Meniu
Cosul tau

Mobilier Horeca

Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem     Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem pentru diverse evenimente Față de masă din material textil de foarte bună calitate, combinație de brocard cu sintetic, elegantă, pentru masă de restaurant rotundă, diametrul de 315..
140,00 Lei
Masă metalică de 120 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6-8 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 120 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4-6 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 180 cm pentru cantină sau restaurant pentru 8 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6-8 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmos..
1.200,00 Lei
Masă metalică de 180 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6-8 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-120 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Comanda minimă pentru acest model este de 4 bucăți. Masa pentru restaurant sau diver..
470,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-180 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa pentru restaurant sau diverse evenimente, dreptunghiulara, cu dimensiunea de 90x180cm, cu..
490,00 Lei
Masă dreptunghiulară pliabilă-183cm   Masă dreptunghiulară, pliabilă, restaurant, evenimente,catering, nunți. Comanda minimă pentru acest model este de 4-6 bucăți. Masă are dimensiuni de 75x183 cm și o înălțime de 74.5 cm. Blatul este din HDPE și are o grosime de ..
490,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-160 cm   Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masă de evenimente folosită in general pentru industria Horeca. Cauți masă pentru evenimente rotundă? Alege din oferta Comen..
840,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm   Masa rotundă din MDF Laminat pentru restaurant și diverse evenimente. Comanda minimă pentru acest model este de 4-6 bucăți. Masă de evenimente folosite în general pentru industria Horeca. Cauți masa pentru ev..
990,00 Lei
Masă pliabilă înaltă pentru restaurant și evenimente 80 cm Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masa solida si rezistenta realizata cu tehnologii moderne de fabricatie, ideala pentru restaurant, receptii si sali de banchet, evenimente, conferinta, sala de nunt..
370,00 Lei
Masă rotundă blat lemn diverse evenimente 180 cm Masă rotundă blat lemn diverse evenimente 180 cm
Hot
Masă rotundă pentru restaurant și evenimente 10-12 persoane       Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă rotundă cu diametru de 180 cm, blat din lemn multistrat..
890,00 Lei
Masă rotundă de 110 cm pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmosferă plăcută...
1.010,00 Lei
Masă rotundă de 90 cm pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmosferă plăcută. ..
850,00 Lei
Masă pliabilă rotundă cocktail sau stand-up-80 cm Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă cocktail (sau stand-up) este rotundă cu blat din HDPE de 45 mm, cu diametrul de 80 cm, înaltă de 110 cm, cu picioare metalice pliabile. Se folosește a..
370,00 Lei
Masă rotundă pentru diverse evenimente 10-12 persoane     Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă rotundă cu diametru de 180 cm, blat din lemn mult..
890,00 Lei
Masă rotundă 200 cm pentru diverse evenimente 10-12 persoane       O masă cu diametrul de 200 cm, pentru 12-14 persoane. Masă rotundă, cu diametrul de 200 cm, foarte stabila, de înaltă calitate. Masa Ø 200 pentru 12-14 persoane. Comanda minimă este de 6..
990,00 Lei
Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente     Masa rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa rotunda cu diametru de 160 cm, blat din lemn multistrat, grosime de 18 mm, acoperit cu un burete subtire si o folie pvc ca..
690,00 Lei
Masa rotunda pliabila diverse evenimente de 180 cm Masa rotunda pliabila diverse evenimente de 180 cm
Hot
Masă rotundă pliabilă pentru restaurant și diverse evenimente 180 cm        Masă solidă și rezistentă realizată cu tehnologii moderne de fabricație, ideala pentru restaurant si sali de banchet, sali de evenimente, sali de conferinta, sali de nu..
890,00 Lei
Masă rotundă pliabilă diverse evenimente-150 cm Masă rotundă pliabilă diverse evenimente-150 cm
Hot
Masă rotundă pliabilă pentru restaurant și diverse evenimente 150 cm     Cumpărați o masă pliabilă rotundă de 150 cm. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă este rotundă cu diametru de 150 cm, potrivită pentru 6-8-10 persoane, cu blat turnat din HDPE de g..
690,00 Lei
Masă rotundă tip bar pentru diverse zone   Masă rotundă tip bar cu înălțimea de 112,5 cm pentru diverse zone. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de zonă, datorită înălțimi creează o atmosferă plăcută. Specificații tehnice pentru ..
1.230,00 Lei
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă neagră-cadru gri Comanda minimă pentru acest model este de 25 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria..
160,00 Lei
Scaun de evenimente stofă albastră cadru auriu Scaun de evenimente stofă albastră cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă albastră-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune.  Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente..
160,00 Lei
Scaun de evenimente stofa galben-cadru auriu Scaun de evenimente stofa galben-cadru auriu
Stoc Epuizat
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă galben-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte ..
160,00 Lei
Scaun de evenimente stofa neagra-cadru auriu Scaun de evenimente stofa neagra-cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă neagră-cadru auriu Comanda minimă pentru acest model este de 25 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industr..
160,00 Lei
Scaun de evenimente stofă roșie cadru auriu Scaun de evenimente stofă roșie cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofa roșie-cadru auriu Comanda minimă pentru acest model este de 25 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industri..
160,00 Lei
 Scaun dining din catifea BUC 258 pe albastru     Acest scaun elegant ofera o doza de eleganta si confort casei dumneavoastra. Construit pe un cadru metalic format din patru picioare puternice cu finisaj negru, modelul acesta de scaun ofera stabilitate ridicat..
398,00 Lei
Scaun metalic Gold tapițat pe catifea bej Scaun metalic Gold tapițat pe catifea bej
Nou
Scaun metalic Gold tapițat pe catifea bej Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxuriante, această poate fi soluția. Scaunele noastre Gold sunt fabricate pe structura metalică și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament dar în același timp acest..
695,00 Lei
Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148 Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148
Nou
Scaune de bar și insulă bucătărie din catifea 3 culori ABS 148 Prezentare generală: Scaune de bar tapițate cu catifea, pivotante și cu înălțime reglabilă, baza aurie, de la Comenzi-Scaune Scaunul de bar și insulă pentru bucătărie model ABS 148 din catifea este un amestec perfect între conf..
394,00 Lei
Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148 Bej Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148 Bej
Nou
Scaune de bar și insulă bucătărie din catifea 3 culori ABS 148 Bej Prezentare generală: Scaune de bar tapițate cu catifea, pivotante și cu înălțime reglabilă, baza aurie, de la Comenzi-Scaune Scaunul de bar și insulă pentru bucătărie model ABS 148 din catifea este un amestec perfect între ..
394,00 Lei
Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148 gri Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148 gri
Nou
Scaune de bar și insulă bucătărie din catifea 3 culori ABS 148 Prezentare generală: Scaune de bar tapițate cu catifea, pivotante și cu înălțime reglabilă, baza aurie, de la Comenzi-Scaune Scaunul de bar și insulă pentru bucătărie model ABS 148 din catifea este un amestec perfect între conf..
394,00 Lei
Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148 Verde Scaune de bar, insulă bucătărie din catifea ABS 148 Verde
Nou
Scaune de bar și insulă bucătărie din catifea 3 culori ABS 148 Verde Prezentare generală: Scaune de bar tapițate cu catifea, pivotante și cu înălțime reglabilă, baza aurie, de la Comenzi-Scaune Scaunul de bar și insulă pentru bucătărie model ABS 148 din catifea este un amestec perfect într..
394,00 Lei
Scaune de evenimente stofă roșie cadru auriu Scaune de evenimente stofă roșie cadru auriu
Stoc Epuizat
Scaun de evenimente cu spătar oval din stofă roșie-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte..
160,00 Lei
Scaune design pentru evenimente-vopsea lovitură de ciocan Descriere: Scaune pentru evenimente Comanda minimă pentru aceste scaune este de 30 bucăți. Acest model de scaun pentru evenimente este un clasic al salilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și local..
160,00 Lei
Scaune elegante pentru nunți, evenimente și restaurante Scaune elegante pentru nunți, evenimente și restaurante
Nou
Scaune elegante pentru nunți, evenimente și restaurante stofă roșie-cadru auriu Comanda minimă pentru acest model este de 25-30 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pen..
160,00 Lei
Scaune evenimente Horeca Chiavari pe alb Scaune evenimente Horeca Chiavari pe alb
Stoc Epuizat
Scaune evenimente HoReCa Chiavari pe alb Descriere: Scaune pentru diverse evenimente HoReCa Chiavari pe alb Aceste modele de scaune pentru evenimente sunt un clasic al sălilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și localurilor pentru nunți. Scaunele Chiavari su..
149,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 80 (3 pagini)