Meniu
Cosul tau

CHAIRS DECO

Modele de scaune și mobilier oferit:
Canapele, Cuiere, Mese, Fotolii, Mese reglabile, Comode, Console TV, Seturi de canapele cu fotolii, Scaune de bar, Scaune de relaxare, Scaune de bucătărie, Scaune Horeca, Scaune living - dining, 
Mobilier clasic baroc forma originala clasică cu aer contemporan.
Livrăm mobilier în toata țara pentru zone rezidențiale, pensiuni, hoteluri, restaurante, cafenele, instituții publice, muzee, saloane, săli de evenimente și conferințe, etc.


Canapea 3 locuri structura lemn tapițerie catifea capucino Canapea 3 locuri structura lemn tapițerie catifea capucino
Stoc Epuizat
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură lemn, tapițerie catifea neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
4.250,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică argintie, tapițerie catifea negră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o ga..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică Auriu-Gold, tapițerie catifea negră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o ..
3.950,00 Lei
Canapea 3 locuri structura metalică tapițerie catifea albastră Canapea 3 locuri structura metalică tapițerie catifea albastră
Stoc Epuizat
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea albastră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de ..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de ..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
3.950,00 Lei
Canapea BELLA 3 locuri structură metalică, tapițerie catifea mov   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobil..
3.950,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, albastră pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, bej pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri
Stoc Epuizat
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, gri pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot evidenți..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, negru pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se pot eviden..
2.750,00 Lei
Canapea CHESTERFIELD fixă, 2 locuri, verde smarald pe cadru din lemn   Canapelele Chesterfield sunt piese clasice de mobilier cunoscute pentru designul lor distinctiv și eleganța lor atemporală. În prezentarea generală pentru canapelele Chesterfield de la comenzi-scaune.ro, se po..
2.750,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă cu 3 locuri, tapițată capucino Canapea extensibilă cu 3 locuri, tapițată capucino
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de m..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobili..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mob..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură lemn, tapițerie verde   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobi..
5.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri structură metalică, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de..
3.590,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea bej Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, rafinat ..
6.495,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ra..
6.495,00 Lei
Canapea extensibilă electrică Belinda catifea verde   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ..
6.495,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie gri deschis   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic d..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie bej   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. ..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie cărămiziu   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic det..
3.950,00 Lei
Canapea extensibila PIER ULTRA CONFORT 3 locuri, tapițerie gri închis   Spătarul este rabatabil, canapeaua poate fi folosită și ca spațiu pentru dormit. Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic de..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată albastru Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată albastru
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie albastră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie bej   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, raf..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie capucino   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată gri Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată gri
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie gri   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, raf..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată maro Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată maro
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie maro   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ra..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie neagră   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, ..
3.950,00 Lei
Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată turcoaz Canapea extensibilă Rio Lux cu 3 locuri, tapițată turcoaz
Stoc Epuizat
Canapea extensibilă 3 locuri, tapițerie turcoaz   Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Produs cu gust și finisate în cel mai mic detaliu. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant,..
3.950,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 129 (4 pagini)