Meniu
Cosul tau

CHAIRS-ON

4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Bej Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul ș..
1.390,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Bej Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și spăt..
2.080,00 Lei
4 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Albastru Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine..
868,00 Lei
4 Scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Bej
Stoc Epuizat
 4 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Bej Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bin..
868,00 Lei
4 scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Gri
Stoc Epuizat
4 scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Gri Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine și î..
868,00 Lei
4 scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Verde Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine și..
868,00 Lei
4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Albastru Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și..
1.390,00 Lei
4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Gri Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și spăt..
1.390,00 Lei
4 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Verde Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și sp..
1.390,00 Lei
6 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Albastru Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine..
1.300,00 Lei
6 Scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Bej
Stoc Epuizat
 6 Scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Bej Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simț..
1.300,00 Lei
6 scaune bucatarie-living catifea cu picioare din lemn pe Gri
Stoc Epuizat
6 scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Gri Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine și î..
1.300,00 Lei
6 scaune bucătărie-living din catifea cu picioare din lemn pe Verde Bucătăria casei tale a ajuns de mare interes pentru ține și familia ta. Este locul de unde iau naștere cele mai bune mâncăruri și locul unde petreci timp alături de familie sau prieteni. Este un loc în care te simți bine și..
1.300,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Albastru Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și..
2.080,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Gri Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și spăt..
2.080,00 Lei
6 Scaune din catifea cu picioare metalice BUC 260 Verde Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și durabile. O țesatură din catifea moale tapițează șezutul și sp..
2.080,00 Lei
Bază patrată pentru scaune de bar     Baza metalica cromata patrata pentru scaune de bar. Diametrul locasului in care se introduce cilindru cu gaz este de 50 mm. Latura bazei este de 375 mm. Alte modele pentru accesorii si componente scaune Blog despre scaune: Instalare..
69,00 Lei
Baza rotunda pentru scaune de bar Baza rotunda pentru scaune de bar
Hot Stoc Epuizat
Bază rotundă pentru scaune de bar Bază rotundă metalica cromată pentru suport scaune de bar. Baza pentru scaune de bar este un suport metalic pentru scaune de bar realizat din metal acoperit cu un strat de crom. Acest model de baza este compatibila cu toate scaunele de bar..
59,00 Lei
Bază stea pentru scaune de birou-model D640     Baza stea pentru scaune D640 este una dintre partile componete ale scaunelor de birou, parte ce are un rol important in sustinerea echilibrulu. Steaua pentru scaune de birou a fost realizata prin turnare, si este confectionata din ..
59,00 Lei
Baza stea metalica demontabila rezistenta pana la 120 kg Baza stea metalica demontabila rezistenta pana la 120 kg
Hot
Bază stea metalică demontabilă neagră rezistentă pana la 120 kg   Bază stea metalică neagră pentru scaune de birou rezistentă pana la 120 kg este realizata complet din metal negru. Aceasta stea pentru scaune de birou din oțel ne..
99,00 Lei
Bază stea metalică pentru scaune de birou-70 cm   Baza stea metalica pentru scaune de birou (rezistenta pana la 150 kg). Stea pentru scaune de birou din otel cromat, calitate premium, rezistenta pana la o greutate de 150 kg, avand diametrul de 700 mm.   Spor la cumpărături pe Comen..
149,00 Lei
Baza stea metalica pentru scaune directoriale-D700 Baza stea metalica pentru scaune directoriale-D700
Stoc Epuizat
Bază stea pentru scaune directoriale-model D700     Baza stea metalica pentru scaune directoriale D700 este una dintre piesele componente ale scaunelor de birou fara de care acesta nu poate functiona. Aceasta are un aspect modern si elegant, fiind compatibila cu modelele prezenta..
139,00 Lei
Baza stea metalica rezistenta pana la 150 kg Baza stea metalica rezistenta pana la 150 kg
Stoc Epuizat
Bază stea metalică neagră rezistentă pana la 150 kg   Bază stea metalică neagră pentru scaune de birou rezistentă pana la 150 kg este realizata complet din metal negru. Aceasta stea pentru scaune de birou din oțel negru est..
139,00 Lei
Baza stea pentru scaune D600 cu diametru exterior de 600 mm Baza stea pentru scaune D600 cu diametru exterior de 600 mm
Hot Stoc Epuizat
Bază stea pentru scaune model D600 cu diametru exterior de 600 mm   Stea pentru scaune de birou din poliuretan cu diametrul de 600 mm.   Spor la cumpărături pe Comenzi-Scaune in categoria Scaune de Birou Informatii despre scaune si mobilier Prețul scaunelor și băncilo..
55,00 Lei
Bază stea pentru scaune de birou de 69 cm   Stea pentru scaune de birou din poliuretan cu diametrul de 69 cm.     Spor la cumpărături pe Comenzi-Scaune in categoria Scaune de Birou Informatii despre scaune si mobilier Prețul scaunelor și băncilor au TVA inclus. Toate ..
64,00 Lei
Baza stea pentru scaune D700 Baza stea pentru scaune D700
Hot
Bază stea metalică pentru scaune-model D700     Stea pentru scaune de birou din oțel cromat cu diametrul de 70 cm. Baza stea metalica pentru scaune D700  este una dintre piese componente scaune de birou fara de care acesta nu poate functiona. Steaua  ..
104,00 Lei
Birou de gaming cu iluminare LED RGB-design modern și elegant Imbogatiti-vă experienta de gaming cu acest birou de gaming cu iluminare LED RGB. Conceput special pentru impatimitii de jocuri, birou are un design modern, elegant, cu rama din otel negru vopsit in camp electrostatic,..
699,00 Lei
Brate scaune birou Brate scaune birou
Stoc Epuizat
Brațe pentru scaune de birou     Set de doua manere din poliuretan pentru scaune de birou (scaune ergonomice).  Are trei gauri de prindere pe sezut in forma de triunghi isoscel. Dimensiunile laturilor congruente sunt de 6 cm, iar dimensiunea laturii necongruente este de 5 cm. ..
59,00 Lei
Fotoliu elegant din catifea cu scaun pentru suport picioare si pernuta Fotoliu elegant din catifea cu scaun pentru suport picioare si pernuta
Stoc Epuizat
Fotoliu elegant din catifea cu scaun pentru suport picioare și pernuță   Asezati-va, relaxati-va si eliberati-va de stres cu acest fotoliu cu spatar inalt si suport de picioare! Acest set este minunat pentru a va relaxa in fata televizorului sau pentru a va bucura de o dupa-amiaza linistita..
1.199,00 Lei
Manere scaune 01 Manere scaune 01
Hot Stoc Epuizat
Set de două mânere din poliuretan   Set de două manere din poliuretan pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Blog despre scaune: Instalare, Montaj, Asamblare, Diverse anunțuri pentru reparații scaune și mobilier. Informații despre scaune și mobilier Prețul scaunelor și băncil..
79,00 Lei
Manere scaune 03 Manere scaune 03
Hot Stoc Epuizat
Mânere pentru scaune vizitatori   Produsul prezentat in poza alaturata se comercializeaza la set. Setul cuprinde doua manere fabricate din poliuretan pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Ele se folosesc in special pentru scaunele de vizitatori ( ridica putin sezutul din sus de fata )...
79,00 Lei
Manere scaune 04 Manere scaune 04
Stoc Epuizat
Set mânere pentru scaune directoriale     Set de doua manere din poliuretan pentru scaune de birou (scaune directoriale). Distanta intre gauri este de 15 cm pe orizontala si 8 cm pe verticala. Bratele sunt compatibile cu scaunele de birou OFF 5850, OFF 5860, OFF 618, OFF 508 si OFF 832...
89,00 Lei
Manere scaune birou Manere scaune birou
Stoc Epuizat
Set manere pentru scaune birou model 06     Set manere pentru scaune birou - acest set este compus din 2 brate (stang si drept), ele fiind fabricate din polipropilena, plastic dur, rezistente si ergonomice. Prinderea se efectueaza cu ajutorul a 3 holsuruburi (neincluse) sub sezut. Gaur..
59,00 Lei
Masă de bucătarie-living dreptunghiulară din MDF     Cumperi scaune si mobilier pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iti livreaza rapid scaunele si mesele acolo unde ai nevoie!    Masa de bucatarie dreptunghiulara este ideala pentru a amenaja bucataria sau livin..
598,00 Lei
Masă rotundă pentru diverse evenimente din MDF Masă rotundă din MDF cu design modern și elegant, fiind realizată integral din lemn. Ea poate fi folosită în living, bucătărie sau chiar în baruri sau cafenele. Blatul acesteia are un finisaj fin, perfect neted, plăcut la atingere și este acoperi..
498,00 Lei
Măsuță de cafea rotundă cadru cromat BUC 05 Măsuța de cafea BUC 05 este un exemplu de eleganță modernă, creat special pentru a aduce un plus de stil și funcționalitate în orice locuință. Măsuța de cafea BUC 05 cu aspect de artă modernă, se caracterizaza prin cadrul cur..
279,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 665 (19 pagini)