Meniu
Cosul tau

CERANTOLA-ITALY

Bancă-banchetă de așteptare Strike cu 2 locuri Băncuță Strike, scoică din polipropilenă, cadru din oțel cromat și aluminiu. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. V-ați gândit vreodată la impactul pe care îl poate avea o bancă Strike asupra zonei..
1.180,00 Lei
Bancă-banchetă de așteptare Strike cu 3 locuri Băncuță Strike, scoică din polipropilenă, cadru din oțel cromat și aluminiu. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. V-ați gândit vreodată la impactul pe care îl poate avea o bancă Strike asupra ..
1.479,00 Lei
Bancă-banchetă de așteptare Strike cu 4 locuri Băncuță Strike, scoică din polipropilenă, cadru din oțel cromat și aluminiu. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. V-ați gândit vreodată la impactul pe care îl poate avea o bancă Strike asupra ..
1.780,00 Lei
Bancă-banchetă de așteptare Strike cu 5 locuri Băncuță Strike, scoică din polipropilenă, cadru din oțel cromat și aluminiu. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. V-ați gândit vreodată la impactul pe care îl poate avea o bancă Strike asupra ..
2.074,00 Lei
Bănci de așteptare Strike cu 2-5 locuri Băncuță Strike, scoică din polipropilenă, cadru din oțel cromat și aluminiu. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. V-ați gândit vreodată la impactul pe care îl poate avea o bancă Strike asupra zonei de așt..
1.180,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)