Bănci de așteptare cu 2-5 locuri din plastic Layer pe cadru gri

Bănci de așteptare cu 2-5 locuri din plastic Layer pe cadru gri la comandă
Aceste bănci se pot fabrica la comandă din plastic layer, plastic plin, piele ecologică sau stofă.
Pentru informații specifice despre fiecare model în parte, inclusiv detalii tehnice, opțiuni de personalizare și prețuri, vă recomand să contactați direct Comenzi-Scaune la telefon 0720.865.728 sau să vizitați site-ul nostru.

Bănci de așteptare 5 locuri 1125 plastic Layer pe cadru gri

Vă oferim o prezentare generală pentru băncile de așteptare cu 2-5 locuri din plastic layer pe cadru gri, modelele 1122, 1123, 1124, 1125 de la Comenzi-Scaune. Această prezentare va fi bazată pe caracteristicile generale ale acestui tip de mobilier, adaptată pentru a se potrivi cu specificațiile menționate pentru zonele de așteptare.

Introducere
Băncile de așteptare modelele 1122, 1123, 1124, 1125 de la
Comenzi-Scaune reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru spațiile de așteptare. Aceste bănci, disponibile în configurații de 2 până la 5 locuri, sunt proiectate pentru a oferi confort, durabilitate și un design estetic plăcut, fiind ideale pentru spații cum ar fi aeroporturi, stații, spitale, clinici sau birouri.

Bănci de așteptare 4 locuri 1124 plastic Layer pe cadru gri

Design și Estetică
Aceste modele se remarcă prin designul lor contemporan, cu un cadru gri și șezuturi din plastic layer. Aspectul minimalist și culorile neutre permit acestor bănci să se integreze ușor în diverse medii interioare. Designul simplu, dar elegant, este complementat de liniile curate și aspectul modern.

Confort și Ergonomie
Deși sunt fabricate din plastic, șezuturile sunt proiectate pentru a oferi un nivel adecvat de confort. Forma ergonomică a șezuturilor susține corpul utilizatorului, reducând disconfortul asociat cu șederea prelungită. Configurațiile variabile de la 2 la 5 locuri oferă flexibilitate în adaptarea la spațiul disponibil și la numărul de utilizatori.

Bănci de așteptare 3 locuri 1123 plastic Layer pe cadru gri

Materiale și Durabilitate
Plasticul layer utilizat pentru șezuturi este un material durabil și ușor de întreținut, rezistent la uzură și la factorii de mediu. Cadrul gri adaugă stabilitate și rezistență, asigurând o durată lungă de viață a mobilierului chiar și în condiții de utilizare intensivă.

Versatilitate și Configurare
Modelele de bănci 1122, 1123, 1124, 1125 sunt versatile și pot fi configurate în funcție de nevoile specifice ale spațiului în care sunt amplasate. Această flexibilitate le face ideale pentru o varietate de spații publice și de așteptare.

Bănci de așteptare 2 locuri 1122 plastic Layer pe cadru gri

Utilizare și Aplicații
Aceste bănci sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv în zonele de așteptare ale aeroporturilor, spitalelor, clinicilor medicale, birourilor și altor spații publice. Designul lor funcțional și estetic le face o alegere populară pentru multe organizații.

Concluzie
Băncile de așteptare modelele 1122, 1123, 1124, 1125 de la
Comenzi-Scaune combină funcționalitatea, confortul și designul modern, oferind o soluție ideală pentru orice spațiu care necesită mobilier de așteptare durabil și estetic plăcut. Acestea reprezintă o investiție inteligentă pentru orice societate care dorește să îmbunătățească experiența de așteptare a clienților sau vizitatorilor săi.

Pentru informații specifice despre fiecare model în parte, inclusiv detalii tehnice, opțiuni de personalizare și prețuri, vă recomand să contactați direct Comenzi-Scaune la telefon 0720.865.728 sau să vizitați site-ul nostru.

Bănci de așteptare cu 2-5 locuri de la Comenzi-scaune


Informații despre scaune și mobilier

Prețul scaunelor și băncilor au TVA inclus.
Toate scaunele și băncile se livrează în funcție de stocul zilnic.
Scaunele, băncile, birourile și fotolile distribuite de noi au factură și garanție.
Livrarea produselor în toată țara se face prin Transport Rapid.
Toate scaunele comercializate beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare.
Contacteaza-ne și unul din specialiștii nostri iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în legatură cu scaunele și produsele de mobila din stoc!

Livram scaune și mobilier în București și în urmatoarele județe din Romania:

Alba, Arad, Argeș, Bacau, Bihor, Bistrița-Năsaud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzau, Caraș Severin, Călarași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Contactați-ne cu încredere și vom cauta împreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.

Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Misiunea Comenzi Scaune este de a crea valoare pentru clienţi prin furnizarea de soluţii profesionale de amenajare cu scaune in scopul creşterii calităţii vieţii si in acord cu principiile dezvoltarii durabile.

Prin soluţiile profesionale de amenajare cu scaune Comenzi Scaune urmăreşte realizarea unui ambient adaptat nevoilor desfăşurării proceselor umane in condiţii optime de siguranţă, eficienţă si confort.

FAQ

Găsiți întrebările frecvente și răspunsurile acestora grupate pe categorii mai jos. Dacă nu vedeți întrebarea dvs. aici sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Intrebari frecvente-FAQ Page