Meniu
Cosul tau

COMENZI-SCAUNE

Calitatea scaunelor de la Comenzi-Scaune sunt o investiție în confortul și eleganța casei și biroului tău.
Modele de scaune și mobilier oferit:
Scaune directoriale, Bănci metalice, Bănci pentru spitale, Banchete de așteptare, Scaune ergonomice, Scaune de conferință, Scaune vizitator, Scaune industriale, Scaune de bar, Scaune de relaxare, Scaune de bucătărie, Scaune horeca, Scaune living, Scaune dining, Scaune cinema, Scaune amfiteatru, Scaune pentru terasă, Scaune de gaming, Scaune ergohuman, Canapele, Colțare, Cuiere, Meseîn diverse mărimi, Fotolii, Mese reglabile, Fotolii cu masaj, Mese pentru diverse evenimente.


Cuier Pom cromat      - cuier pentru haine și umbrele; - structură metalica; - cromat; Cuiere pentru haine cu un design modern si forme rotunjite, beneficiaza de capacitate pentru opt haine, dotate cu suport umbrele. Cuiere pentru haine cu structura metalica cromata. Cuierele p..
334,00 Lei
Cuier Pom negru pentru birouri, holuri și dormitoare       Descriere cuier: - Cuer: tip pom. - Pentru: haine si umbrele. - Destinat pentru: birou, hol, dormitor, spatii publice, etc. - Culoare: negru. - Finisaj si model deosebit. Caracteristici: - Material: otel si polipropilena. ..
280,00 Lei
Cuier Pom negru pentru birouri, holuri și dormitoare   Cu un aspect vintage, cuierul Orione se potrivește spațiilor de lucru mai mici, unde se află mai puțini angajați. Cuierul Orion dispune de 8 agățători, suport pentru umbrele și tăviță, fiind disponibil cu finisaj pe negru și accesori..
365,00 Lei
Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem     Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem pentru diverse evenimente Față de masă din material textil de foarte bună calitate, combinație de brocard cu sintetic, elegantă, pentru masă de restaurant rotundă, diametrul de 315..
140,00 Lei
Masă metalică de 120 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6-8 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 120 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4-6 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 180 cm pentru cantină sau restaurant pentru 8 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6-8 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmos..
1.200,00 Lei
Masă metalică de 180 cm pentru cantină sau restaurant pentru 6 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 6-8 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o ..
920,00 Lei
Masă metalică de 80 cm pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmosferă plăcută...
770,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-120 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Comanda minimă pentru acest model este de 4 bucăți. Masa pentru restaurant sau diver..
470,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-180 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa pentru restaurant sau diverse evenimente, dreptunghiulara, cu dimensiunea de 90x180cm, cu..
490,00 Lei
Masă dreptunghiulară pliabilă-183cm   Masă dreptunghiulară, pliabilă, restaurant, evenimente,catering, nunți. Comanda minimă pentru acest model este de 4-6 bucăți. Masă are dimensiuni de 75x183 cm și o înălțime de 74.5 cm. Blatul este din HDPE și are o grosime de ..
490,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-160 cm   Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masă de evenimente folosită in general pentru industria Horeca. Cauți masă pentru evenimente rotundă? Alege din oferta Comen..
840,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm
Stoc Epuizat
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm   Masa rotundă din MDF Laminat pentru restaurant și diverse evenimente. Comanda minimă pentru acest model este de 4-6 bucăți. Masă de evenimente folosite în general pentru industria Horeca. Cauți masa pentru ev..
990,00 Lei
Masă pliabilă înaltă pentru restaurant și evenimente 80 cm Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masa solida si rezistenta realizata cu tehnologii moderne de fabricatie, ideala pentru restaurant, receptii si sali de banchet, evenimente, conferinta, sala de nunt..
370,00 Lei
Masă rotundă blat lemn diverse evenimente 180 cm Masă rotundă blat lemn diverse evenimente 180 cm
Hot
Masă rotundă pentru restaurant și evenimente 10-12 persoane       Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă rotundă cu diametru de 180 cm, blat din lemn multistrat..
890,00 Lei
Masă rotundă de 110 cm pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmosferă plăcută...
1.010,00 Lei
Masă rotundă de 90 cm pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane   Masă pentru cantină sau restaurant pentru 4 persoane. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de cantină, datorită plăcii laminate creează o atmosferă plăcută. ..
850,00 Lei
Masă pliabilă rotundă cocktail sau stand-up-80 cm Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă cocktail (sau stand-up) este rotundă cu blat din HDPE de 45 mm, cu diametrul de 80 cm, înaltă de 110 cm, cu picioare metalice pliabile. Se folosește a..
370,00 Lei
Masă rotundă pentru diverse evenimente 10-12 persoane     Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă rotundă cu diametru de 180 cm, blat din lemn mult..
890,00 Lei
Masa rotunda pentru evenimente 200 cm Masa rotunda pentru evenimente 200 cm
Stoc Epuizat
Masă rotundă 200 cm pentru diverse evenimente 10-12 persoane       O masă cu diametrul de 200 cm, pentru 12-14 persoane. Masă rotundă, cu diametrul de 200 cm, foarte stabila, de înaltă calitate. Masa Ø 200 pentru 12-14 persoane. Comanda minimă este de 6..
990,00 Lei
Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente     Masa rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa rotunda cu diametru de 160 cm, blat din lemn multistrat, grosime de 18 mm, acoperit cu un burete subtire si o folie pvc ca..
690,00 Lei
Masa rotunda pliabila diverse evenimente de 180 cm Masa rotunda pliabila diverse evenimente de 180 cm
Hot
Masă rotundă pliabilă pentru restaurant și diverse evenimente 180 cm        Masă solidă și rezistentă realizată cu tehnologii moderne de fabricație, ideala pentru restaurant si sali de banchet, sali de evenimente, sali de conferinta, sali de nu..
890,00 Lei
Masă rotundă pliabilă diverse evenimente-150 cm Masă rotundă pliabilă diverse evenimente-150 cm
Hot
Masă rotundă pliabilă pentru restaurant și diverse evenimente 150 cm     Cumpărați o masă pliabilă rotundă de 150 cm. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Masă este rotundă cu diametru de 150 cm, potrivită pentru 6-8-10 persoane, cu blat turnat din HDPE de g..
690,00 Lei
Masă rotundă tip bar pentru diverse zone   Masă rotundă tip bar cu înălțimea de 112,5 cm pentru diverse zone. Comanda minimă pentru acest model este de 6 bucăți. Este o soluție ideală pentru orice tip de zonă, datorită înălțimi creează o atmosferă plăcută. Specificații tehnice pentru ..
1.230,00 Lei
Scaun de birou, sala de conferinta, vizitator, sala de asteptare Scaun de birou, sala de conferinta, vizitator, sala de asteptare
Stoc Epuizat
Scaune de birou, sala de conferintă, vizitator, sală de așteptare GARANȚIA CONFORTULUI  Vă prezentăm un scaun de birou si pentru diverse evenimente complet nou atent conceput. Scaun pe cadru tip sanie Scaunul este realizat pe o structura din otel cromat, cu sezut si spatar din pie..
499,00 Lei
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă neagră-cadru gri Comanda minimă pentru acest model este de 25 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria..
170,00 Lei
Scaun de evenimente stofă albastră cadru auriu Scaun de evenimente stofă albastră cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă albastră-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune.  Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente..
170,00 Lei
Scaun de evenimente stofa galben-cadru auriu Scaun de evenimente stofa galben-cadru auriu
Stoc Epuizat
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă galben-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte ..
170,00 Lei
Scaun de evenimente stofa neagra-cadru auriu Scaun de evenimente stofa neagra-cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă neagră-cadru auriu Comanda minimă pentru acest model este de 25 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industr..
170,00 Lei
Scaun de evenimente stofă roșie cadru auriu Scaun de evenimente stofă roșie cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofa roșie-cadru auriu Comanda minimă pentru acest model este de 25 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industri..
170,00 Lei
Scaune design pentru evenimente-vopsea lovitură de ciocan Descriere: Scaune pentru evenimente Comanda minimă pentru aceste scaune este de 30 bucăți. Acest model de scaun pentru evenimente este un clasic al salilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și local..
170,00 Lei
Scaune elegante pentru nunți, evenimente și restaurante stofă roșie-cadru auriu Comanda minimă pentru acest model este de 25-30 bucăți. Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pen..
170,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente stofă albastru deschis   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații pub..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea albastru inchis Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea albastru inchis
Hot
Scaune pentru diverse evenimente stofă albastru închis   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publ..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea grena Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea grena
Hot
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea grena   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publice, rest..
119,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 91 (3 pagini)