Meniu
Cosul tau

Birou

Scaun birou directorial rotativ-crem Scaun birou directorial rotativ-crem
Stoc Epuizat
Scaun birou directorial rotativ-crem   Scaunul face parte din categoria scaunelor directoriale, avand sezutul si spatarul realizate dintr-o structura scoica cu rama din otel cromat si poliuretan. Tapiteria din imitatie de piele neagra reflecta modernitate si eleganta. Mecanismul oscilant si ..
495,00 Lei
Scaun de birou 5401 din stofă pe diferite culori Despre scaunul directorial de birou 5401: Scaun directorial 5401 este recomandat în general pentru birouri cu design clasic și persoanelor care îndeplinesc funcții administrative. 5401 este un fotoliu directorial cu interior din lemn stratifi..
698,00 Lei
Scaun de birou 5500 din stofă pe diferite culori Despre scaunul directorial de birou 5500: Scaun directorial recomandat în general pentru birouri cu design clasic și persoanelor care îndeplinesc funcții administrative. 5500 este un fotoliu directorial cu monoscoică din lemn stratificat, rez..
639,00 Lei
Scaun de birou 5900 cu brațe și bază din lemn Design plăcut pentru cele mai bune scaune. Indiferent de aspectul încăperii de la locul de muncă, un scaun elegant este foarte uşor de introdus în decorul biroului sau al camerei. Una dintre cele mai simple și mai puțîn costisitoare moduri de ..
1.150,00 Lei
Scaun de birou 6500 Arya eco-pile pe diferite culori Șezutul poate să devină o plăcere? Bineînțeles că da. De pe un scaun 6500 ARYA, nici nu veți mai dori să vă ridicați. Pe lângă aspectul plăcut, acesta se diferențiază de majoritatea produselor prin gradul său de confort. Datorită rolelor, ..
850,00 Lei
Scaun de birou 6500 Arya din stofă pe diferite culori Șezutul poate să devină o plăcere? Bineînțeles că da. De pe un scaun 6500 ARYA, nici nu veți mai dori să vă ridicați. Pe lângă aspectul plăcut, acesta se diferențiază de majoritatea produselor prin gradul său de confort. Datorită rolelor,..
850,00 Lei
Scaun de birou Ergohuman 2 Ultra Black Despre scaunul de birou Ergohuman 2 Ultra: Ergohuman 2 Ultra din generația a doua, reprezintă o îmbunătățire semnificativă a deja celebrului scaun Ergohuman din prima generație. Această versiune îmbunătățită, păstrează toate caracteristicile de bază care au..
2.449,00 Lei
Scaun de birou Ergohuman 2 Ultra Grey Scaun de birou Ergohuman 2 Ultra Grey
2-3 Zile
Scaun de birou Ergohuman 2 Ultra Grey Despre scaunul de birou Ergohuman 2 Ultra: Ergohuman 2 Ultra din generația a doua, reprezintă o îmbunătățire semnificativă a deja celebrului scaun Ergohuman din prima generație. Această versiune îmbunătățită, păstrează toate caracteristicile de bază care au ..
2.449,00 Lei
Scaun de birou Fusion din stofă și piele pe diferite culori Scaunul de birou Fusion este recomandat pentru birouri și săli de conferință, fiind realizat cu tapițerie din piele sau stofă. Materiale elegante, rezistente și ușor de întreținut, care conturează un stil clasic. Șezutul ..
749,00 Lei
Scaune de birou Golf LX stofă albastru deschis Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei ..
349,00 Lei
Scaune de birou Golf LX stofă grena Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci Indelungate. i..
349,00 Lei
Scaun de birou rotativ model Golf LX stofă neagră Scaunul Golf LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile un..
349,00 Lei
Scaune de birou rotativ model Golf-LX stofă roșie    Cumperi scaune pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iti livreaza scaunele acolo unde ai nevoie!  Scaunul CS-R-LX rosu este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau..
349,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-piele ecologică   Scaunul Golf-piele ecologică este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și ..
319,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-piele ecologică neagră Scaunul  Golf-piele ecologică neagră este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confort..
319,00 Lei
Scaun de birou rotativ model Golf-stofă diverse culori Scaunul Golf-stofă diverse culori este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar ..
295,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-stofă albastră   Scaunul Golf-stofă albastră este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și..
295,00 Lei
Scaune de birou rotativ model Golf-stofă grena Scaunul Golf-stofă grena este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condiț..
295,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-stofă gri Scaunul Golf-stofă gri este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar și în condițiil..
295,00 Lei
Scaune de birou rotative model Golf-stofă neagră   Scaunul Golf-stofă neagră este un scaun ergonomic cu spătar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spații de lucru care necesită utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o poziție confortabilă chiar..
295,00 Lei
Scaun de birou modern UVE Black Un scaun elegant și modern aduce un plus de valoare fiecărui birou Crearea unui spațiu ideal pentru lucrul la birou înseamnă găsirea echilibrului corect între confort și funcționalitate. Pentru a fi productiv, este important să ai un spațiu primitor si relaxant, d..
1.599,00 Lei
Scaun de birou Next flexibil și rezistent cu tetieră   Frumusețea scaunului NEXT PDH constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din categoria sa, acesta oferă o valoare ergonomică și flexibilitate nemaipomenită. Potrivit pentru to..
1.198,00 Lei
Scaun de birou Oklahoma PDH flexibil și rezistent Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma. Modelul a fost realizat atent, funcționalitatea și aspectul plăcut reprezentând scopul principal. Prezentare generală scaun ..
1.475,00 Lei
Scaun de birou Stilo din piele eco pe diferite culori   Despre scaunul directorial de birou Stilo: Scaunul directorial Stilo este o alegere extraordinară, deoarece se diferențiază de majoritatea produselor prin aspect și prin confortul oferit utilizatorului. Design-ul sofisticat se îm..
645,00 Lei
Scaun de birou Texas din stofă pe diferite culori   Scaunul ergonomic rotativ Texas este ideal atât pentru birouri, cât și pentru săli de conferință. Baza acestui model este realizat din metal cromat, iar șezutul și spătarul sunt tapițate cu material textil. Produsul dispune de me..
665,00 Lei
Scaun de birou Zen PDH negru Scaun de birou Zen PDH negru
Nou
Scaune birou directorial Zen PDH, tetieră, rotativ, textil + mesh, negru.       Scaunul de birou Zen PDH este un produs calitativ, care ajută la adoptarea unei pozții cat mai corecte în timpul șederii. Acesta este rotativ și prezintă tetieră, pentru un p..
745,00 Lei
Scaun directorial de birou 5600 Sett în diferite culori și materiale     Despre scaunul directorial de birou 5600 Sett: Familia scaunelor Sett oferă prestanță și eleganță oricărui spațiu de birou. Acesta se va transforma în scurt timp în piesa de mobilier preferată și va produce ..
1.049,00 Lei
Scaun ergonomic AERO PRO flexibil si rezistent Scaun ergonomic AERO PRO flexibil si rezistent
Hot
Scaun ergonomic AERO PRO flexibil și rezistent   Frumusețea scaunului AERO PRO  constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din categoria sa, acesta oferă o valoare ergonomică și flexibilitate nemaipomenită. Potrivit pentru toți u..
1.099,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil BOND BLACK Care este rezultatul combinării experienței în domeniu, cunoștințelor ergonomice și a confortului? Un scaun ca și Bond Black cu siguranță va deveni un prieten bun în zilele agitate de lucru. Ca și agentul 007 și dvs. o să vă faceți față tuturor provăcăr..
1.170,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil BOND WHITE   Care este rezultatul combinării experienței în domeniu, cunoștințelor ergonomice și a confortului? Un scaun ca și Bond White cu siguranță va deveni un prieten bun în zilele agitate de lucru. Ca și agentul 007 și dvs. o să vă faceți față tu..
1.199,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil și relaxant-PURE BLACK MESH Formele ergonomice ale scaunului Pure sugerează seriozitate și eleganță. Brațele și tetiera oferă confort și relaxare ceea ce determină munca profitabilă. În cazul în care oferim confort corpului, creierul ne va mulțumi printr-un grad cres..
799,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil și relaxant-PURE BLACK MESH PDH Formele ergonomice ale scaunului Pure sugerează seriozitate și eleganță. Brațele și tetiera oferă confort și relaxare ceea ce determină munca profitabilă. În cazul în care oferim confort corpului, creierul ne va mulțumi printr-un grad ..
899,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil și relaxant-PURE BLACK T Formele ergonomice ale scaunului Pure sugerează seriozitate și eleganță. Brațele oferă confort și relaxare ceea ce determină munca profitabilă. În cazul în care oferim confort corpului, creierul ne va mulțumi printr-un grad crescut de pr..
729,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil și relaxant-PURE BLACK T PDH Formele ergonomice ale scaunului Pure sugerează seriozitate și eleganță. Brațele și tetiera oferă confort și relaxare ceea ce determină munca profitabilă. În cazul în care oferim confort corpului, creierul ne va mulțumi printr-un grad cre..
829,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil si relaxant-PURE WHITE MESH Formele ergonomice ale scaunului Pure sugerează seriozitate și eleganță. Brațele oferă confort și relaxare ceea ce determină munca profitabilă. În cazul în care oferim confort corpului, creierul ne va mulțumi printr-un grad crescut de..
949,00 Lei
Scaun ergonomic confortabil si relaxant-PURE WHITE MESH PDH Formele ergonomice ale scaunului Pure sugerează seriozitate și eleganță. Brațele oferă confort și relaxare ceea ce determină munca profitabilă. În cazul în care oferim confort corpului, creierul ne va mulțumi printr-un grad crescu..
1.069,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 73 (3 pagini)