Meniu
Cosul tau

Mobila-RO

Masă bucătărie cu 12 scaune Vintage Verde Masă bucătărie cu 12 scaune Vintage Verde
Nou
Set masă bucătărie și 12 scaune Vintage Verde Set masă și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală..
6.000,00 Lei
Masă bucătărie cu 8 scaune Vintage alb lucios Masă bucătărie cu 8 scaune Vintage alb lucios
Nou
Set masă bucătărie și 8 scaune Vintage alb lucios Set masa și 8 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a..
4.800,00 Lei
Masă bucătărie și 4 scaune Vintage Masă bucătărie și 4 scaune Vintage
Nou
Set masă bucătărie și 4 scaune Vintage culoare roșu cu alb Set masa și 4 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centra..
3.800,00 Lei
Masă cu 12 scaune maro-alb Zara Masă cu 12 scaune maro-alb Zara
Nou
Set masă cu 12 scaune maro-alb Zara Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi. Masa..
5.800,00 Lei
Masă cu 12 scaune Medina turcoaz Masă cu 12 scaune Medina turcoaz
Nou
Set masă cu 12 scaune Medina Turcoaz Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi. Mas..
6.300,00 Lei
Masă cu 12 scaune Royal Negru Masă cu 12 scaune Royal Negru
Nou
Set masă cu 12 scaune Royal Negru Set masă și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi. M..
6.700,00 Lei
Masă cu 12 scaune Royal verde smarald Masă cu 12 scaune Royal verde smarald
Nou
Set masă cu 12 scaune Royal verde smarald Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi..
6.700,00 Lei
Masă cu 16 scaune vintage, culoare All White Masă cu 16 scaune vintage, culoare All White
Nou
Set masă cu 16 scaune vintage, culoare All White Set masa și 16 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a..
9.200,00 Lei
Masă cu 8 scaune Royal Alb Roșu Masă cu 8 scaune Royal Alb Roșu
Nou
Set masă cu 8 scaune Royal Alb Roșu Set masa și 8 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei încăp..
5.000,00 Lei
Masă lemn masiv cu 12 Scaune White-Yellow Medina Masă lemn masiv cu 12 Scaune White-Yellow Medina
Nou
Set masă lemn masiv cu 12 Scaune White-Yellow Medina Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acest..
6.300,00 Lei
Scaune Royal catifea alb cu negru Scaune Royal catifea alb cu negru
Nou
Scaune Royal la comandă catifea alb cu negru Scaune Royal elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege dintre catifea, piele ecologică și stofă, cu inserții de nasturi sau pietricele tip cristal pentr..
440,00 Lei
Scaune Royal catifea crem Scaune Royal catifea crem
Nou
Scaune Royal la comandă catifea crem Scaune Royal elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege dintre catifea, piele ecologică și stofă, cu inserții de nasturi sau pietricele tip cristal pentru un plu..
440,00 Lei
Scaune Royal catifea maro Scaune Royal catifea maro
Nou
Scaune Royal la comandă pe catifea maro Scaune Royal elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege dintre catifea, piele ecologică și stofă, cu inserții de nasturi sau pietricele tip cristal pentru un ..
440,00 Lei
Scaune Royal catifea neagră Scaune Royal catifea neagră
Nou
Scaune Royal la comandă pe catifea neagră Scaune Royal elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege dintre catifea, piele ecologică și stofă, cu inserții de nasturi sau pietricele tip cristal pentru u..
440,00 Lei
Scaune Royal catifea verde smarald Scaune Royal catifea verde smarald
Nou
Scaune Royal la comandă catifea verde smarald Scaune Royal elegante și confortabile din lemn de fag, disponibile pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege dintre catifea, piele ecologică și stofă, cu inserții de nasturi sau pietricele tip cristal pent..
440,00 Lei
Scaune Vera lemn wenghe, catifea bej Scaune Vera lemn wenghe, catifea bej
Nou
Scaune Vera la comandă lemn wenghe, catifea bej Scaune Vera elegante și confortabile din lemn de fag, disponibil pe comandă în orice culoare din catalogul de culori de stofe și catifea. Alege dintre catifea, piele ecologică și stofă, cu inserții de nasturi sau pietricele tip cristal pentru u..
385,00 Lei
Set masă cu 12 scaune vintage, culoare Alb+Maro Set masă cu 12 scaune vintage, culoare Alb+Maro
Nou
Set masă cu 12 scaune vintage, culoare Alb+Maro Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei în..
5.700,00 Lei
Set masă cu 12 scaune vintage, culoare Alb+Verde Set masă cu 12 scaune vintage, culoare Alb+Verde
Nou
Set masă cu 12 scaune vintage, culoare Alb+Verde Set masa și 12 scaune tapițate, cu un design elegant, durabil și foarte ușor de asortat în orice tip de living, sufragerie sau bucătărie. Indiferent ca e poziționat în living sau în bucătărie, acest set va fi cu siguranță piesa centrală a acestei î..
5.700,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)