Scaune ergonomice moderne și flexibile

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile

1.Scaun ergonomic Vertigo fară tetieră 

Munca de birou nu a fost niciodată mai confortabilă! Perfect pentru organizații mari, Vertigo este un scaun ergonomic cu un design sofisticat și integrabil în orice spațiu de birou sau sală de conferință. Combinația mesh-ului cu diverse materiale textile îi dă scaunului un finisaj modern în timp ce lasă pielea să respire.

Acest scaun ergonomic este soluția perfectă pentru utilizatorii din spațiile de lucru dinamice. Datorită zonelor flexibile asigură o susținere constantă a brațelor, spatelui și zonei lombare. Oferă un confort absolut și contribuie la o productivitate ridicată.

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-vertigo-fara-tetiera

2. Scaun ergonomic Vertigo cu tetieră

Munca de birou nu a fost niciodată mai confortabilă! Perfect pentru organizații mari, Vertigo este un scaun ergonomic cu un design sofisticat și integrabil în orice spațiu de birou sau sală de conferință. Combinația mesh-ului cu diverse materiale textile îi dă scaunului un finisaj modern în timp ce lasă pielea să respire.

Spătarul împreună cu tetieră sunt tapițate cu mesh (4 variante de culori)

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-vertigo-cu-tetiera

3.Scaun ergonomic AERO PRO flexibil si rezistent

Frumusețea scaunului AERO PRO  constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din categoria sa, acesta oferă o valoare ergonomică și flexibilitate nemaipomenită. Potrivit pentru toți utilizatorii, Aero Pro este soluția perfectă pentru utilizatorii din spațiile de lucru dinamice. Mesh-ul de pe șezut și spătar asigură aerisire corespunzatoare a pielii.

Scaunul smart AERO PRO, unic din lume îi dă posibilitatea utilizatorului să stea în scaun ore întregi făra să simtă niciun inconfort. Scanul este ideal pentru persoanele care petrec cel puțin opt ore la birou.

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-aero-pro-flexibil-si-rezistent

5. Scaun ergonomic AERO flexibil si rezistent 

Scaunul de birou AERO este o combinația perfectă dintre știință și ergonomie, cu zone flexibile care asigură o susținere constantă a brațelor, spatelui și zonei lombare.

Confortul acestui scaun va contribui la desăvârșirea unei ambianțe de interior și la o productivitate ridicată în orice birou. Rolele din nylon cu diametru mare de 60 mm reduc rezistența la rulare și redefinesc conceptul muncii dinamice la birou.

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-aero-flexibil-si-rezistent-1

6.Scaun ergonomic confortabil BOND WHITE

Care este rezultatul combinării experienței în domeniu, cunoștințelor ergonomice și a confortului? Un scaun ca și Bond White cu siguranță va deveni un prieten bun în zilele agitate de lucru. Ca și agentul 007 și dvs. o să vă faceți față tuturor provăcărilor cu succes dacă utilizați scaunul ergonomic Bond White!

Vă plac provocările, sunteți aventuroși și nu vă este frică să încercați lucruri noi sau să obțineți scopurile? Înseamnă că scaunul Bond era proiectat pentru dvs.!
 

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-2

7. Scaun ergonomic confortabil BOND BLACK

Perfect pentru utilizatorii din spațiile de lucru dinamice, Bond vă ajută acolo unde este cel mai important – pentru o ședere confortabilă. Considerăm că cele mai bune idei se nasc atunci când mintea și corpul sunt în echilibru. Cum se poate realiza acesta într-un birou energic unde în totdeauna se întâmplă ceva? Răspunsul este simplu, cu un scaun ergonomic confortabil, ca Bond, care datorită zonelor flexibile asigură o susținere constantă a brațelor, spatelui și zonei lombare.

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-confortabil-bond-black

8. Scaun ergonomic confortabil si cu design inovativ-POFIT

POFIT scaunul de birou cu design inovativ este creat cu ideea de a combina aspectul fizic plăcut cu excelența ergonomică. Este primul scaun de birou pe care se poate folosi cu aplicația ”Comfort Smart+”. Scaunul oferă o susținere activă a spatelui și se adaptează coloanei vertebrale astfel creând un mediu mai sănătos de lucru.

Scaunul smart POFIT, unic în lume îi dă posibilitatea utilizatorului să stea în scaun ore întregi făra să simte orice inconfort. Scaunul este aprobat și de Eow Sze Kim, o fizioterapeută care este specializată în dureri și leziuni de gât și de spate. Cu experiențele ei în domeniu, consideră că acest design inovator acordă suportul optimal în zonele menționate, sensibile.

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-si-performant-pofit

9. Scaun ergonomic elegant si performant cadru white-POFIT BLACK

Scaunul de birou POFIT este o fuziune perfectă a artei și științei, cu zone flexibile care asigură o susținere constantă a brațelor, spatelui și zonei lombare.

POFIT poate fi folosit intens 24/7 și este certificat conform standardului UE - EN 1335 Clasele 1-2.

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-performant-pofit-black


10. Scaun ergonomic elegant si performant cadru white-POFIT BURGUNDY

Scaunul smart POFIT, unic în lume îi dă posibilitatea utilizatorului să stea în scaun ore întregi făra să simtă niciun inconfort. Scaunul este aprobat și de Eow Sze Kim, o fizioterapeută care este specializată în dureri și leziuni de gât și de spate. Cu experiențele ei în domeniu, consideră că acest design inovator acordă suportul optimal în zonele menționate, sensibile.

scaune-ergonomice-moderne-si-flexibile-pofit-burgundy