Meniu
Cosul tau

iREST

Aparat de masaj pentru picioare Perfect pentru relaxarea și revigorarea picioarelor și tălpilor     Fiecare persoană ocupată simte oboseala cand ajunge acasă dupa o zi de muncă. Daca ați mers pe jos, ați alergat sau ați stat in picioare toata ziua, picioarele dvs...
1.290,00 Lei
Aparat profesional de masaj picioare C30 Aparat profesional de masaj picioare C30
Stoc Epuizat
Aparat profesional de masaj pentru picioare-Livrare Gratuită   Aparat profesional de masaj al picioarelor un cadou perfect Aparatul pentru masajul picioarelor foloseşte tehnologia avansată, oferind un nemaipomenit masaj tridimensional (3D) celui care îl foloseşte. Utilizatorul ben..
2.190,00 Lei
Aparat profesional masaj picioare Aparat profesional masaj picioare
Stoc Epuizat
Aparat profesional de masaj pentru picioare-Livrare Gratuită       Aparat profesional de masaj al picioarelor un cadou perfect Aparatul pentru masajul picioarelor foloseşte tehnologia avansată, oferind un nemaipomenit masaj tridimensional (3D) celui care îl foloseşte. Utilizat..
2.190,00 Lei
Fotoliu cu masaj acceptor de bancnote (1, 5 si 10 Lei)-TRANSPORT GRATUIT     Conceput cu un set de mâini de masaj mecanice care se pot deplasa în sus şi în jos, sunt acţionate de patru roţi şi sunt silenţioase în timpul funcţionării. 5 moduri de masaj Sunt disponibile ci..
9.900,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)