Meniu
Cosul tau

Reparatii scaune RSS

Reparații / reparat scaune din lemn (înlocuirea tapițeriei șezut / spătar). Tapițat / retapitat scaune cu fete textile.
Tapițat / retapitat scaune cu șezut / spătar din piele artificială. Schimbat tapițerie piele naturală scaune.
Recondiționat / înlocuire arcuri și legături arcuri scaune.
Schimbat burete scaune, șezut / spătar.
Recondiționări / restaurări scaune vechi interbelice (cu valoare artistică / sentimentală)

19 Oct Cum se repară un scaun de birou?
0 1538
Cum se repară un scaun de birou? Repararea unui scaun de birou depinde de tipul și nivelul de deteriorare al scaunului. Iată pașii în general pentru reparația unui scaun de birou: 1. Identifică pr..
18 Sep Roti pentru scaune de birou si gaming in 5 culori
0 1582
Roți gumate pentru scaune de birou și gaming în 5 culori Roțile pentru scaune de birou si gaming sunt parți componente mobile, cu aspect modern și materiale premium. Ele au un înveliș gumat de cu..
09 Jun Roti duble din silicon pentru scaune de birou
0 1523
Roți duble din silicon pentru scaune de birou   Roti-Role duble silicon pentru scaun de birou ușor de instalat Netede și sigure: roată scaunului de birou are un design cu roată dublă, lățimea r..
30 May Asamblare-Montaj scaun de birou HumanTech
0 1786
Asamblare-Montaj scaun de birou HumanTech Relaxați-vă cu scaunele de birou HumanTech Experimentează confortul și stilul îmbinat într-un singur produs cu HumanTech! Designul ergonomic al acestui sc..
02 Nov Montaj si prezentare banci metalice cu 3 locuri
0 8094
Montaj și prezentare bănci metalice cu 3 locuri Beneficiile băncilor metalice într-o companie de succes și efectul pozitiv al acestora asupra clienților. V-ați gândit vreodată la impactul pe care ..
01 Oct Montaj-Asamblare scaune vizitator executiv
0 2134
Montaj-Asamblare scaune vizitator executiv Un scaun vizitator executiv este o varianta eficienta pentru amenajarea unui spațiu dedicat așteptării, fie că vorbim de locuri publice, precum instituții..
22 Sep Scaune de conferinta si vizitatori pentru diverse evenimente
0 5854
Scaune de conferință și vizitatori pentru diverse evenimente Scaune la comanda fabricate in Romania Cea mai variata gama de scaune pentru vizitatori si conferință.   Oferta pentru scaune de c..
20 Sep Mecanisme pentru scaunele ergonomice si directoriale
0 9040
Mecanisme pentru scaunele ergonomice și directoriale     Aplicăm scaunelor noastre cele mai importante principii ale ergonomiei, repectând mediul înconjurător, prin utilizarea materialelor ecolog..
29 Jun Scaun de birou PURE-Instructiuni de asamblare si utilizare
Comenzi Scaune 0 2131
Scaun de birou PURE-Instrucțiuni de asamblare și utilizare În video-ul de mai sus te invităm să urmărești cum să îți asamblezi scaunul de birou ergonomic PURE de la ANTARES (scaun fabricat chiar la..
30 May Reparații scaune și mobilier
Comenzi Scaune 0 61704
Anunțuri pentru servicii de reparații mobilă și scaune Reparații Tapițerie și Canapele la comanda București-Sector 3 Dumitru Daniel Tel:0722.437404 Retapițare și reparații canapele. Tapițer din..
28 Mar Pistoane si baze metalice pentru scaune de birou
0 2952
Pistoane și baze metalice pentru scaune de birou Piston negru pentru scaune de birou rezistent pană la 150kg Piston negru hidraulic pentru scaune de birou, cu rezistență de clasa 4 de pană la 150..
01 Jan Schimbare telescop scaun
0 20151
Cum poți schimba în general telescopul - pistonul pentru scaunele de birou Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus. Toate scaunele si bancile se livreaza i..
01 Jan Set de roti gumate pentru scaune
0 15003
Set Role-Roți gumate pentru scaune Dacă doriți ca totul în birou să se miște cu ușurință, aveți nevoie de role-roți de înaltă calitate pentru scaune.  Comenzi-Scaune este partenerul ideal pentru a..
27 Dec Scaun de birou GOLF LX-Instructiuni de asamblare si utilizare
0 2786
Video montaj scaun de birou GOLF LX-Instrucțiuni de asamblare și utilizare   Cumperi scaune pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iți livrează scaunele acolo unde ai nevoie! Scaunul Golf..
21 Oct Instructiuni de asamblare si montaj scaun de birou AERO PRO
0 2687
Instrucțiuni de asamblare și montaj scaun de birou AERO PRO   Frumusețea scaunului AERO PRO  constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din cat..
24 Sep Montaj-Asamblare scaun de birou 5600 Sett
0 3046
Montaj-Asamblare scaun de birou 5600 Sett   Despre scaunul directorial de birou 5600 Sett: Familia scaunelor Sett oferă prestanță și eleganță oricărui spațiu de birou. Acesta se va transfor..
15 Aug Schimbare piston pe gaz pentru scaun de birou
0 18059
Schimbare piston pe gaz pentru scaun de birou     Scaunul Dvs. nu mai poate fi reglabil pe înălțime?   Denumirea de piston pe gaz poate fi găsită și sub formă de cilindru pe gaz, lift ridicare ..
20 Jul Instructiuni de asamblare si montaj pentru scaune Legend
0 2532
 Instrucțiuni de asamblare și montaj pentru scaune Legend, Vertigo, Zen și Leyla Scaun de birou LEGEND instrucțiuni de asamblare și montaj   Despre scaunul directorial de birou Legend: Interi..
02 Feb Reglaje si ajustari pentru scaunele ergonomice de birou-1
Comenzi Scaune 1 4753
Reglaje și ajustări pentru scaunele ergonomice de birou-1 Asigurați-vă că poziția corectă de ședere pe scaun este un obicei! Ce conține acest articol: Știm să ajustăm și să folosim corect un sca..
10 Jan Componente si piese de schimb pentru reparatia scaunelor
0 6256
Componente și piese de schimb pentru reparația scaunelor Componente și accesorii pentru scaune de birou În cazul în care vrei să îți repari scaunele, să le adaptezi după propriile tale necesități s..
21 Dec Roti de silicon pentru scaune de birou-protectie sigura
0 4685
Roți de silicon pentru scaune de birou-protecție sigură Protecție 100% sigură pentru toate pardoselile. Nu vă mai deteriorați podelele și covoarele scumpe din lemn de esență tare.   Învelite cu..
14 Oct Piese schimb si componente scaune
0 22767
Piese de schimb și componente scaune Componente de scaune și piese de schimb pentru scaune de birou: pistoane, role, baze și brațe. Componente scaune: -Baze; -Brațe mobile; -Roțile; -Mecanisme ri..
28 Sep Instructiuni montaj scaun de birou
0 3567
Instrucțiuni montaj scaun de birou   Dupa ce am cumparat scaunul, acasa ajungem cu un pachet de componente, piese si suruburi pe care trebuie sa le asamblam.  Mai departe va prezentam cum sa mont..
23 Sep Componente scaune
0 14003
Componente și accesorii pentru scaune de birou Va oferim piese de schimb pentru scaune birou, piston hidraulic, role scaun directorial, baza plastic scaun si fotoliu ergonomic, sezut scaun bucatari..
Afişare 1 - 24 din 45 (2 pagini)