Meniu
Cosul tau

Taurus TC NET

20 scaune conferință-vizitator Taurus TC Net   Scaun conferinta-vizitator Taurus TC Net Scaun vizitator Taurus TC Net, suprapozabil cu cadru cromat, interior din lemn stratificat, acoperitoare sezut din PP si spatar tip plasă. Modul în care se aleg scaunele de..
5.000,00 Lei
Scaun conferință-vizitator Taurus TC Net Comanda minimă pentru acest model este de 10 bucăți. Scaun conferinta-vizitator Taurus TC Net Scaun vizitator Taurus TC Net, suprapozabil cu cadru cromat, interior din lemn stratificat, acoperitoare sezut din PP si spatar ..
257,00 Lei
Scaune pentru vizitatori si conferinta PC Layer   Comanda minimă pentru acest model este de 15 bucăți. Scaunele de conferință prezintă caracteristici ce atrag dupa ele numai avantaje, atestandu-i astfel calitatea superioara si functionalitatea. Modelul PC LAYER es..
185,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Scaune Taurus TC NET
Într-o sală de conferință, avem nevoie nu numai de o masă largă, ci și de scaune. Este foarte important ca locurile de șezut să fie confortabile, în caz contrar, cei prezenți își pot pierde interesul repede. Taurus TC NET este perfect pentru discuții și așteptări îndelungate. Modelul este suprapozabil, dispune de un cadru elegant cromat, iar acoperitoarele șezutului și spătarului sunt fabricate din PP.