4 modele de scaune și banci tip vizitator model CREW

modele-de-scaune-si-banci-tip-vizitator-model-CREW-toate-scaunele

 

1.Scaune pentru vizitatori model CREW recomandate pentru spațiile de așteptare, sali de conferință, sali de sedință, hoteluri etc. Șezutul și spătarul sunt tapițate integral cu piele ecologică. Brațele metalice sunt capitonate parțial cu piele ecologică.


modele-de-scaune-si-banci-tip-vizitator-model-CREW-1-loc

 

2.Scaune cu 2 locuri pentru vizitatori model CREW recomandate pentru spațiile de așteptare, sali de conferință, sali de sedință, hoteluri etc. Șezutul și spătarul sunt tapițate integral cu piele ecologică. Brațele metalice sunt capitonate parțial cu piele ecologică.

modele-de-scaune-si-banci-tip-vizitator-model-CREW-2-scaune

 

3.Scaune cu 2 locuri și masuță pentru vizitatori model CREW recomandate pentru spațiile de așteptare, sali de conferință, sali de sedință, hoteluri etc. Șezutul și spătarul sunt tapițate integral cu piele ecologică. Brațele metalice sunt capitonate parțial cu piele ecologică.

modele-de-scaune-si-banci-tip-vizitator-model-CREW-2-MASA

4.Scaune cu 3 locuri pentru vizitatori model CREW recomandate pentru spațiile de așteptare, sali de conferință, sali de sedință, hoteluri etc. Șezutul și spătarul sunt tapițate integral cu piele ecologică. Brațele metalice sunt capitonate parțial cu piele ecologică.

modele-de-scaune-si-banci-tip-vizitator-model-CREW-3-scaune