Meniu
Cosul tau

Scaune și bănci

Bancă de așteptare cu 4 locuri pe albastru-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu 4 locuri pe culoarea albastru, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastr..
970,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri pe Gri-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu patru locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, brat..
970,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu 4 locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din oțel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele si pici..
970,00 Lei
Bancă metalică cu 5 locuri pentru zone de așteptare Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoica. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, ..
1.250,00 Lei
Bancă de așteptare pentru spitale Bancă de așteptare pentru spitale
Stoc Epuizat
Bancă de așteptare cu trei locuri pentru spitale   Bancă-banchetă metalică pentru așteptare destinată sălilor de așteptare din spitale având cadrul metalic, iar mânerele și picioarele cromate. Șezutul și spătarul sunt confecționate din metal în formă de scoică. Suportul metalic ..
947,00 Lei
Bănci metalice pentru vizitatori și zone de asteptare tapițate cu piele ecologica LIVRARE GRATUITĂ   Banca metalica pentru asteptare cu patru locuri, cadru metalic, picioare si brate cromate, sezut si spatar metalice tapitate cu piele ecologica. Bancile metalice pentru interior su..
1.400,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare cu 2 locuri Băncuță metalică pentru așteptare, cu 2 locuri. Cadru metalic, mânere și picioare sidefate. Șezut și spătar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, și antistatic, conform normelor de igienă aferente spații..
650,00 Lei
Bancă așteptare cu două locuri Bancuță - bancheta de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare și brațe cromate, șezut și spătar metalice tapițate cu piele ecologică. Banchetă este destinată pentru interior în spații publice, săli de așteptare, spitale, cabinete medicale, c..
740,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri
Stoc Epuizat
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri și masuță Bancă metalică de asteptare cu doua locuri si masuta, cadru metalic, picioare si brate cromate sezut si spatar metalice tapitate cu piele ecologica. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de ..
999,00 Lei
Bancă metalică de așteptare 2 locuri   Bancheta de asteptare cu doua locuri pentru spitale, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri..
580,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri-albastru   Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostati..
580,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri-gri   Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic i..
580,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri-roșu   Bancă metalică de așteptare cu 2 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic ..
580,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare cu 3 locuri Băncuță metalică pentru așteptare, cu 3 locuri. Cadru metalic, mânere și picioare sidefate. Șezut și spătar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, și antistatic, conform normelor de igienă aferente spații..
870,00 Lei
Bancă metalică de așteptare-3 locuri   Bancă de asteptare cu trei locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele si picioarele ..
828,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri   Banca de asteptare cu trei locuri, cadru metalic, picioare si brate cromate sezut si spatar metalic tapitat cu piele ecologica. Dimensiuni: Sezut-latime51/ adincime-40cm,  Spatar-latime-51/inaltime-50cm,  Lungime totala -175 ..
1.080,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri-gri Transport Gratuit   Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri și brațe laterale. Bancă de așteptare cu 3 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoică. Șezutul și spătarul sunt din oțel vopsit în câmp elec..
828,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri-rosu Transport Gratuit Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electros..
828,00 Lei
Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri-albastru Transport Gratuit   Bancă metalică de așteptare cu 3 locuri si brațe laterale. Bancă de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoica. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit ..
828,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare cu 4 locuri Banca metalica pentru asteptare, cu 4 locuri. Cadru metalic, manere si picioare sidefate. Sezut si spatar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de igienă aferente spații..
1.080,00 Lei
Bancă metalică pentru asteptare 5 locuri Banca metalica pentru asteptare, cu 5 locuri. Cadru metalic, manere si picioare sidefate. Sezut si spatar din metal perforat. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de igienă aferente spațiilor..
1.299,00 Lei
Bancă de așteptare cu 3 locuri pe culoarea negru Bancă pentru așteptare, cu 3 locuri. Cadru din metal, mânere și picioare sidefate. Banca prevazută cu finisaj lavabil, antiseptic, antibacterian, si antistatic, conform normelor de igienă aferente spațiilor medicale. Sezut si spatar din ..
1.250,00 Lei
Bancă metalică pentru zone de așteptare cu 5 locuri-albastru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoica. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri ..
1.250,00 Lei
Bancă metalică pentru zone de așteptare cu 5 locuri-gri   Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoica. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri desch..
1.250,00 Lei
Bancă metalică pentru zone de așteptare cu 5 locuri-roșu   Bancă de așteptare cu 5 locuri, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoică. Șezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri desc..
1.250,00 Lei
Banca pentru asteptare cu 3 locuri 206-3 Banca pentru asteptare cu 3 locuri 206-3
Stoc Epuizat
Bancă pentru zone de așteptare cu 3 locuri Bancă pentru zone de asteptare cu 3 locuri. Banca pentru salile de asteptare avand 3 locuri si cadrul din metal vopsit in culoarea gri, iar sezutul si spatarul confectionate din polipropilena. Sezutul este tapitat cu material textil rosu. Specificatii ..
642,00 Lei
Bancă pentru așteptare cu 3 locuri Bancă pentru vizitatori cu 3 locuri. Cadrul este confectionat din metal vopsit in culoare neagra, iar sezutul si spatarul sunt confectionate din polipropilena. Specificatii tehnice-dimensiuni: Bancă pentru așteptare cu 3 locuri Sezut – Lat..
523,00 Lei
Bancă pentru săli de asteptare cu 3 locuri   Bancă pentru sălile de așteptare cu 3 locuri. Banca pentru sali de asteptare cu 3 locuri si cu sezutul tip scoica din polipropilena. Cadrul este confectionat din metal si este vopsit in culoarea gri. Specificatii tehnice-dimensiu..
530,00 Lei
Bancă metalică pentru așteptare 3 locuri model 316       Set pentru birou format din 2 scaune si o bancheta. Manere si picioare din metal cromat. Perne acoperite cu piele ecologica. Dimensiuni scaun:  Sezut – latime 54cm / adancime 45cm, Spatar – l..
2.099,00 Lei
Bancă de așteptare metalica cu 4 locuri-Transport Gratuit Bancheta de asteptare cu patru locuri, cadru metalic, picioare cromate sezut si spatar metalic tip scoică. Sezutul si spatarul sunt din otel vopsit in camp electrostatic in culorile rosu inchis, albastru si gri deschis, bratele..
970,00 Lei
Bănci pentru săli de așteptare spital, 3 locuri-Transport Gratuit Bancă-Bancheta de așteptare cu 3 locuri pe culoarea albastru, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoică. Șezutul și spătarul sunt din oțel vopsit în câmp electrostatic în culorile roșu închis..
828,00 Lei
Bănci pentru săli de așteptare spital, 4 locuri-Transport Gratuit Bancă-Bancheta de așteptare cu 4 locuri pe culoarea albastru, cadru metalic, picioare cromate șezut și spătar metalic tip scoică. Șezutul și spătarul sunt din oțel vopsit în câmp electrostatic în culorile roșu închis, albastru..
970,00 Lei
Fotoliu de conferinta si vizitator 196 Fotoliu de conferinta si vizitator 196
Stoc Epuizat
Fotoliu de conferință și vizitator   Cauți un scaun de conferință ieftin? Cumpara acum un scaun de conferință și așteptare la cel mai mic preț din piață! Profită acum de toate reducerile noastre la scaune! Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din p..
700,00 Lei
Scaun managerial-Transport Gratuit     Fotoliu managerial ultra ergonomic executat cu fața din piele naturală de lux și spătarul din piele ecologică, baza din oțel acoperit cu lemn, brațele din lemn. Fotoliu managerial este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare și ..
1.700,00 Lei
Fotoliu directorial ergonomic rezistent cu baza și brațe din lemn   Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Fotoliu directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu..
1.350,00 Lei
Fotoliu extensibil tip clic-clac care se transforma in pat   Acest fotoliu imbina perfect modernul cu utilul. Sistemul tip clic-clac regasit odinioara la clasicele canapele si-a gasit utilitatea in acest fotoliul tranformand-ul in pat. Acelasi sistem permite inclinarea spatarului in cin..
1.400,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 152 (5 pagini)