Meniu
Cosul tau

Blog Scaune - Reparații RSS

19 Oct Cum se repară un scaun de birou?
0 1505
Cum se repară un scaun de birou? Repararea unui scaun de birou depinde de tipul și nivelul de deteriorare al scaunului. Iată pașii în general pentru reparația unui scaun de birou: 1. Identifică pr..
18 Sep Roti pentru scaune de birou si gaming in 5 culori
0 1530
Roți gumate pentru scaune de birou și gaming în 5 culori Roțile pentru scaune de birou si gaming sunt parți componente mobile, cu aspect modern și materiale premium. Ele au un înveliș gumat de cu..
20 Sep Mecanisme pentru scaunele ergonomice si directoriale
0 8992
Mecanisme pentru scaunele ergonomice și directoriale     Aplicăm scaunelor noastre cele mai importante principii ale ergonomiei, repectând mediul înconjurător, prin utilizarea materialelor ecolog..
30 May Reparații scaune și mobilier
Comenzi Scaune 0 61615
Anunțuri pentru servicii de reparații mobilă și scaune Reparații Tapițerie și Canapele la comanda București-Sector 3 Dumitru Daniel Tel:0722.437404 Retapițare și reparații canapele. Tapițer din..
28 Mar Pistoane si baze metalice pentru scaune de birou
0 2918
Pistoane și baze metalice pentru scaune de birou Piston negru pentru scaune de birou rezistent pană la 150kg Piston negru hidraulic pentru scaune de birou, cu rezistență de clasa 4 de pană la 150..
27 Dec Scaun de birou GOLF LX-Instructiuni de asamblare si utilizare
0 2762
Video montaj scaun de birou GOLF LX-Instrucțiuni de asamblare și utilizare   Cumperi scaune pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iți livrează scaunele acolo unde ai nevoie! Scaunul Golf..
24 Sep Montaj-Asamblare scaun de birou 5600 Sett
0 3021
Montaj-Asamblare scaun de birou 5600 Sett   Despre scaunul directorial de birou 5600 Sett: Familia scaunelor Sett oferă prestanță și eleganță oricărui spațiu de birou. Acesta se va transfor..
02 Feb Reglaje si ajustari pentru scaunele ergonomice de birou-1
Comenzi Scaune 1 4695
Reglaje și ajustări pentru scaunele ergonomice de birou-1 Asigurați-vă că poziția corectă de ședere pe scaun este un obicei! Ce conține acest articol: Știm să ajustăm și să folosim corect un sca..
10 Jan Componente si piese de schimb pentru reparatia scaunelor
0 6202
Componente și piese de schimb pentru reparația scaunelor Componente și accesorii pentru scaune de birou În cazul în care vrei să îți repari scaunele, să le adaptezi după propriile tale necesități s..
25 Aug Instrucțiuni asamblare scaune de birou model ZEN
Comenzi Scaune 0 2722
Instrucțiuni asamblare scaune de birou model ZEN   Instructiuni asamblare scaun de birou Zen cu brate top poliuretan moale       Instrucțiuni asamblare scaun Zen brate BR06 + baza Aluminiu ..
02 Apr Cum asamblam si montam diferite scaune de birou
0 8152
Cum asamblam diferite scaune de birou? Majoritatea scaunelor noastre sunt fabricate pentru un montaj ușor cu instrumente simple.  Aici oferim câteva instrucțiuni și sfaturi pentru a facilita mont..
06 Mar Set 5 roti pentru scaune de birou ergonomice si clasice
0 3894
Schimbare set 5 roți pentru scaune de birou ergonomice și clasice Schimbare-înlocuirea roților pentru scaunul de birou 1.Trageți roată veche în jos- cel mai bine cu o șurubelniță tip cap plat. 2...
26 Jun Reparații fotolii cu masaj - piese de schimb
Comenzi Scaune 0 12768
Reparații fotolii cu masaj - piese de schimb     Probleme generale care pot apărea in timp la fotolile cu masaj: -Fotoliu cu masaj blocat în poziție deschisă; -Fotoliu cu masaj blocat în poziție..
03 May Cum curățăm roțile scaunelor
Comenzi Scaune 0 10980
Cum se curată roţile de la scaunele de birou? În cazul în care roţile de la scaunele de birou nu mai funcţionează că la început trebuie curăţate. Cel mai probabil murdăria şi liprea de scame şi praf..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)