Meniu
Cosul tau

Blog Scaune - evenimente RSS

04 Jun Scaune de conferință și vizitatori Strike 2131 confortabile
Comenzi Scaune 0 87
Scaune de conferință și vizitatori Strike 2131 confort și stil Într-o lume în care confortul și estetica merg mână în mână, scaunele de conferință și vizitatori devin piese esențiale pentru orice b..
28 May 8 beneficii a meselor rotunde pentru evenimente
Comenzi Scaune 0 128
8 beneficii al meselor rotunde pentru diverse evenimente Mesele rotunde reprezintă o alegere excelentă pentru diverse evenimente, datorită multiplelor beneficii pe care le aduc. Iată 8 dintre acest..
23 May 8 scaune de conferință, vizitatori model Strike 2131
Comenzi Scaune 0 147
8 scaune de conferință, vizitatori model Strike 2131 Scaunele Strike: Alegerea ideală pentru evenimentele tale Atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment reușit, fiecare detaliu contează..
14 May Scaune roși elegante pentru nunți, evenimente și restaurante
Comenzi Scaune 0 117
Scaune roși elegante pentru nunți, evenimente și restaurante Descoperă eleganța și confortul cu scaunele de evenimente de la comenzi-scaune.ro Planificarea unui eveniment reprezintă întotdeauna o ..
24 Apr Mese pentru diverse evenimente din MDF laminat
0 1188
Mese HoReCa pentru diverse evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile cu dimensiune de 160 cm și 180 cm   Mese pentru diverse evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile cu dimensiune de ..
08 Apr Scaune pentru zone de servit masa si cantine
0 1436
Scaune pentru diverse zone de servit masa și cantine Dacă sunteți în căutarea de mobilier pentru amenajarea corespunzătoare a zonelor pentru servit masa Comenzi-Scaune vă oferă  o gama variată de ..
02 Mar Video Mese si scaune pentru evenimente
0 1225
Video Mese și scaune pentru diverse evenimente O sală potrivita pentru evenimentul tău Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferință sau în..
22 Sep Scaune de conferinta si vizitatori pentru diverse evenimente
0 5711
Scaune de conferință și vizitatori pentru diverse evenimente Scaune la comanda fabricate in Romania Cea mai variata gama de scaune pentru vizitatori si conferință.   Oferta pentru scaune de c..
09 Sep Mese rotunde pentru nunti si diverse evenimente
0 16482
Mese rotunde pentru nunți și diverse evenimente     Mese solide si rezistente realizate cu tehnologii moderne de fabricatie, ideale pentru restaurante si sali de banchet, sali de evenimente, sali..
17 Jul Scaune metalice pliabile in diferite culori
0 3979
Scaune metalice pliabile în diferite culori Scaunele sunt noi, foarte rezistente, realizate pe structura metalica in totalitate. Cadrul este din otel (nu aluminiu), profil de 22*1.2mm iar sezutul d..
04 Apr Scaune pentru nunti si botezuri de vanzare
0 4236
Scaune pentru nunți și botezuri de vânzare Cauți scaune ieftine pentru evenimente? Cumpără acum un scaun pentru evenimente la cel mai mic preț din piață! Profită acum de toate reducerile noastre la..
12 Feb Masa din lemn si metal pentru evenimente de 180 cm tip HORECA
0 2281
Masa din lemn și metal pentru evenimente de 180 cm tip HORECA O masă mare perfectă pentru evenimente speciale acasă la restaurant și în aer liber. O sală de evenimente în ton cu ultimele tendințe ..
12 Dec Seturi de scaune si mese pentru sali de evenimente
0 2590
Seturi de scaune și mese pentru săli de evenimente   O sală de evenimente în ton cu ultimele tendințe Amenajarea unei sali dedicate organizarii de evenimente presupune o atenție deosebită la deta..
19 Nov Scaune color pentru sali de evenimente
0 6292
Scaune pentru sali de conferințe, camine culturale, hoteluri și restaurante, săli pentru evenimente Avem pe stoc toata gama de scaune metalice, lemn, stofa si piele ecologica. Preturile pentru cant..
16 Nov Scaune si mese rotunde pentru diverse evenimente
0 1503
Scaune și mese rotunde pentru diverse evenimente   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general p..
01 Jan Scaune de evenimente in depozit
0 6510
Scaune de evenimente livrare direct din depozit Cauți scaune pentru evenimente ieftine? Cumpara acum un scaun pentru evenimente la cel mai mic preț din piață! Profită acum de toate reducerile noa..
01 Jan Scaune pentru sali de evenimente-4
0 5907
Scaune pentru săli de evenimente-TRANSPORT GRATUIT Cauți scaune ieftine pentru evenimente? Cumpără acum un scaun pentru evenimente la cel mai mic preț din piață! Profită acum de toate reducerile no..
06 Jul Scaune pentru bucatarie si diverse evenimente
0 3600
Scaune pentru bucătărie și diverse evenimente din catifea pe cadru auriu Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus. Toate scaunele si ba..
22 May Scaune rotative pentru bar si diverse evenimente in 4 culori
0 3383
Scaune rotative pentru bar și diverse evenimente în 4 culori Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită!   Scaune rotative pentru bar și diverse evenimente cu tapiterie din..
05 Apr Scaune suprapozabile-stivuibile
0 5866
Scaune pentru diverse evenimente suprapozabile-stivuibile        Scaunele suprapozabile sau stivuibile sunt întodeauna o alegere foarte bună pentru locuri unde se organizează un eveniment, cum ar ..
03 Jun Scaune pentru vizitatori si conferinte pe cadru colorat
0 4035
Scaune pentru vizitatori si conferinte pe cadru colorat   Cauți scaune ieftine si rezistente pentru vizitatori și săli de conferință? Cumpără acum un scaun pentru vizitatori pe cadru colorat la ce..
15 Oct Masa pentru diverse evenimente de 180 cm in depozit
0 5048
Masă pentru diverse evenimente de 180 cm în depozit Masa rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa rotunda, diametru de 180 cm, cu blat turnat din HDPE ( high den..
04 Jul Scaune pentru sala de conferinta si evenimente
0 5354
Amenajare scaune pentru sală de conferință și evenimente     Comenzi Scaune livrează în ţară o gama diversă de scaune pentru organizarea oricărui eveniment corporate: conferinţe, simpozioane, exp..
18 May Scaune pentru evenimente speciale
0 6330
Scaune pentru evenimente speciale Cauti scaune pentru evenimente ieftine? Cumpara acum un scaune pentru evenimente la cel mai mic pret din piata! Profita acum de toate reducerile noastre la scaun..
Afişare 1 - 24 din 25 (2 pagini)