Meniu
Cosul tau

Scaune tapitate

Scaune din lemn alb lucios, tapițerie maro Scaunele din lemn se realizează pe mai multe nuanțe de lemn, și anume: Nuc, Nuc închis, Stejar, Stejar Auriu, Fag, Natur, Wenge, Cireș, Alb Mat, Alb Lucios. Scaunele sunt recomandate HORECA. Design-ul scaunelor din lemn este unul practic și modern,..
325,00 Lei
Scaune tapițate pentru restaurant pe catifea albastru Royal Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, r..
495,00 Lei
Scaune tapițate pentru restaurant pe catifea bej Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament d..
495,00 Lei
Scaune tapițate pentru restaurant pe catifea gri Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament d..
495,00 Lei
Scaune tapițate pentru restaurant pe catifea neagră Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinamen..
495,00 Lei
Scaune tapițate pentru restaurant pe catifea roz Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament d..
495,00 Lei
Scaune tapițate pentru restaurant pe catifea turcoaz Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafiname..
495,00 Lei
Scaune tapițate pentru restaurant pe catifea verde Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament..
495,00 Lei
Scaune tapițate structură din lemn pe catifea albastră Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafina..
450,00 Lei
Scaune tapițate structură din lemn pe catifea bej Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament ..
450,00 Lei
Scaune tapițate structură din lemn pe catifea gri Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament ..
450,00 Lei
Scaune tapițate structură din lemn pe catifea roz Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinament ..
450,00 Lei
Scaune tapițate structură din lemn pe catifea verde Dacă sunteți în căutarea unor scaune luxoase dar la un preț accesibil, această poate fi soluția. Scaunele noastre sunt fabricate pe structură din lemn și au o execuție de înalta calitate. Tapițeria de lux le oferă finețe, elegantă, rafinamen..
450,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)