Meniu
Cosul tau

Taurus TC NET

20 scaune conferință-vizitator Taurus TC Net   Scaun conferinta-vizitator Taurus TC Net Scaun vizitator Taurus TC Net, suprapozabil cu cadru cromat, interior din lemn stratificat, acoperitoare sezut din PP si spatar tip plasă. Modul în care se aleg scaunele de conferințe ..
5.000,00 Lei
Scaun conferință-vizitator Taurus TC Net   Scaun conferinta-vizitator Taurus TC Net Scaun vizitator Taurus TC Net, suprapozabil cu cadru cromat, interior din lemn stratificat, acoperitoare sezut din PP si spatar tip plasă. Modul în care se aleg scaunele de con..
257,00 Lei
Scaune pentru vizitatori si conferinta PC Layer Scaunele de conferinta prezinta caracteristici ce atrag dupa ele numai avantaje, atestandu-i astfel calitatea superioara si functionalitatea. Modelul PC LAYER este un scaun de vizitator si conferinta ce are cadru cromat. Scaunele de acest ..
185,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Scaune Taurus TC NET
Într-o sală de conferință, avem nevoie nu numai de o masă largă, ci și de scaune. Este foarte important ca locurile de șezut să fie confortabile, în caz contrar, cei prezenți își pot pierde interesul repede. Taurus TC NET este perfect pentru discuții și așteptări îndelungate. Modelul este suprapozabil, dispune de un cadru elegant cromat, iar acoperitoarele șezutului și spătarului sunt fabricate din PP.