. Această atenție la calitate și detalii garantează că fiecare client primește un produs care să îi satisfacă așteptările și să îi ofere mulți ani de utilizare confortabilă.

Servicii personalizate și consultanță: Echipa din spatele comenzi-scaune.ro este dedicată să ofere o experiență de cumpărare pentru fiecare client. De la consultanță în alegerea canapelei potrivite pentru nevoile dvs. specifice, până la servicii de livrare la domiciliu, aceștia sunt pregătiți să vă ajute în fiecare pas al procesului de achiziție.

Canapelele de la comenzi-scaune.ro reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută mobilier de înaltă calitate, confortabil și elegant, disponibil la prețuri accesibile și cu servicii personalizate. Indiferent de preferințele dvs. în materie de design și funcționalitate, veți găsi cu siguranță canapeaua perfectă pentru casa dvs.

O gamă variată de canapele moderne sau elegante pentru living
Decorul interior este un bun punct de plecare pentru amenajarea sufrageriei. O canapea gri sau un coltar modular tapițat complementează perfect aproape orice schemă de culori și nu va contrasta cu nuanțele luminoase sau pastelurile. Alege din selecția noastră de canapele și colțare rezistente și frumoase și cu siguranță vei găsi un stil, o formă și o dimensiune potrivite spațiului tău de locuit. Avem canapele moderne, tapițate, de inspirație retro, pentru două sau trei persoane, potrivite pentru spații compacte și canapele mai mari, cu șezlon și tapițerie rezistentă pentru a oferi un plus de relaxare. Adaugă fotolii și o măsuță de cafea sau o comodă TV pentru a completa decorul livingului tău

Canapele pentru living în diferite materiale și culori
La comenzi-scaune.ro vei găsi o gamă extinsă de canapele pentru living, canapele tip colțar cu tapițerie din stofă, o canapea reglabilă, colțare modulare, tip divan sau din imitație de piele cu un design scandinav actual și în trend. Alege o canapea tapițată într-o culoare care să se potrivească cu mobila din sufragerie: gri, natur, alb, bleu, portocaliu, albastru, negru, bej, verde, maro, crem. Poți adăuga și câteva taburete sau fotolii tip puf pentru mai mult confort.