Meniu
Cosul tau

COMENZI-SCAUNE

Cuier Pom cromat      - cuier pentru haine și umbrele; - structură metalica; - cromat; Cuiere pentru haine cu un design modern si forme rotunjite, beneficiaza de capacitate pentru opt haine, dotate cu suport umbrele. Cuiere pentru haine cu structura metalica cromata. Cuierele p..
334,00 Lei
Cuier Pom negru pentru birouri, holuri și dormitoare       Descriere cuier: - Cuer: tip pom. - Pentru: haine si umbrele. - Destinat pentru: birou, hol, dormitor, spatii publice, etc. - Culoare: negru. - Finisaj si model deosebit. Caracteristici: - Material: otel si polipropilena. ..
280,00 Lei
Cuier Pom negru pentru birouri, holuri și dormitoare   Cu un aspect vintage, cuierul Orione se potrivește spațiilor de lucru mai mici, unde se află mai puțini angajați. Cuierul Orion dispune de 8 agățători, suport pentru umbrele și tăviță, fiind disponibil cu finisaj pe negru și accesori..
365,00 Lei
Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem     Față de masă rotundă pe culoarea alb și crem pentru diverse evenimente Față de masă din material textil de foarte bună calitate, combinație de brocard cu sintetic, elegantă, pentru masă de restaurant rotundă, diametrul de 315..
140,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-120 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa pentru restaurant sau diverse evenimente, dreptunghiulara, cu dimensiunea de 90x120cm, cu..
470,00 Lei
Masă dreptunghiulară pentru restaurant sau diverse evenimente-180 cm       Masa dreptunghiulara pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa pentru restaurant sau diverse evenimente, dreptunghiulara, cu dimensiunea de 90x180cm, cu..
490,00 Lei
Masă dreptunghiulară pliabilă-183cm   Masă dreptunghiulară, pliabilă, restaurant, evenimente,catering, nunți. Masă are dimensiuni de 75x183 cm și o înălțime de 74.5 cm. Blatul este din HDPE și are o grosime de 5 cm. Picioarele sunt metalice și pliabile pentru a fi mai ușor de ma..
490,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-160 cm   Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masă de evenimente folosită in general pentru industria Horeca. Cauți masă pentru evenimente rotundă? Alege din oferta Comen..
840,00 Lei
Masă evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile-180 cm   Masa rotundă din MDF Laminat pentru restaurant și diverse evenimente. Masă de evenimente folosite în general pentru industria Horeca. Cauți masa pentru evenimente rotunda? Alege din oferta Comenzi-Scaune O sală..
990,00 Lei
Masă pliabilă înalta pentru restaurant și evenimente 80 cm     Masa solida si rezistenta realizata cu tehnologii moderne de fabricatie, ideala pentru restaurant, receptii si sali de banchet, evenimente, conferinta, sala de nunti si botezuri, etc.  Masa este p..
370,00 Lei
Masă rotundă pentru restaurant și evenimente 10-12 persoane       Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masă rotundă cu diametru de 180 cm, blat din lemn multistrat, grosime de 20mm, acoperit cu un burete subțire și o fol..
890,00 Lei
Masă pliabilă rotundă cocktail sau stand-up-80 cm   Masa cocktail (sau stand-up) este rotunda cu blat din HDPE de 45mm, cu diametrul de 80cm, inalta de 110cm, cu picioare metalice pliabile. Se foloseste adesea la petreceri in aer liber, ca loc de fumat sau servit diverse ape..
370,00 Lei
Masă rotundă pentru diverse evenimente 10-12 persoane       Masa rotunda pentru restaurant si diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa rotunda cu diametru de 180 cm, blat din lemn multistrat, grosime de 18mm, acoperit cu un burete subtire si o folie p..
890,00 Lei
Masă rotundă 200 cm pentru diverse evenimente 10-12 persoane       O masă cu diametrul de 200 cm, pentru 12-14 persoane. Masă rotundă, cu diametrul de 200 cm, foarte stabila, de înaltă calitate. Masa Ø 200 pentru 12-14 persoane. Comanda minimă este de 6..
990,00 Lei
Masă rotundă pentru restaurant și diverse evenimente     Masa rotundă pentru restaurant și diverse evenimente cu picioare pliabile. Masa rotunda cu diametru de 160 cm, blat din lemn multistrat, grosime de 18 mm, acoperit cu un burete subtire si o folie pvc care impedic..
690,00 Lei
Masa rotunda pliabila diverse evenimente de 180 cm Masa rotunda pliabila diverse evenimente de 180 cm
Hot
Masă rotundă pliabilă pentru restaurant și diverse evenimente 180 cm        Masă solidă și rezistentă realizată cu tehnologii moderne de fabricație, ideala pentru restaurant si sali de banchet, sali de evenimente, sali de conferinta, sali de nu..
890,00 Lei
Masa rotunda pliabila diverse evenimente-150 cm Masa rotunda pliabila diverse evenimente-150 cm
Hot
Masă rotundă pliabilă pentru restaurant și diverse evenimente 150 cm     Cumpărați o masă pliabilă rotundă de 150 cm Masa este rotunda cu diametru de 150 cm, potrivita pentru 6-8-10 persoane, cu blat turnat din HDPE de grosime 45 mm, si picioare metalice care ii permit sa se pl..
690,00 Lei
Scaun de birou, sala de conferinta, vizitator, sala de asteptare Scaun de birou, sala de conferinta, vizitator, sala de asteptare
Stoc Epuizat
Scaune de birou, sala de conferintă, vizitator, sală de așteptare GARANȚIA CONFORTULUI  Vă prezentăm un scaun de birou si pentru diverse evenimente complet nou atent conceput. Scaun pe cadru tip sanie Scaunul este realizat pe o structura din otel cromat, cu sezut si spatar din pie..
499,00 Lei
Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa albastra-cadru auriu Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa albastra-cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă albastră-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt ..
175,00 Lei
Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa galben-cadru auriu Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa galben-cadru auriu
Stoc Epuizat
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă galben-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte ..
175,00 Lei
Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa negra-cadru auriu Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa negra-cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofă negră-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte p..
175,00 Lei
Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa rosie-cadru auriu Scaun de evenimente cu spătar coroana din stofa rosie-cadru auriu
Hot
Scaun de evenimente cu spătar coroană din stofa roșie-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte p..
175,00 Lei
Scaun de evenimente cu spatar oval din stofa rosie-cadru auriu Scaun de evenimente cu spatar oval din stofa rosie-cadru auriu
Stoc Epuizat
Scaun de evenimente cu spătar oval din stofă roșie-cadru auriu   Faceți o prezentare frumoasă în sala de evenimente atunci când clienții vin să vă viziteze locația și văd aceste scaune. Construite în general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte..
175,00 Lei
Scaune pentru sali de conferinta, cinema model Vision   Scaunul Vision a fost creat pentru sali de lectura, conferinta sau training. Scaunul poate fi din lemn, cu spatar si sezut tapitat. In spatele scaunului poate fi atasata masuta pentru scris, iar in aprtea de jos cosul pentru servieta sa..
580,00 Lei
Scaune design pentru evenimente-vopsea lovitură de ciocan Descriere: Scaune pentru evenimente Comanda minimă pentru aceste scaune este de 30 bucăți. Acest model de scaun pentru evenimente este un clasic al salilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și local..
175,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea albastru deschis Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea albastru deschis
Hot
Scaune pentru diverse evenimente stofă albastru deschis   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații pub..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea albastru inchis Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea albastru inchis
Hot
Scaune pentru diverse evenimente stofă albastru închis   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publ..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea grena Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea grena
Hot
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea grena   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publice, rest..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea gri Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea gri
Hot
Scaune pentru diverse evenimente stofă gri   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publice, restaurante, ..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea gri inchis Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea gri inchis
Hot
Scaune pentru diverse evenimente stofa gri inchis   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publice, resta..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea maro Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea maro
Hot
Scaune pentru diverse evenimente stofă maro deschis   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publice..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea negru Scaune pentru diverse evenimente pe culoarea negru
Hot
Scaune pentru diverse evenimente-stofă neagră   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publice, restauran..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente tapiterie stofă rosu   Scaunul acesta are cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibil cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Este potrivit pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de evenimente, spații publi..
119,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente piele eco maro inchis   Facem spațiul tău să arate fantastic fără costuri inutile, Transport Rapid. Scaune moderne și confortabile pentru persoane cu stil. Comandă minimă este de 20 bucăți. Scaunele au un aspect clasic, fiind realizate cu tapițerie din ..
179,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente piele eco neagră Facem spațiul tău să arate fantastic fără costuri inutile, Transport Rapid. Scaune moderne și confortabile pentru persoane cu stil. Comandă minimă este de 20 bucăți. Scaunele au un aspect clasic, fiind realizate cu tapițerie din piele ecologică, ca..
179,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente piele eco-roșu     Facem spațiul tău să arate fantastic fără costuri inutile, Transport Rapid. Scaune moderne și confortabile pentru persoane cu stil. Comandă minimă este de 20 bucăți. Scaunele au un aspect clasic, fiind realizate cu tapițerie d..
179,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 86 (3 pagini)