Meniu
Cosul tau

Blog Scaune - scaune-ergonomice RSS

20 Sep Mecanisme pentru scaunele ergonomice si directoriale
0 9044
Mecanisme pentru scaunele ergonomice și directoriale     Aplicăm scaunelor noastre cele mai importante principii ale ergonomiei, repectând mediul înconjurător, prin utilizarea materialelor ecolog..
21 Aug Scaune de birou Oklahoma PDH
0 1266
Scaune de birou Oklahoma PDH flexibile și rezistente Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma. Modelul a fost realiza..
19 Jan Scaune ergonomice multifunctionale cu brate reglabile SYYT 9505
0 2802
Scaune ergonomice multifuncționale cu brațe reglabile SYYT 9505 Scaun ergonomic mulțifunctional cu brațe reglabile SYYT 9505-gri Designul unic al acestui scaun SYYT 9505 imită coloana vertebral..
24 Jun Scaune ergonomice rezistente si multifunctionale
0 1179
Scaune ergonomice rezistente și multifunctionale pe culoarea gri și negru   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Aceste scaune va schimba m..
10 Feb Scaune de birou ergonomice AERO PRO flexibile si rezistente
Comenzi Scaune 0 2266
Scaune de birou ergonomice model AERO PRO flexibile și rezistente   Frumusețea scaunului AERO PRO  constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din..
08 Apr Scaune ergonomice moderne si flexibile
0 3375
Scaune ergonomice moderne și flexibile 1.Scaun ergonomic Vertigo fară tetieră  Munca de birou nu a fost niciodată mai confortabilă! Perfect pentru organizații mari, Vertigo este un scaun ergonomic..
21 Mar Scaune model 907
0 3781
Scaune ergonomice cu șezutul tapițat cu stofă și spatarul tapițat cu mesh   Scaunul ergonomic Office 907 este un scaun ergonomic cu baza de metal cromata, cu sezutul tapitat cu stofa si spatarul tap..
29 Mar Scaune de birou cu suport pentru picioare
0 9892
Scaune de birou cu suport pentru picioare     Aceste scaune cu suport pentru picioare sunt impunatore, robuste si totodata elegante.   Aduce un plus de confort oferind utilizatorului o serie de..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)