Meniu
Cosul tau

Scaune și bănci

Bancă de așteptare cu 4 locuri pe albastru-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu 4 locuri pe culoarea albastru, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si g..
1.019,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri pe Gri-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu patru locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele si..
1.019,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu 4 locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din oțel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele si picioarele..
1.019,00 Lei
Bancă de așteptare metalica cu 4 locuri-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu patru locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele si pi..
1.019,00 Lei
Bancă metalică cu 5 locuri pentru zone de așteptare Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoica. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratel..
1.309,00 Lei
Bancă de așteptare cu trei locuri pentru spitale   Banca-bancheta metalica pentru asteptare destinata salilor de asteptare din spitale avand cadrul metalic, iar manerele si picioarele cromate. Sezutul si spatarul sunt confectionate din metal in forma de scoica. Suportul metalic poate fi at..
947,00 Lei
Banci metalice pentru vizitatori si zone de asteptare tapitate cu piele ecologica - LIVRARE GRATUITĂ   Banca metalica pentru asteptare cu patru locuri, cadru metalic, picioare si brate cromate, sezut si spatar metalice tapitate cu piele ecologica. Bancile metalice pentru interior sunt utile..
1.487,00 Lei
Bancă așteptare cu două locuri Bancuță - bancheta de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare și brațe cromate, șezut și spătar metalice tapițate cu piele ecologică. Banchetă este destinată pentru interior în spații publice, săli de așteptare, spitale, cabinete medicale, centre..
785,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare cu 2 locuri  Băncuță metalică pentru așteptare, cu 2 locuri. Cadru metalic, mânere și picioare sidefate. Șezut și spătar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, și antistatic, conform normelor de igienă aferente spați..
714,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri și masuță Bancă metalică de asteptare cu doua locuri si masuta, cadru metalic, picioare si brate cromate sezut si spatar metalice tapitate cu piele ecologica. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de ..
1.040,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri-albastru   Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culor..
609,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri-gri   Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile ..
609,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri-roșu   Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile..
609,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare cu 3 locuri Băncuță metalică pentru așteptare, cu 3 locuri. Cadru metalic, mânere și picioare sidefate. Șezut și spătar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, și antistatic, conform normelor de igienă aferente spațiilor m..
952,00 Lei
Bancă metalică de așteptare-3 locuri   Bancă de asteptare cu trei locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele si picioarele sunt met..
915,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri   Banca de asteptare cu trei locuri, cadru metalic, picioare si brate cromate sezut si spatar metalic tapitat cu piele ecologica. Dimensiuni:  Sezut-latime51/ adincime-40cm,  Spatar-latime-51/inaltime-50cm,  Lungime totala -175 cm. ..
1.130,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri-albastru Transport Gratuit   Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp ele..
915,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri-gri Transport Gratuit   Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri și brațe laterale. Bancă de așteptare cu 3 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoică. Șezutul și spătarul sunt din oțel vopsit în câmp electrostatic..
915,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri-rosu Transport Gratuit Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in..
915,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare cu 4 locuri Banca metalica pentru asteptare, cu 4 locuri. Cadru metalic, manere si picioare sidefate. Sezut si spatar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de igienă aferente spațiilor me..
1.190,00 Lei
Bancă metalică pentru asteptare 5 locuri Banca metalica pentru asteptare, cu 5 locuri. Cadru metalic, manere si picioare sidefate. Sezut si spatar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de igienă aferente spațiilor medic..
1.428,00 Lei
Bancă de așteptare cu 3 locuri pe culoarea negru Bancă pentru așteptare, cu 3 locuri. Cadru din metal, mânere și picioare sidefate. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de igienă aferente spațiilor medicale. Sezut si spatar ..
1.457,00 Lei
Bancă metalică de așteptare 2 locuri   Bancheta de asteptare cu doua locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele si picioa..
609,00 Lei
Bancă metalică pentru zone de așteptare cu 5 locuri-albastru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoica. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis,..
1.309,00 Lei
Bancă metalică pentru zone de așteptare cu 5 locuri-gri   Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoica. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, brat..
1.309,00 Lei
Bancă metalică pentru zone de așteptare cu 5 locuri-roșu   Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoică. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bra..
1.309,00 Lei
Banca pentru asteptare cu 3 locuri 206-3 Banca pentru asteptare cu 3 locuri 206-3
Stoc Epuizat
Bancă pentru zone de așteptare cu 3 locuri Bancă pentru zone de asteptare cu 3 locuri. Banca pentru salile de asteptare avand 3 locuri si cadrul din metal vopsit in culoarea gri, iar sezutul si spatarul confectionate din polipropilena. Sezutul este tapitat cu material textil rosu. Specificatii ..
642,00 Lei
Bancă pentru așteptare cu 3 locuri Bancă pentru vizitatori cu 3 locuri. Cadrul este confectionat din metal vopsit in culoare neagra, iar sezutul si spatarul sunt confectionate din polipropilena. Specificatii tehnice-dimensiuni: Bancă pentru așteptare cu 3 locuri Sezut – Lat..
523,00 Lei
Bancă pentru săli de asteptare cu 3 locuri   Bancă pentru sălile de așteptare cu 3 locuri. Banca pentru sali de asteptare cu 3 locuri si cu sezutul tip scoica din polipropilena. Cadrul este confectionat din metal si este vopsit in culoarea gri. Specificatii tehnice-dimensiu..
547,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare 3 locuri model 316       Set pentru birou format din 2 scaune si o bancheta. Manere si picioare din metal cromat. Perne acoperite cu piele ecologica.   Dimensiuni scaun:  Sezut – latime 54cm / adancime 45cm, Spatar – latime ..
2.142,00 Lei
Fotoliu de conferință și vizitator   Cauți un scaun de conferință ieftin? Cumpara acum un scaun de conferință și așteptare la cel mai mic preț din piață! Profită acum de toate reducerile noastre la scaune! Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din p..
761,00 Lei
Scaun managerial-Transport Gratuit     Fotoliu managerial ultra ergonomic executat cu fața din piele naturală de lux și spătarul din piele ecologică, baza din oțel acoperit cu lemn, brațele din lemn. Fotoliu managerial este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare și ..
1.844,00 Lei
Fotoliu directorial ergonomic rezistent cu baza și brațe din lemn   Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Fotoliu directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu..
1.487,00 Lei
Fotoliu extensibil tip clic-clac care se transforma in pat     Cauti un fotoliu sau o canapea ieftina? Cumpara acum produse de mobilier la cel mai mic pret din piata! Profita acum de toate reducerile noastre la scaune, canapele si fotolii! TRANSPORT GRATUIT Acest fotoliu imbina perfe..
1.450,00 Lei
Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din piele ecologica     Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din piele ecologica picioare si bratele din lemn. Produsul este prevazut cu mecanism ce..
761,00 Lei
Scaun așteptare pe cadru cromat   Profită acum de toate reducerile noastre la scaune! Scaun asteptare pe cadru metalic cromat, sezut si spatar din piele ecologica. Dimensiuni: -Sezut: Latime-42, Adancime-44cm,/ Spatar; Latime-45, Adancime-40cm, Inaltime totala:82cm. Se recomanda util..
249,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 160 (5 pagini)