Meniu
Cosul tau

Blog Scaune - schimb RSS

20 Sep Mecanisme pentru scaunele ergonomice si directoriale
0 8534
Mecanisme pentru scaunele ergonomice și directoriale     Aplicăm scaunelor noastre cele mai importante principii ale ergonomiei, repectând mediul înconjurător, prin utilizarea materialelor ecolog..
01 Jan Schimbare telescop scaun
0 19689
Cum poți schimba în general telescopul - pistonul pentru scaunele de birou Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus. Toate scaunele si bancile se livreaza i..
15 Aug Schimbare piston pe gaz pentru scaun de birou
0 17279
Schimbare piston pe gaz pentru scaun de birou     Scaunul Dvs. nu mai poate fi reglabil pe înălțime?   Denumirea de piston pe gaz poate fi găsită și sub formă de cilindru pe gaz, lift ridicare ..
02 Feb Reglaje si ajustari pentru scaunele ergonomice de birou-1
Comenzi Scaune 1 4267
Reglaje și ajustări pentru scaunele ergonomice de birou-1 Asigurați-vă că poziția corectă de ședere pe scaun este un obicei! Ce conține acest articol: Știm să ajustăm și să folosim corect un sca..
21 Dec Roti de silicon pentru scaune de birou-protectie sigura
0 4419
Roți de silicon pentru scaune de birou-protecție sigură Protecție 100% sigură pentru toate pardoselile. Nu vă mai deteriorați podelele și covoarele scumpe din lemn de esență tare.   Învelite cu..
14 Oct Piese schimb si componente scaune
0 22350
Piese de schimb și componente scaune Componente de scaune și piese de schimb pentru scaune de birou: pistoane, role, baze și brațe. Componente scaune: -Baze; -Brațe mobile; -Roțile; -Mecanisme ri..
15 Mar Schimb roti scaune
0 10883
Schimb roți-role scaune Diametrul roții este de 50 mm, iar cel al axului de prindere de 11 mm.     Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus. Toate scaune..
06 Mar Set 5 roti pentru scaune de birou ergonomice si clasice
0 3752
Schimbare set 5 roți pentru scaune de birou ergonomice și clasice Schimbare-înlocuirea roților pentru scaunul de birou 1.Trageți roată veche în jos- cel mai bine cu o șurubelniță tip cap plat. 2...
26 Jun Reparatii fotolii cu masaj - piese de schimb
Comenzi Scaune 0 12418
Reparații fotolii cu masaj - piese de schimb     Probleme generale care pot apărea in timp la fotolile cu masaj: -Fotoliu cu masaj blocat în poziție deschisă; -Fotoliu cu masaj blocat în poziție..
03 Apr Accesorii si componente pentru scaune
0 5570
Accesorii scaune pentru tot ce ai nevoie!     În cazul în care vrei să îți repari scaunele, să le adaptezi după propriile tale necesități sau să le protejezi un timp îndelungat, magazinul online ..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)