Meniu
Cosul tau

ERGO-CHAIRS

Scaune școlare model VR1 material textil și cadru cromat   Scaune scolare model VR1 - pentru a satisface necesitatile specifice unei sali de clasa pentru elevi, sali de cursuri, etc. care impun prezenta unui numar sporit de persoane, modelul de scaun VR1 (cel mai vandut model de scau..
169,00 Lei
Scaune școlare model VR1 piele ecologică   Scaune scolare model VR1 - pentru a satisface necesitatile specifice unei sali de clasa, sala de asteptare etc. care impun prezenta unui numar sporit de persoane, modelul de scaun VR1 (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tara) este ada..
170,00 Lei
Scaune școlare model din plastic   Scaun scolare plastic - varianta cu sezut si spatar din material plastic a scaunului ergonomic (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tara), acesta este un model clasic, care raspunde celor mai variate necesitati de ambientare. - este disponibi..
144,00 Lei
Scaune școlare model VR1 materiale textile   Scaune scolare model VR1 - pentru a satisface necesitatile specifice unei sali de clasa pentru elevi, sali de studiu, biblioteci, etc. care impun prezenta unui numar sporit de persoane, modelul de scaun scolar VR1 (cel mai vandut model de scau..
135,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)