Meniu
Cosul tau

Mobilier directorial

Birou clasic cu sertar și dulap de 140 cm Aspectul și designul sau îl recomandă pentru spațiile de birouri și sălile de clasa. Biroul dispune de sertar culisant prevăzut cu cheie și spațiu pentru stocare acoperit de ușa cu balamale. Fabricat din pal melaminat și structura blatului din panou..
772,00 Lei
Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din piele ecologica Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din piele ecologica
Stoc Epuizat
Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din piele ecologica     Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Fotoliu vizitator ultra ergonomic executat cu fata din piele ecologica picioare si bratele din lemn. Produsul este prevazut cu mecanism ce..
700,00 Lei
Scaune directoriale rezistente fabricate din lemn și oțel pe culoarea maro Avantaje: Scaunele directoriale asigură confort maxim. Scaunele directoriale asigura poziţia optimă la calculator.   Scaun directorial din piele ecologica ce are mânerele fabricate din lemn. Acestea sunt ..
700,00 Lei
Scaun directorial rezistent fabricat din lemn si otel-culoarea negru Scaun directorial rezistent fabricat din lemn si otel-culoarea negru
Stoc Epuizat
Scaune directoriale rezistente fabricate din lemn și oțel pe culoarea negru Avantaje: Scaunele directoriale asigură confort maxim. Scaunele directoriale asigura poziţia optimă la calculator.   Scaun directorial din piele ecologica ce are mânerele fabricate din lemn. Acestea sunt..
700,00 Lei
Scaune directoriale rezistente pe culoarea crem Avantaje: Scaunele directoriale asigură confort maxim. Scaunele directoriale asigura poziţia optimă la calculator. Scaun directorial ce are pernele tapitate cu piele ecologica. Manerele acestuia sunt confectionate din lemn si sunt acoper..
654,00 Lei
Scaun directorial rezistent pe culoarea negru Scaun directorial rezistent pe culoarea negru
Stoc Epuizat
Scaune directoriale rezistente pe culoarea negru Avantaje: Scaunele directoriale asigură confort maxim. Scaunele directoriale asigura poziţia optimă la calculator. Scaun directorial ce are pernele tapitate cu piele ecologica. Manerele acestuia sunt confectionate din lemn si sunt acope..
599,00 Lei
Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-crem Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-crem
Stoc Epuizat
Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-crem     Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Scaun vizitator modern executat cu față din piele ecologică picioare și brațele din lemn. Produsul este prevăzut cu mecanism ce permite balansul spătarului..
700,00 Lei
Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-maro Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-maro
Stoc Epuizat
Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-maro     Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Scaun vizitator modern executat cu față din piele ecologică picioare și brațele din lemn. Produsul este prevăzut cu mecanism ce permite balansul spătarului..
700,00 Lei
Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-negru Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-negru
Stoc Epuizat
Scaun vizitator modern cu picioare din lemn-maro     Sigur! Simplu! Confortabil! Rapid! Profită De Livrarea Gratuită! Scaun vizitator modern executat cu față din piele ecologică picioare și brațele din lemn. Produsul este prevăzut cu mecanism ce permite balansul spătarului..
700,00 Lei
Scaune directoriale din piele ecologică OFF 1606 negru   Scaunul acesta de birou este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un plus de stil și confort în biroul lor. Cu un design modern și elegant, acest scaun se remarcă prin utilizarea materialelor de înaltă calitate, ..
895,00 Lei
Set pentru birou format din 2 scaune și o banchetă   Set pentru birou format din 2 scaune și o banchetă. Mânere și picioare din metal cromat. Perne acoperite cu piele ecologică. Dimensiuni scaun: Sezut – latime 54cm / adancime 45cm, Spatar – latime 54cm / inaltime 45cm, Inaltime..
2.050,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)