Sfaturi pentru organizarea unei sali de asteptare

Postat de Comenzi-Scaune 25.02.2023 0 Comentarii Scaune stoc,Info-Scaune,Banci si banchete metalice,

Sfaturi pentru organizarea unei săli de așteptare

Sfaturi pentru organizarea unei săli de așteptare scaune banci banchete 1

Amintește-ți în fiecare moment că spațiul zonei de așteptare este parte a ceea ce comunică brandul tău!

Sala de așteptare este, de regulă, locul în care petrecem minute bune atunci când avem o programare.
Dacă ai un birou deschis publicului, un hair&nail salon, un cabinet medical de mediciana umană sau veterinară, un cabinet de psihologie sau stomatologic, vrei să îți primeșți clienții, colaboratorii și pacienții într-un mediu cât mai plăcut și reprezentativ pentru ceea ce faci tu.

Sala ta de așteptare reflectă grijă ta pentru oaspeți: trebuie să fie liniștitoare și funcțională. Fără a cere intervenția unui specialist de desig interior, câteva sfaturi sunt suficiente pentru a schimbă percepția pe care o vor avea pacienții tăi despre serviciile oferite.

Sfaturi pentru organizarea unei săli de așteptare scaune banci banchete 2

Gândește-te la intimitate

Pacienții dumneavoastră au nevoie de liniște și confidențialitate. Separați, dacă este posibil, zona de recepție de sala de așteptare și mai ales asigurați-vă că sala de examinare este izolată fonic. Acest lucru este esențial pentru a asigura pacientul și pentru a garanta secretul medical. Izolarea fonică este foarte bună, dar și difuzarea unei muzicii de fundal.

Gândește-te la confort

Sala de așteptare este un spațiu vital și uneori stresant. Cel mai bun răspuns? Un decor personalizat, cald, armonios și prietenos pentru a va pune pacienții în relaxare. Câteva idei:

-picturi murale ușoare și calde (lemn deschis);
-un fotoliu de masaj și relaxare;
-plante (de preferință neartificiale);
-obiecte decorative (tablouri, mobilier, etc.);
-o fântână cu apă sau chiar un aparat de cafea;
-spații distincte și variate, cu o zonă dedicată copiilor, și grupuri mici de scaune dispuse în jurul unor mese joase prevăzute pentru lectură.

Punct cheie: scaunele și băncile. Acestea trebuie să fie confortabile, solide și potrivite pentru toți pacienții, indiferent de vârstă sau greutate.

Sfaturi pentru organizarea unei săli de așteptare scaune banci banchete 3

Modelează spațiul cu ajutorul luminii.

Înainte de a alege corpurile de iluminat pe care le vei folosi, e nevoie să te gândeșți la fiecare activitate pe care urmează să o desfășori în acel spațiu.
Lumina poate fi una caldă, neutră sau rece. În funcție de tipul luminii pe care îl foloseșți, vei putea creiona atmosfera pe care ți-o doreșți. Lumina neutră, albă, se folosește adesea în bucătării, băi și zone de lucru, lumina rece este utilizată în spitale, birouri și spații comerciale, în timp ce lumina caldă este atributul unor zone de relaxare.
Îmbinarea surselor de lumină naturală cu cele artificiale este esențială pentru crearea unei zone de așteptare funcțională și estetică.

Săli de așteptare scaune banci banchete 4

Gândește-te curățenie

Spațiul și mobilierul din sala de așteptare trebuie să fie primitor și ușor de întreținut, pentru a garanta un spațiu vizibil „sănătos” pentru pacienții dumneavoastră. Alege materiale care sunt lavabile și rezistente la detergenți și produse pentru dezinfectat, precum plasticul, sticlă sau lemnul lăcuit. Pe de altă parte schimbăți covoarele, mochetele și alte scaune și fotolii din materiale textile , a căror estetică nu compensează efectul de „cuib de germeni”.

Gândește-te la informații

Nu uitați să reînnoiți în fiecare săptămână publicațiile pe care le puneți la dispoziție pacienților dvs. Evitați ziarele și preferați reviste cu subiecte generale.

Sala de așteptare este locul ideal pentru a vă conștientiza pacienții cu privire la problemele de sănătate : prevenire (vaccinare, alimentație, activitate fizică, stil de viață etc.), lupta împotriva rezistenței la antibiotice, înțelegerea examinărilor medicale etc. Implicați-vă pacienții în îngrijirea lor, ei vor fi doar mai receptivi și mai deschiși. Alegeți singur informațiile medicale pentru a le asigura calitatea.

Săli de așteptare scaune banci banchete 5

Gândește-te la organizarea unei rezervări online

Oricât de plăcut este, pacienții nu vin pentru mult timp la cabinet să se bucure de sala ta de așteptare. Minimizarea timpului „pierdut” este un obiectiv esențial care poate fi atins prin soluții digitale simple , în special prin rezervare online de întâlniri și alerte prin SMS. O modalitate bună de a reduce timpul de așteptare a pacienților dumneavoastră și de a-i informa cu privire la întârzierile dumneavoastră.
Dacă aveți posibilitatea (de exemplu, printr-un dispozitiv conectat), oferiți pacienților o estimare a timpului lor de așteptare în minute sau în numărul de persoane care urmează a fi examinate.

Reduce timpul de așteptare

Indiferent de cât de multe facilități ar beneficia o sală de așteptare, e bine să încercăm întotdeauna să reducem timpul de așteptare al clienților.

Atunci când vrei să amenajezi una sau mai multe zone de așteptare, nu trebuie decât să navighezi pe site-ul Comenzi-Scaune. Noi dispunem de oferte multiple în materie de mobilier pentru zone de așteptare, astfel încât totul să fie amenajat așa cum ți-ai dorit. Sute de scaune și bănci sunt disponibile în fiecare categorie, în modele și culori variate, totul pentru satisfacerea clientului.

Bucură-te de articole de mobilier pentru întreaga zonă de așteptare! 

În cazul în care vrei să contactezi un reprezentant, poți folosi formularul de contact, numărul de telefon sau adresa de e-mail [email protected] în intervalul stabilit.


Informatii despre scaune si mobilier

Prețul scaunelor și băncilor au TVA inclus.
Toate scaunele și bancile se livrează în funcție de stocul zilnic.
Scaunele, băncile, birourile și fotolile distribuite de noi au factură si garanție.
Livrarea produselor in toată țara se face prin Transport Rapid.
Toate scaunele comercializate beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare.
Contacteaza-ne și unul din specialiștii nostri iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în legatură cu scaunele și produsele de mobila din stoc!

Livram scaune și mobilier în București și în urmatoarele județe din Romania:

Alba, Arad, Argeș, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botoșani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarași, Cluj, Constanța, Covasna, Dambovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramures, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Banci-Banchete pentru zone de asteptare de la Comenzi-Scaune

Contactați-ne cu incredere și vom cauta impreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.

Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Misiunea Comenzi Scaune este de a crea valoare pentru clienţi prin furnizarea de soluţii profesionale de amenajare cu scaune in scopul creşterii calităţii vieţii si in acord cu principiile dezvoltarii durabile.

Prin soluţiile profesionale de amenajare cu scaune Comenzi Scaune urmăreşte realizarea unui ambient adaptat nevoilor desfăşurării proceselor umane in condiţii optime de siguranţă, eficienţă si confort.

FAQ

Găsiți întrebările frecvente și răspunsurile acestora grupate pe categorii mai jos. Dacă nu vedeți întrebarea dvs. aici sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Intrebari frecvente-FAQ Page

Facebook Comenzi-Scaune Romania

Blog Articole Recent Adaugate
Scaune de gaming si birou din stofa cu brate 4D OFF 297

Scaune de gaming si birou din stofa cu brate 4D OFF 297

Comenzi-Scaune 20.03.2023 0
Scaune de gaming și birou din stofă cu brațe 4D și suport lombar Office 297  PRIMA ALEGERE PENTRU GAMING ȘI BIROUScaunul de gaming și birou OFF 297 es...
Citește Articolul
Scaune rotative de laborator si diverse spatii de productie

Scaune rotative de laborator si diverse spatii de productie

Comenzi-Scaune 18.03.2023 0
Scaune rotative de laborator și diverse spații de producție  Scaune rotative din poliuretan injectat pentru laborator și diverse spații de producție ...
Citește Articolul
Scaune moderne Sabina pe cadru cromat

Scaune moderne Sabina pe cadru cromat

Comenzi-Scaune 05.03.2023 0
Scaune moderne Sabina pe cadru cromat Scaunul de vizitatori și conferință Sabina se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clienții, spațiilor de aș...
Citește Articolul
Scaune de birou moderne si rezistente Next PDH

Scaune de birou moderne si rezistente Next PDH

Comenzi-Scaune 04.03.2023 0
Scaune de birou moderne și rezistente Next PDH  Frumusețea scaunului NEXT PDH constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai con...
Citește Articolul
Video Mese si scaune pentru evenimente

Video Mese si scaune pentru evenimente

Comenzi-Scaune 02.03.2023 0
Video Mese și scaune pentru diverse evenimente O sală potrivita pentru evenimentul tăuFie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, bo...
Citește Articolul
Sfaturi pentru organizarea unei sali de asteptare

Sfaturi pentru organizarea unei sali de asteptare

Comenzi-Scaune 25.02.2023 0
Sfaturi pentru organizarea unei săli de așteptare Amintește-ți în fiecare moment că spațiul zonei de așteptare este parte a ceea ce comunică brandul t...
Citește Articolul
Scaune living din catifea BUC 206 color

Scaune living din catifea BUC 206 color

Comenzi-Scaune 21.02.2023 0
Scaune de living și bucătărie din catifea BUC 206 diverse culori  Scaunul pentru bucătărie și living este confecționat dintr-un cadru de oțel rezisten...
Citește Articolul
Scaune vizitator-conferita Riva S baza metalica tip sanie

Scaune vizitator-conferita Riva S baza metalica tip sanie

Comenzi-Scaune 16.02.2023 0
Scaune vizitator-conferiță Riva S bază metalică tip sanie Scaunul de vizitatori și conferință Riva S se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clien...
Citește Articolul
Scaune de birou cu suport de picioare din stofa OFF 415F

Scaune de birou cu suport de picioare din stofa OFF 415F

Comenzi-Scaune 05.02.2023 0
Scaune de birou cu suport de picioare din stofă OFF 415F  GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATEVă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. ...
Citește Articolul
Scaune de gaming cu suport picioare OFF 427 pe Negru si Gri

Scaune de gaming cu suport picioare OFF 427 pe Negru si Gri

Comenzi-Scaune 05.02.2023 0
Scaune de gaming cu suport picioare OFF 427 pe Negru și Gri  Pentru a va oferi o experiență confortabilă în timpul sesiunii de lucru sau chiar de gami...
Citește Articolul