Scaune pentru diverse zone de servit masa și cantine


Dacă sunteți în căutarea de mobilier pentru amenajarea corespunzătoare a zonelor pentru servit masa Comenzi-Scaune vă oferă  o gama variată de scaune pentru cantine școlare, cantine pentru grădinițe, cantine muncitorești, cantine pentru studenți, cantine sociale, cantine pentru căminele de bătrâni, cantine parohiale, restaurante și săli pentru evenimente.

Din gama noastră de scaune dorim să evidențiem scaunele pentru săli de mese și cantine.
Acestea sunt concepute special pentru solicitările care apar în unitățile de servit masă, fast food și cantine. Recomandăm aceste scaune pentru zone de servit masă, restaurantele din malluri, restaurante fast food, unități fast food, pizzerii, instituții de învățământ, cantine școlare, cămine pentru vârstnici, cantinele întreprinderilor, malluri, unitățile de alimentație sau evenimente.

Scaunele pentru săli de mese sunt fabricate la comandă, vă oferim o gama variată de scaune și mese ce pot fi utilizate pentru dotarea spațiilor tip cantină sau fast-food. Scaunele sunt elegante și au durabilitate în timp, fiind rezistente la trafic intens.
Scaunele reprezintă unele dintre piesele de mobilier esențiale în cadrul unor spații cum ar fi cantinele. Modelele de care dispunem sunt prevăzute cu șezut și spătar din lemn. 
Acestea sunt confecționate dintr-un material rezistent, și anume lemnul de fag. Suportul scaunelor este realizat pe un cadru metalic negru cu 4 picioare, acoperite cu un strat de vopsea a cărui rol este de a proteja cadrul împotriva proceselor care ar putea afecta calitatea acestora, cum ar fi cel de coroziune.

Scaune și mese pentru cantine, săli de mese, mobilier cantine, săli de așteptare, biblioteci, școli și universități.

Scaune pentru toate zonele de servit masa și cantine

Scaunele acestea sunt perfecte și pentru amenajarea sălilor de conferințe, săli de banchet și birouri. Sunt foarte populare datorită durabilității, calității înalte și prețului atractiv. Cadrul puternic, placat cu crom sau vopsit cu negru, face scaunul stabil și solid. Placajul are șapte straturi cu o grosime de 10 mm este rezistent la sarcini grele. Scaunul acesta este echipat cu protecție de cauciuc pe picioare care protejează podeaua de zgârieturi. Garantăm acces rapid și permanent. Scaunele pentru zone de servit masă și cantine sunt ușor de curățat. Fabricate din plastic sau placaj, finisajul de înaltă calitate asigură curățarea rapidă și convenabilă a scaunului. Scaunele pentru zone de servit masă și cantine sunt modele populare și practice disponibile la comandă. Scaunele au o garanție de 2 ani.

CONSTRUCȚIE
Un cadru solid din oțel asigură stabilitatea și durabilitatea scaunului în timpul utilizării pe termen lung și intensiv
Șezut și spătar confortabil care garantează confort în timpul utilizării scaunului.
Protecție din plastic atașate de picioarele scaunului, protejând podeaua de zgârieturi.

FUNCȚIONALITATE
Scaunele pot fi stivuite până la 12 bucăți, economisind spațiu de depozitare.
Rezistență structurală pentru sarcini de până la 130 kg.
Greutatea redusă a scaunului facilitează transportul și amenajarea eficientă a încăperii mobilate.

AVANTAJE SCAUNE pentru zone de servit masă și cantine:

Confort și funcționalitate bună.
Sigure, stabile și durabile.
Materiale de calitate.
Design ergonomic.
Solide și rezistente.
Placaj de înaltă calitate.
Pe cadru negru sau cromat.
Protecție picioare scaune.

Unde se recomandă aceste scaune?

- diverse zone de servit masa;
- restaurante și cantine;
- cantine pentru căminele de bătrâni;
- săli de așteptare și recepție;
- săli de curs și examen;
- cabinete medicale și saloane de înfrumusețare;
- birouri și clădiri administrative;
- instituții guvernamentale și de învățământ;
- agenții de turism și baze de tratament;
- primarii și prefecturi;
- săli festive și pentru diverse evenimente;
- biblioteci și laboratoare;
- zone de așteptare;


Informatii despre scaune si mobilier

Prețul scaunelor și băncilor au TVA inclus.
Toate scaunele și băncile se livrează în funcție de stocul zilnic.
Scaunele, băncile, birourile și fotolile distribuite de noi au factură si garanție.
Livrarea produselor in toată țara se face prin Transport Rapid.
Toate scaunele comercializate beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare.
Contacteaza-ne și unul din specialiștii nostri iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în legatură cu scaunele și produsele de mobila din stoc!

Livram scaune și mobilier în București și în urmatoarele județe din Romania:

Alba, Arad, Argeș, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botoșani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarași, Cluj, Constanța, Covasna, Dambovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramures, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Contactați-ne cu incredere și vom cauta impreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.

Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Misiunea Comenzi Scaune este de a crea valoare pentru clienţi prin furnizarea de soluţii profesionale de amenajare cu scaune in scopul creşterii calităţii vieţii si in acord cu principiile dezvoltarii durabile.

Prin soluţiile profesionale de amenajare cu scaune Comenzi Scaune urmăreşte realizarea unui ambient adaptat nevoilor desfăşurării proceselor umane in condiţii optime de siguranţă, eficienţă si confort.

FAQ

Găsiți întrebările frecvente și răspunsurile acestora grupate pe categorii mai jos. Dacă nu vedeți întrebarea dvs. aici sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Intrebari frecvente-FAQ Page

Facebook Comenzi-Scaune Romania