Meniu
Cosul tau

Blog Scaune - Romania RSS

23 Jul Mese și scaune fabricate în România la comandă
Comenzi Scaune 0 34
Mese și scaune fabricate în România la comandă Producător român de scaune și mese din lemn masiv și MDF fabricate în Romania. Produse personalizabile și culori la alegere, tapițerii variate. 15 ..
10 Jul Scaune tapițate Medina la comandă din catifea diverse culori
Comenzi Scaune 0 101
Scaune tapițate Medina la comandă din catifea diverse culori Scaunele tapițate Medina: O alegere elegantă și confortabilă pentru orice spațiu În lumea mobilierului de interior, alegerea scaunelor ..
05 Jul Scaune tapițate la comandă din piele sau catifea
Comenzi Scaune 0 90
Scaune tapițate la comandă din piele sau catifea Scaune elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare. Alege dintre catifea, piele ecologică și stofă, cu inserți..
14 Jun Scaune la comandă, elegante și confortabile din lemn
Comenzi Scaune 0 195
Scaune la comandă, elegante și confortabile din lemn Scaune elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege dint..
11 Jun Scaune Royal catifea diverse culori
Comenzi Scaune 0 254
Scaune Royal la comandă catifea pe diverse culori Scaune Royal elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege d..
02 Jun Video scaune Pixel pentru diverse evenimente
Comenzi Scaune 0 170
Scaune Pixel pentru diverse evenimente pe 8 culori Pixel este scaunul stivuibil rezistent din tehno-polimer integral, fabricat prin tehnica matriței prin injecție în diverse culori. ..
05 Mar Scaune moderne Sabina pe cadru cromat
0 1596
Scaune moderne Sabina pe cadru cromat Scaunul de vizitatori și conferință Sabina se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clienții, spațiilor de așteptare, sălilor de negociere sau de conferință..
04 Mar Scaune de birou moderne si rezistente Next PDH
0 1523
Scaune de birou moderne și rezistente Next PDH   Frumusețea scaunului NEXT PDH constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din categoria sa, acest..
16 Feb Scaune vizitator-conferita Riva S baza metalica tip sanie
0 1031
Scaune vizitator-conferiță Riva S bază metalică tip sanie Scaunul de vizitatori și conferință Riva S se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clienții, spațiilor de așteptare, sălilor de negocie..
21 Aug Scaune de birou Oklahoma PDH
0 1266
Scaune de birou Oklahoma PDH flexibile și rezistente Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma. Modelul a fost realiza..
26 Jul Scaune Taurus TC stofa si piele in diferite culori
0 1436
Scaune Taurus TC stofă și piele în diferite culori Oferim o colecție completă de scaune de conferință și scaune pentru diverse evenimente. O sală de așteptare sau de conferiță în stil modern este ..
15 Jul Scaune vizitator Taurus Maxi TN si Taurus Maxi TC
0 1042
Scaune vizitator Taurus Maxi TN și Taurus Maxi TC în diferite culori Oferim o colecție completă de scaune de conferință și scaune pentru diverse evenimente. Disponibile tapițate cu stofă sau piele ..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)