Bănci de așteptare cu 2 locuri și măsuță

Bănci de așteptare cu 2  locuri și măsuță

Bănci de așteptare cu 2 locuri și măsuță, cadru metalic, picioare și brațe cromate șezut și spătar metalic tapițat cu piele ecologică.

Bănci de așteptare cu 2  locuri și măsuță Comenzi-Scaune 1

Băncile de așteptare cu 2 locuri sunt o opțiune populară pentru spații precum zonele de așteptare.

Bănci de așteptare cu 2  locuri și măsuță Comenzi-Scaune 2

Aceste bănci cu măsuță sunt ideale pentru spații care necesită soluții de așteptare durabile, estetice și funcționale. Ele combină utilitatea cu designul, oferind un echilibru perfect între formă și funcție.

Bănci de așteptare cu 2  locuri și măsuță Comenzi-Scaune 3

Aceste bănci cu măsuță sunt folosite atât în ​​instituții publice, cât și în companii private, precum la intrările în birourilor notarilor și avocaților, în zonele de așteptare ale oficiilor poștale sau bănci, în sălile de așteptare ale clinicilor medicale și cabinetelor stomatologice, spitalelor sau în săli de așteptare pentru saloane de înfrumusețare, săli de recepție și prezentare, spații de frizerie și coafură.


Informații despre scaune și mobilier
Prețul scaunelor și băncilor au TVA inclus.
Toate scaunele și băncile se livrează în funcție de stocul zilnic.
Scaunele, băncile, birourile și fotolile distribuite de noi au factură și garanție.
Livrarea produselor în toată țara se face prin Transport Rapid.
Toate scaunele comercializate beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare.
Contactează-ne și unul din specialiștii noștri iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în legatură cu scaunele și produsele de mobilă din stoc!
Livrăm scaune și mobilier în București și în următoarele județe din România:
Albă, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Calarași, Cluj, Constanța, Covasna, Dambovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.
Contactați-ne cu încredere și vom caută împreună soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastră!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajută, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!
Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.
Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Misiunea Comenzi Scaune este de a crea valoare pentru clienţi prin furnizarea de soluţii profesionale de amenajare cu scaune în scopul creşterii calităţii vieţii și în acord cu principiile dezvoltării durabile.
Prin soluţiile profesionale de amenajare cu scaune Comenzi Scaune urmăreşte realizarea unui ambient adaptat nevoilor desfăşurării proceselor umane în condiţii optime de siguranţă, eficienţă și confort.
FAQ
Gășiți întrebările frecvente și răspunsurile acestora grupate pe categorii mai jos. Dacă nu vedeți întrebarea dvs. aici sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.
Întrebari frecvente-FAQ Page