Scaune pentru prichindelul tău!

scaune-de-copii-colorate

Copilul tău are nevoie de un scaun potrivit pentru înălțimea lui pentru a avea o poziție cât mai corectă la birou sau la masa de lucru. De asemenea, grădinițele, școlile și spațiile special amenajate pentru cei mici trebuie să fie prevăzute cu mobilier adaptat nevoilor celor mici.

Magazinul online www.comenzi-scaune.ro are grijă de cei mici și le oferă produse de calitate pentru o postură corespunzătoare cât și pentru sănătatea celor mici.

 

Menținerea unei poziții corecte a corpului la vârste mici este o problemă care îi preocupă pe mulți dintre părinți pentru ca cei mici să crească și să se dezvolte armonios. Sănătatea prichindeilor este cea mai importantă. Contactează echipa de specialiști a firmei și aceștia îți vor putea oferi asistența telefonică și consultanță gratuită de care ai nevoie în alegerea unor scaune potrivite pentru cei mici. Pentru cei care doresc o comandă mai mare de scaune de birou pentru copii, pot solicita companiei o ofertă personalizată și vor putea beneficia de asemenea și de transport gratuit.

 

Scaunele pentru copii comercializate în cadrul magazinului online www.comenzi-scaune.ro nu numai că sunt executate special pentru cei mici, dar sunt și rezistente și ușor de întreținut și curățat. Aceste scaune pentru copii sunt concepute pe baza unor criterii ergonomice menite să asigure o poziție corectă a corpului și o postură adecvată.

 

Toate scaunele de birou pentru copii disponibile în magazinul online sunt atent executate și finisate, prezintă dotări multiple asigurând astfel confortul necesar. Majoritatea produselor au un cadru metalic care conferă stabilitate și rezistență în timp și un spătar tapițat ce asigură o poziție confortabilă.

 

Scaunele de birou au un cilindru pneumatic de ridicare/coborâre pentru a regla distanța față de birou. În plus, aceste scaune sunt colorate și vesele, disponibile în diverse modele și culori atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Aceste scaune de copii pot avea spătar în formă de minge, de pisicuțe, iepurași sau ursuleți pentru a-i încânta pe cei mici. De asemenea, vei găsi aici și scaune pentru grădinițe și creșe. Unele modele sunt realizate din lemn de fag lăcuit având un cadru metalic vopsit în câmp electrostatic pentru a oferi o rezistență mare la coroziune și rugină. Colțurile rotunjite și șuruburile sunt realizate cu atenție pentru a nu răni în niciun fel pe cei mici.

 

La câteva click-uri distanță sunt scaunele de care ai nevoie pentru confortul și siguranța copilului tău. Poți alege produsele potrivite în funcție de materiale, de culori, de modele sau de prețul dorit din varietatea de produse oferite. Pe www.comenzi-scaune.ro vei găsi scaune de calitate la prețuri accesibile oricui, iar ele vor fi livrate în cel mai scurt timp în condiții de siguranță, rapid, discret și convenabil.

Fă-i o bucurie celui mic și comandă acum un scaun de copii pentru a-și face temele confortabil în fiecare zi.

 

ARTICOLE RELEVANTE  DESPRE SCAUNE PE BLOG: https://www.comenzi-scaune.ro/blog

 

ÎNTREBARI FRECVENTE DESPRE SCAUNE-FAQ Page: https://www.comenzi-scaune.ro/faq-page.html


Informatii despre scaune si mobilier

Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus.
Toate scaunele si bancile se livreaza in functie de stocul zilnic.
Scaunele, bancile, birourile si fotolile distribuite de noi au factura si garantie.
Livrarea produselor in toata tara se face prin Transport Rapid.
Toate scaunele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.
Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!

Livram scaune si mobilier in Bucuresti si in urmatoarele judete din Romania:

Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Contactati-ne cu incredere si vom cauta impreuna solutiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon?
Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă SEAP-SICAP puteți trimite solicitările pe email sau fax.

Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Misiunea Comenzi Scaune este de a crea valoare pentru clienţi prin furnizarea de soluţii profesionale de amenajare cu scaune in scopul creşterii calităţii vieţii si in acord cu principiile dezvoltarii durabile.

Prin soluţiile profesionale de amenajare cu scaune Comenzi Scaune urmăreşte realizarea unui ambient adaptat nevoilor desfăşurării proceselor umane in condiţii optime de siguranţă, eficienţă si confort.