Meniu
Cosul tau

Blog Scaune - spatar RSS

13 Sep Scaune gaming cu suport picioare OFF 299
0 1356
Scaune de gaming cu spătar reglabil și suport picioare OFF 299 în 3 culori Scaunul de gaming OFF 299 este proiectat cu șezutul și spătarul foarte comod, cotiere tapițate și suport lombar reglabil c..
12 Mar Cum alegem scaunele de birou?
0 5912
Alegerea scaunului de birou Multi dintre angajati isi petrec mai bine de opt ore la locul de munca, in fata calculatorului. Din acest motiv, alegerea scaunului este esentiala pentru sanatatea si conf..
22 Feb Scaune profesionale pentru laborator cu suport pentru picioare
0 2454
Scaune profesionale pentru laborator cu suport pentru picioare-Livrare Gratuită   Dacă dorești sa mobilezi un laborator sau daca dorești un scaun de birou cu suport de picioare te afli pe ..
24 Mar Scaune elegante pentru birou tip recliner cu spatar inalt
0 3416
Scaune elegante pentru birou tip recliner cu spatar inalt-Transport Gratuit Cumperi scaune pentru acasă sau la birou! Comenzi-Scaune îți livrează gratuit scaunele acolo unde ai nevoie!   Cumperi ..
29 Mar Scaune de birou cu suport pentru picioare
0 9767
Scaune de birou cu suport pentru picioare     Aceste scaune cu suport pentru picioare sunt impunatore, robuste si totodata elegante.   Aduce un plus de confort oferind utilizatorului o serie de..
09 Aug Reglati corect scaunele
0 9413
Reglati corect scaunele       Ai cel mai bun scaun, dar daca nu stii cum se regleaza si utilizeaza, nu va face ninic pentru sanatatea ta. Vor exista intodeauna puncte de vedere diferite cu priv..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)