Fotoliu de masaj-comandă vocală, Joystick Zero Gravity, încălzire, muzica prin bluetooth, port USB

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-1

 

Avantaje:

Role de masaj 3D.
4 role de masaj.
Încălzire.
Ioni negativi.
Scanare preliminară.
Comandă vocală [NOU].
JOYSTICK Zero Gravity.
Șină SL de 135 cm
.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-2
 

Un fotoliu de masaj ca mâinile unui maseur - terapeut. Special proiectat pentru toată familia. Lăsați-vă pe mâinile unui profesionist.

Este un fotoliu de masaj din noua generaţie, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, silenţioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. Acest fotoliu utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, fiind fotoliul de masaj cu cea mai lungă cursă de masaj.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).
Acest fotoliu este dotat cu o funcţie inovatoare a pompei de aer şi a valvelor. Pompa poate funcţiona sincron şi continu, pentru a furniza forţa motrică necesară celor 28 de perne cu aer. Atât masajul de relaxare cât şi presiunea puternică a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă permite să beneficiaţi de un masaj revigorant.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-3

JOYSTICK - Soluția perfectă pentru reglarea poziției de masaj. Acum aveți control total asupra pozițiilor de masaj.
O altă dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați poziția de masaj. Puteți alege poziția de masaj care vă convine bucurându-vă de un masaj profund al cefei spre exemplu sau utilizând o funcție masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-4

 

Reflexoterapie. Un masaj bun începe cu masajul tălpilor.
Fotoliu de masaj este dotat cu funcția de reflexoterapie, cu role duble pentru masajul tălpilor. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-5

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate.
Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe timpul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-6

Fotoliul este dotat cu funcție inteligentă de salvarea spațiului.

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional.

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-7
 

Fotoliul vă scanează și se ajustează inteligent.

Noul fotoliu este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată perfect.

Sistem de role 3D cu 5 Nivele de intensitate.
Noul fotoliu de masaj este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-8

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-9

Butoane pentru control. Suport pentru telecomandă.

Noul fotoliu permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

Alimentare smartphone folosind portul USB de pe brațul stâng.
Acest fotoliu este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau al unui alt dispozitiv.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-telecomanda

Funcţie de ioni negativi-oxigen

Funcţie de ioni negativi-oxigen - verificaţi butonul de pe braţul stâng, în partea de sus. Design inovator cu ioni negativi de oxigen în tetieră, poate emite ioni negativi de oxigen în flux continu. Verificat de centrul naţional de control al calităţii pentru aparatele electrice industriale cu infraroşii, ionii negativi de oxigen au o concentraţie de până la 240.000 / cm3, asemănător unei păduri sau cascade şi ajută la recuperarea spontană a organismului uman.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-muzica

Fotoliul se înclină la maxim și vă oferă relaxare

Noul fotoliu permite rabatarea in 3 pozitii Zero Gravity. Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă, fără restricţii.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-10

Pozițiile Zero Gravity

La pornirea modului „gravitaţie zero”, unghiul de elevaţie între corp şi picioare este de aproximativ 118 grade. Coapsele şi gambele sunt poziţionate mai sus decât inima. Gravitaţia (greutatea) fiecărei părţi a corpului va fi distribuită în mod egal pe fotoliul de masaj, pentru ca presiunea asupra corpului să fie pe deplin disipată.

Sistem Audio. Boxe încorporate. Fără cabluri prin casă

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-bluetooth

Aveți dureri musculare? Fotoliul tratează contracturile.

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj este conceput pentru utilizatori diferiţi, având programe de masaj automate inovatoare, ce vă oferă un masaj individual care satisface diferite aşteptări.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-Masaj

Frământare și Extindere la gambe

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se poate extinde liber, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-Gambe

Functile principale ale fotoliu de masaj:

Reflexoterapie. Masaj care impresionează.

Masajul de reflexoterapie se executa cu o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru laba piciorului se extinde fără trepte pentru a se potrivi diferitelor inălţimi.

Masaj la picioare

Suportul de picioare este echipat cu perne cu aer pentru masajul de presiune.

Masaj de la gât la picioare

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu. Cursa masajului este de 135 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Masaj pentru laba piciorului. Masaj plăcut de toți cei care au testat.

Imită atingerea mâinii umane şi dispune de o tehnologie avansată în ceea ce priveşte rolele, oferindu-vă un masaj Guasha ca şi cum ar fi executat de un maseur profesionist. Cu o rază de 3 cm şi focalizare pe punctul Yongquan de pe talpă, masajul oferit poate fi delicat şi constant, dar poate fi şi mai puternic, depinde cum setaţi de pe telecomandă.

Masaj la picioare cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă triplă de neuitat. Aplicaţi metoda activării, pe rând, a funcţiilor de compresie, pauză şi evacuare a presiunii aerului, pentru a stimula punctele de presopunctură Xuanzhong şi Taixi, ceea ce vă va aduce un confort şi o armonie perfecte.

Iluminat cromoterapeutic cu led-uri

Acest fotoliu este dotat cu lumini LED cu un ton rece, plasate pe brațele fotoliului, ele fiind vizibile doar când fotoliul se află în ciclu de masaj. Într-o cameră întunecată, lumina LED va proiecta o lumină rece, albastră, pe pereţi, creând o atmosferă relaxantă.

Masaj din cap până în picioare

Mâinile de masaj mecanice inteligente se pot deplasa în sus şi în jos pe ceafă, umeri, spate şi talie. Ele pot automat induce curbura specifică spatelui uman, raza de acţiune fiind de până la 21 cm lăţime, cursa pe verticală fiind de 135 cm, acoperind în întregime spatele.

Fotoliul recunoaște spatele dumneavoastră

Curbura în formă de „S” ce sprijină corpul presupune o combinaţie între structurile de masaj pt. spate şi principiile ingineriei umane, astfel încât să puteţi beneficia de un masaj pentru spate de înaltă precizie. Lăţimea poate fi ajustată între 6 şi 21 cm, cu trei opţiuni.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Prevăzut cu 12 de perne cu aer ce respectă curbura braţelor umane; oferă un masaj ce cuprinde braţele în totalitate, acţionând asupra punctelor Yangchi şi Quchi. Tracţiunea echilibrată tridiminesională ce are ca origine pernele umplute cu aer vă va relaxa şi revigora braţele şi palmele.

Încălzire cu infraroşii - perfect pe timp de iarnă

Funcţia de încălzire a spatelui la 40º-50º C elimină senzaţia de rece şi durerea de spate. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul.

3 moduri de memorie

Aceste două funcţii vor satisface cerinţele familie dvs. Orice combinaţie de metode şi funcţii de masaj pe care le alegeţi dvs. şi familia dvs. poate fi stocată cu ajutorul programelor de memorie.

Alegeți timpul de masaj

Puteţi selecta durata masajului în funcţie de preferinţe cu ajutorul acestei funcţii, ceea ca vă va permite să beneficiaţi de un masaj continu.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-Culori

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Protecţie la rabatare:Da.
Masaj pe toată suprafața spatelui: Da.
Spătar rabatabil electric:    Da
Suportul cu masaj pentru picioare:Extensibil automat.
Perne de aer în zona feselor: Da.
Perne de aer la gambe:Da.
Role masaj: 3D.
Control vocal: Da.
Masaj pentru fesieri: Da.
Masaj pentru gambe: Da.
Reflexoterapie:    Da.
Încălzire: La spate
Telecomanda: Da.
Suport pentru telecomanda:Da.
Tapiţerie: Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg)    110 kg.
Alimentare curent    normal:220 - 230V.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-Dimensiuni

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-Telefon


Informatii despre scaune si mobilier

Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus.
Toate scaunele si bancile se livreaza in functie de stocul zilnic.
Scaunele, bancile, birourile si fotolile distribuite de noi au factura si garantie.
Livrarea produselor in toata tara se face prin Transport Rapid.
Toate scaunele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.
Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!

Livram scaune si mobilier in Bucuresti si in urmatoarele judete din Romania:

Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Contactati-ne cu incredere si vom cauta impreuna solutiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon?
Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Misiunea Comenzi Scaune este de a crea valoare pentru clienţi prin furnizarea de soluţii profesionale de amenajare cu scaune in scopul creşterii calităţii vieţii si in acord cu principiile dezvoltarii durabile.

Prin soluţiile profesionale de amenajare cu scaune Comenzi Scaune urmăreşte realizarea unui ambient adaptat nevoilor desfăşurării proceselor umane in condiţii optime de siguranţă, eficienţă si confort.

Fotoliu-de-masaj-comanda-vocala-Joystick-Zero-Gravity-Comenzi-Scaune