Meniu
Cosul tau

Scaune terasa

Scaun pe cadru cromat și lemn stratificat     Cauti un scaun de bucatarie ieftin? Cumpara acum un scaun de bucatarie la cel mai mic pret din piata! Profita acum de toate reducerile noastre la scaune! TRANSPORT GRATUIT Scaun pe cadrul din metal cromat, iar sezutul si spatarul confect..
249,00 Lei
Scaune pentru terasă și alte evenimente Scaunul pentru terasa este confectionat din plastic (polipropilena) cu un spatar de marime medie, decupat in forme moderne. Este disponibil in 4 variante de culori.  Comanda minimă este de 4 bucăți. Dimensiunile scaunului de terasa&nb..
224,00 Lei
Scaune pentru cantină pe cadru cromat și lemn stratificat   Scaune cu un design elegant care au devenit acum un model clasic larg raspandit în multe restaurante din toată țara. Scaune pentru cantine și restaurante pe cadru din metal cromat, iar șezutul și spătarul confecționate d..
249,00 Lei
Scaune pentru bucătărie cromate Bistro Neco Scaune fabricate la comandă pe cadru cromat, picioare conificate, şezut tapiţat. Aceste scaune cromate care se pretează a fi atat scaune de bucatarie cat și scaune pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapițat iar spatarul este parte integ..
170,00 Lei
Scaune pentru bucătărie sau living     Scaunul pentru bucatarie sau living  este confectionat dintr-o scoica de plastic ABS, iar sprijinul este realizat cu ajutorul picioarelor elegante de lemn de fag, rigidizate suplimentar de o serie de fire metalice incrucisate, impreuna ofe..
189,00 Lei
Scaune pentru bucătărie sau living pe verde   Scaunul pentru bucatarie sau living  este confectionat dintr-o scoica de plastic ABS, iar sprijinul este realizat cu ajutorul picioarelor elegante de lemn de fag, rigidizate suplimentar de o serie de fire metalice incrucisate, impreun..
189,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Scaune terasa