Meniu
Cosul tau

CHAIRS-CS

 Scaune pentru diverse evenimente 200
Hot
Oferta Scaune pentru diverse evenimente 200 material textil Descriere: Oferta Scaune pentru diverse evenimente Ofertă de scaune vizitator pentru a satisface necesitațile specifice unei săli de conferințe, unei sali de așteptare etc. care impun prezența unui numar sporit de persoane. ..
140,00 Lei
Ofertă scaune cu măsuță rabatabilă 606 Ofertă scaune cu măsuță rabatabilă 606
Hot
Scaune de conferință cu masuță rabatabilă     Scaun de conferință model clasic, dar în permanentă actualitate, scaun recomandat pentru utilizare în sălile de ședințe, conferințe ce nu sunt prevăzute cu mese pentru scris. Scaunele de conferință și așteptare sun..
189,00 Lei
Oferta scaune diverse evenimente ECO VR1
Hot
Scaune vizitator ECO material textil   Scaune ECO model VR1 - pentru a satisface necesitatile specifice unei săli de conferinte, de asteptare etc. care impun prezența unui numar sporit de persoane, modelul de scaun VR1 (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tara) este ad..
119,00 Lei
Scaune vizitator model VR1 stofă amicra sau fiesta   Scaune model VR1 - pentru a satisface necesitatile specifice unei sali de conferinte, de asteptare etc. care impun prezenta unui numar sporit de persoane, modelul de scaun VR1 (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tar..
155,00 Lei
Scaune vizitator model VR1 piele ecologică   Scaune model VR1 - pentru a satisface necesitatile specifice unei sali de conferinte, de asteptare etc. care impun prezenta unui numar sporit de persoane, modelul de scaun VR1 (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tara) este adaptat a..
185,00 Lei
Scaune vizitator model VR1 material textil   Scaune vizxitator model VR1 - pentru a satisface necesitatile specifice unei sali de conferinte, de asteptare etc. care impun prezenta unui numar sporit de persoane, modelul de scaun VR1 (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tara) est..
119,00 Lei
Oferta scaune vizitator lemn
Hot
Scaune pentru vizitator lemn Scaun vizitator lemn - pentru a satisface necesitatile specifice unei săli de conferințe, sală de așteptare etc. care impun prezența unui numar sporit de persoane, modelul de scaun ergonomic 2 (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tara) este adaptat aces..
135,00 Lei
Oferta scaune vizitator plastic Oferta scaune vizitator plastic
Hot
Oferta Scaune vizitator plastic   Scaun vizitator plastic - varianta cu sezut si spatar din material plastic a scaunului ergonomic Rio (cel mai vandut model de scaun de tip vizitator din tara), acesta este un model clasic, care raspunde celor mai variate necesitati de ambientare. - este dispo..
144,00 Lei
Scaune evenimente Horeca Chiavari pe alb Scaune evenimente Horeca Chiavari pe alb
Stoc Epuizat
Scaune evenimente HoReCa Chiavari pe alb Descriere: Scaune pentru diverse evenimente HoReCa Chiavari pe alb Aceste modele de scaune pentru evenimente sunt un clasic al sălilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și localurilor pentru nunți. Scaunele Chiavari su..
149,00 Lei
Scaune Horeca cadru antracit cu șezut și spătar albastru Scaune Horeca cadru antracit cu șezut și spătar albastru
Hot Stoc Epuizat
Scaune HoReCa pe cadru culoare antracit cu șezut și spătar albastru   Descriere: Scaune HoReCa cadru antracit pe culoarea albastru Aceste modele de scaune pentru evenimente sunt un clasic al sălilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și localurilor pent..
160,00 Lei
Scaune Horeca cadru argintiu cu șezut și spătar negru Scaune Horeca cadru argintiu cu șezut și spătar negru
Hot
Scaune HoReCa pe cadru culoare argintiu cu șezut și spătar negru   Descriere: Scaune diverse evenimente HoReCa cadru argintiu pe culoarea negru Aceste modele de scaune pentru evenimente sunt un clasic al sălilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hoteluri..
170,00 Lei
Scaune HoReCa cadru auriu cu șezut și spătar roșu Scaune HoReCa cadru auriu cu șezut și spătar roșu
Hot
Scaune HoReCa pe cadru auriu cu șezut și spătar roșu   Prezentare generală pentru scaunele de evenimente destinate zonei HORECA model pe cadru auriu cu șezut și spătar roșu, cu un design clasic ce include un cadru auriu și șezut și spătar în culoarea roșu. Aceste scaune sunt o ale..
160,00 Lei
Scaune Horeca cadru auriu pe culoarea roșu Scaune Horeca cadru auriu pe culoarea roșu
Hot
Scaune pentru diverse evenimente HoReCa   Comanda minimă pentru acest model este de 30 bucăți. Descriere: Scaune pentru diverse evenimente HoReCa Aceste modele de scaune pentru evenimente sunt un clasic al sălilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hoteluri..
160,00 Lei
Scaune HoReCa cadru gri antracit pe culoarea crem Scaune HoReCa cadru gri antracit pe culoarea crem
Stoc Epuizat
Scaune HoReCa cadru gri antracit pe culoarea crem   Descriere: Scaune HoReCa cadru gri antracit pe culoarea crem Aceste modele de scaune pentru evenimente sunt un clasic al sălilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și localurilor pentru nunți. Scaune ..
195,00 Lei
Scaune HoReCa pe cadru culoare gri cu șezut și spătar roșu   Descriere: Scaune diverse evenimente HoReCa cadru gri pe culoarea roșu Aceste modele de scaune pentru evenimente sunt un clasic al sălilor de evenimente și conferințe, al restaurantelor, hotelurilor și local..
160,00 Lei
Scaune pentru biserică cu grătar sub șezut   Descriere: Scaune pentru biserică cu grătar sub șezut Scaune Biserică  maro / Coffee, visiniu, albastru. Dimensiuni cadru: W530xL540xH840 mm. Tub: 25x25x1.2mm. Țesatura: Stofa culoare Maro/Coffee, Visiniu, Crem, Albastru. Cadru vops..
305,00 Lei
Scaune pentru biserică rezistente și durabile     Comanda minimă pentru acest model este de 50 bucăți. Descriere: Scaune pentru biserică rezistente și durabile Scaune Biserică  maro / Coffee, visiniu, albastru. Dimensiuni cadru: W530xL540xH840 mm. Tub: 25x25x..
295,00 Lei
Scaune pentru diverse evenimente HORECA   Descriere: Scaune pentru diverse evenimente HORECA  Comanda minimă pentru acest model este de 25 bucăți. Acest model de scaun asteptare si evenimente este un clasic al salilor de evenimente si conferinte, al restaurantelor,..
160,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)