Meniu
Cosul tau

Blog Scaune - curatare RSS

02 Aug Protectia scaunelor
Comenzi Scaune 0 7946
Cum protejezi și îngrijești scaunele de exterior Scaunele sunt de numeroase tipuri, forme si culori, in functie de care trebuie sa avem grija de ele. Daca le intretii corespunzator, scaunele vor s..
24 Jul Cum cureti scaunele 1
0 7773
Cum cureți rapid scaunele tapițate din bucătărie   Scaunele cu tapiterie din material textil sunt foarte practice, estetice si trainice, insa au un mare dezavantaj: se mudaresc incredibil de reped..
24 Jun Curatare scaune
0 8516
Curațare scaune de birou   Curatarea scaunelor, spalarea scaunelor curatatul scaunelor, necesita tehnologie de ultima ora, solutii profesionale si personal bine pregatit. Masinile folosite de noi s..
01 Jun Ingrijire si curatare scaune
0 4107
Îngrijire și curațare scaune Scaunele din ziua de astazi sunt fabricate folosind o mare varietate de tesaturi si materiale, de la piele naturala, piele ecologica (PU, PVC) – in principiu poliesteri..
09 Jan Dezinfectia scaunelor si bancilor
Comenzi Scaune 0 8137
Dezinfecția scaunelor și bancilor   Foarte mulți pacienți își aleg cabinetele medicale, pe bună dreptate, după impresia de curățenie pe care o lasă sau nu o lasă locul în cauză. Dincolo de respec..
06 Jan Cum să curațăm scaunele din piele
Comenzi Scaune 0 9550
Cum să curațăm scaunele din piele naturală?   Pentru a curața si întretine pielea, trebuie sa cunoastem exact calitatea ei.  Pentru a face asta, specialiștii recomanda sa înmuiati un betisor cu v..
15 May Spalare scaune si canapele
0 4699
 Spălare scaune și canapele     Anunt: SC Toma Allianz SRL Firma noastra ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, dar si companii, firme, birouri si ori..
03 May Cum curatam rotile scaunelor
0 10830
Cum se curată roţile de la scaunele de birou? În cazul în care roţile de la scaunele de birou nu mai funcţionează că la început trebuie curăţate. Cel mai probabil murdăria şi liprea de scame şi praf..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)