Meniu
Cosul tau

WarHouse Gaming

Scaune de gaming și birou tip manager rezistente și confortabile-42 Black and White Scaun de gaming manager MODEL.42 cu un design minimalist. Spătar tapițat reglabil cu sprijin puternic în zona lombară. Tetiera reglabilă. Scaun reglabil în adâncime din spumă PUR de înaltă cali..
1.273,00 Lei
Scaun de gaming și birou design inovator-Battle Cyan Scaun de gaming si birou Battle Cyan un concept inovator de design, funcționalitate și confort realizat în Republica Cehă. Design negru-roșu. Spătar respirabil reglabil cu suport lombar. Tetieră reglabilă. Scaun ma..
1.038,00 Lei
Scaun de gaming și birou design inovator-Battle Red Scaun de gaming si birou Battle Red un concept inovator de design, funcționalitate și confort realizat în Republica Cehă. Design negru-roșu. Spătar respirabil reglabil cu suport lombar. Tetieră reglabilă. Scaun matlasat ..
1.162,00 Lei
Scaune de gaming și birou confortabile din piele-Raptor Black and Red Scaun elegant pentru gaming și birou Raptor. Design piele PU negru-roșu, capac stratificat special-negru. Mecanism oscilant cu forță contragreutate reglabilă. Cotiere tapițate cu suprafață moale. Scaun de gaming și biro..
609,00 Lei
Scaune de gaming și birou construcție robustă-Vertex Gray Scaun special pentru gaming și birou Vertex, cu spătar de formă ergonomică, pentru așezări perfect confortabile și corecte. Scaunul și spătarul sunt echipate cu un capac special stratificat pentru o mai bună disipare a căldurii corpu..
1.182,00 Lei
Scaune de gaming și birou construcție robustă-Vertex Black Scaun special pentru gaming și birou Vertex, cu spătar de formă ergonomică, pentru așezări perfect confortabile și corecte. Scaunul și spătarul sunt echipate cu un capac special stratificat pentru o mai bună disipare a căldurii corp..
1.270,00 Lei
Scaune de gaming și birou elegante și robuste din piele-Venom Black and White Scaun de gaming elegant Venom. Mecanism de balansare sincron cu forță contragreutate reglabilă. Pernă reglabilă lombară și detașabilă. Cotiere reglabile pe înălțime. Roți gumate pentru toate tipurile..
862,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)