Meniu
Cosul tau

ANTARES ROMÂNIA

Calitatea scaunelor Antares și a procedurilor de prelucrare a companiei este garantată de mai multe certificări, care sunt periodic verificate și reînnoite.
Modele de scaune oferite:
Scaune directoriale, Scaune ergonomice cu spătar "mesh", Scaune ergonomice, Scaune de conferință, Scaune vizitator, Scaune industriale, Scaune de bar, Scaune de relaxare, Scaune de bucătărie, Scaune horeca, Scaune living - dining, Scaune cinema, Scaune amfiteatru, Scaune terasa, Scaune gaming, Scaune ergohuman, Canapele, Cuiere, Mese, Fotolii, Mese reglabile.


20 de scaune pentru diverse evenimente-Taurus TN   Scaunele Taurus TN au cadru din oțel și strat de polipropilenă, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Scaunele Taurus TN sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săl..
2.800,00 Lei
20 scaune conferință-vizitator Taurus TC Net   Scaun conferinta-vizitator Taurus TC Net Scaun vizitator Taurus TC Net, suprapozabil cu cadru cromat, interior din lemn stratificat, acoperitoare sezut din PP si spatar tip plasă. Modul în care se aleg scaunele de..
5.000,00 Lei
20 scaune conferinta-vizitator Taurus TN Net   Scaun conferinta-vizitator Taurus TN Net Scaun vizitator Taurus Tn Net, suprapozabil cu cadru negru, interior din lemn stratificat, acoperitoare sezut din PP si spatar tip plasă. Modul în care se aleg scaunele de conferințe sau,..
4.500,00 Lei
Set 24 scaune birou vizitator Taurus TC Stofă pe cadru fix   Scaunele Taurus TC Stofă au cadrul cromat, fiind compatibile cu regimul de utilizare de 8 h/zi. Scaunele Taurus TC Stofă sunt potrivite pentru spațiile de birouri, sălile de așteptare, sălile de curs, săli de e..
4.440,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri    Banca de asteptare model 1124 este o bancuta de asteptare cu patru locuri si cadru negru. Specificatii tehnice: Denumire: Banca de asteptare 1124. Mecanism scaun : Fix. Sezut scaun : Fix. Suport lombar : Nu. Tetiera : Nu. Brate : Nu. Baza..
1.190,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri-lemn    Banca de asteptare cu 2 locuri, sezutul si spatarul din lemn, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din lemn.  Cadrul bancii este realizat din metal vopsit ..
700,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 2 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din lemn strat..
750,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 2 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din piele ecolog..
850,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 2 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic plin diver..
750,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri-plastic plin      Banca de asteptare cu 2 locuri, sezutul si spatarul din plastic, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din plastic.  Cadrul bancii este re..
670,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri-plastic Layer   Banca de așteptare cu 2 locuri, șezutul și spătarul din plastic Layer, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic.  Cadrul băncii este realizat di..
680,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri-stofă     Banca de asteptare cu 2 locuri, sezutul si spatarul din stofa, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din stofa.  Cadrul bancii este realizat din metal ..
770,00 Lei
Bancă de așteptare 3 locuri-lemn       Banca de asteptare cu 3 locuri, sezutul si spatarul din lemn, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din lemn.  Cadrul bancii este realizat din..
970,00 Lei
Bancă de așteptare 3 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 3 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate..
970,00 Lei
Bancă de așteptare 3 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 3 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din piele ..
1.120,00 Lei
Bancă de așteptare 3 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 3 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic plin ..
970,00 Lei
Bancă de așteptare cu 3 locuri-plastic     Banca de asteptare cu 3 locuri, sezutul si spatarul din plastic, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din plastic.  Cadrul bancii este realizat d..
950,00 Lei
Bancă de așteptare cu 3 locuri-plastic LY   Banca de asteptare cu 3 locuri, sezutul si spatarul din plastic LY, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din plastic.  Cadrul bancii este realizat d..
960,00 Lei
Bancă de așteptare cu 3 locuri-stofă    Banca de asteptare cu 3 locuri, sezutul si spatarul din stofa, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din stofa.  Cadrul bancii este realizat din metal v..
1.070,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri din lemn pe cadru negru   Banca de asteptare cu 4 locuri, sezutul si spatarul din lemn, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din lemn.  Cadrul bancii este realizat d..
1.190,00 Lei
Bancă de așteptare 4 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 4 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din lemn..
1.190,00 Lei
Bancă de așteptare 4 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 4 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate d..
1.299,00 Lei
Bancă de așteptare 4 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 4 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic plin ..
1.160,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri-plastic   Banca de asteptare cu 4 locuri, sezutul si spatarul din plastic, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din plastic.  Cadrul bancii este realizat din met..
1.160,00 Lei
Bancă de așteptare cu 4 locuri-plastic Layer    Banca de asteptare cu 4 locuri, sezutul si spatarul din plastic Layer, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din plastic LY.  Cadrul bancii este..
1.190,00 Lei
Bancă de așteptare 4 locuri din stofă sau piele ecologică     Banca de asteptare cu 4 locuri, sezutul si spatarul din stofa, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din stofa.  Cadrul bancii ..
1.250,00 Lei
Bancă de așteptare 5 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din lemn..
1.350,00 Lei
Bancă de așteptare 5 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din piele ..
1.499,00 Lei
Bancă de așteptare 5 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic ..
1.310,00 Lei
Bancă de așteptare cu 5 locuri din plastic plin    Banca de asteptare cu 5 locuri, sezutul si spatarul din plastic, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din plastic.  Cadrul bancii este reali..
1.310,00 Lei
Bancă de așteptare cu 5 locuri din plastic Layer   Bancă de așteptare cu 5 locuri, șezutul și spătarul din plastic Layer, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic.  Cadrul băncii este realizat d..
1.320,00 Lei
Bancă de așteptare cu 5 locuri din stofă    Banca de asteptare cu 5 locuri, sezutul si spatarul din stofa, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din stofa.  Cadrul bancii este realizat din met..
1.450,00 Lei
Bancă de așteptare cu 5 locuri din metal+lemn      Banca de așteptare cu 5 locuri, sezutul si spatarul din lemn, cadru negru. Banca este prevazuta cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevazute cu spatar si sezut realizate din lemn.  Cadrul bancii este rea..
1.310,00 Lei
Bancă școlară pentru elev cu un loc Bancă școlară pentru elev cu un loc
Stoc Epuizat
Bancă școlară pentru elev cu 1 loc Modelul a fost realizat atent, funcționalitatea și aspectul plăcut reprezentând scopul principal. Caracteristici bancă: Cadru fix din țeavă de oțel, vopsit în câmp electrostatic. Picioare profil pătrat. Blat realizat din PAL melaminat, colțu..
295,00 Lei
Bancă școlară reglabilă pentru elev cu 1 loc Modelul a fost realizat atent, funcționalitatea și aspectul plăcut reprezentând scopul principal. Caracteristici bancă: Banca școlară reglabilă este potrivită pentru clasele primare – săli de clasă, școli, săli de mese, grădinițe..
325,00 Lei
Set bancă școlară și scaun tapițat Taurus Modelul a fost realizat atent, funcționalitatea și aspectul plăcut reprezentând scopul principal. Descriere Set bancă școlară și scaun tapițat Taurus Set bancă școlară și scaun tapițat Taurus, 76 x 70 x 50 cm. Banca are o construcție er..
429,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 343 (10 pagini)