Meniu
Cosul tau

KMD

Aparat de masaj picioare-reflexoterapie
Stoc Epuizat
Aparat de masaj picioare reflexoterapie-TRANSPORT GRATUIT     Aparat de masaj al picioarelor   Aparatul pentru masajul picioarelor foloseşte tehnologia de masaj 3D, oferind un nemaipomenit masaj pentru tălpi și glezne. Acesta este un aparat de masaj focus care acționează perfec..
1.200,00 Lei
Dispozitiv de masaj cu încălzire pentru ceafă și umeri    Dispozitiv de masaj cu încălzire pentru ceafă și umeri - Cea mai accesibilă și mobilă soluție de masaj terapeutic pentru spate.    Centura de masaj este portabilă și poate fi folosită oriunde, inclusiv în mașină de..
790,00 Lei
Fotoliu de masaj 3D Joy Full Body cu două sisteme independente de masaj     Fotoliu cu masaj 300 3D Full Body cu două sisteme independente de masaj (pentru spate și pentru zona cervicală), bluetooth și port USB, Zero Gravity. Un fotoliu de masaj ca mâinile unui terapeut. Acest nou f..
4.990,00 Lei
Fotoliu de masaj 4D Luxury   Fotoliu de masaj Capsula 4D Luxury Zero Gravity. Sistem de masaj SL 4D cu 8 role ceramice încălzite, bluetooth, comandă vocală, încălzire la spate și picioare plus 12 programe automate de masaj. Un masaj eficient pornește cu o sesiune de masaj pentru tă..
17.990,00 Lei
Fotoliu de masaj 4D, Touch Screen, 12 Programe de masaj automate, sistem de încălzire     Proiectat pentru toată familia. Vă va schimba viața și timpul liber. Fotoliu de masaj cu încalzire la spate, muzica și bluetooth Fotoliu de masaj 4D dotat cu Pano..
19.900,00 Lei
Fotoliu de masaj Capsula 3D Robotic Zero Gravity cu încalzire, frământare la gambe, role la tălpi, muzica bluetooth-TRANSPORT GRATUIT       Cel mai complet fotoliu de masaj în România.      Un fotoliu de masaj ca mâinile unui terapeut. Un fotoliu de masaj din ..
16.490,00 Lei
Fotoliu de masaj Albert 2 Fotoliu de masaj Albert 2
2-3 Zile
Fotoliu de masaj Albert II   Fotoliu de masaj Albert II cu 8 programe de masaj, 7 tehnici de masaj, muzică prin bluetooth, sistem de masaj SL de 135 cm, sistem de încălzire. Utilizați serviciile fotoliu de masaj dotat cu: 8 Programe Automate, 7 tipuri de masaj, Reflexote..
6.590,00 Lei
Fotoliu de masaj ANDORRA Fotoliu de masaj ANDORRA cu 6 programe automate, sistem de încălzire, zero gravity, muzică prin bluetooth și comandă vocală. ANDORRA - Un fotoliu de masaj accesibil și cu funcții complete. ANDORRA este un fotoliu de masaj din noua generație dotat cu 4 mâini in..
7.990,00 Lei
Fotoliu de masaj Bari-2 Fotoliu de masaj Bari-2
Stoc Epuizat
Fotoliu de masaj Bari-2 cu funcție unică de masaj în zona capului   Fotoliu de masaj Bari 2 dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie. Funcție unică - Masaj în zona capului cu perne de aer. Dotat cu sistem de încălzire pentru spate. Mecanismul de încălzi..
5.990,00 Lei
Fotoliu de masaj cu 12 programe de masaj automate și sistem de încalzire-Transport Gratuit   Fotoliu de masaj cu 12 programe de masaj automate, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity, muzică prin bluetooth. Designul care vi se potrivește! Alegeți fotoliul de mas..
9.590,00 Lei
Fotoliu de masaj cu Joystick 3D-incalzire la spate si picioare Fotoliu de masaj cu Joystick 3D-incalzire la spate si picioare
Stoc Epuizat
Fotoliu de masaj-comanda vocala-Joystick 3D-incalzire la spate si picioare   Fotoliu de masaj model 2020 prin comandă vocală, Joystick 3D, încălzire la spate și picioare, muzica prin bluetooth, port USB. Cel mai accesorizat fotoliu de masaj. Avantaje: Role de masaj 3D. 4 role de masaj. ..
12.900,00 Lei
Fotoliu de masaj cu sistem de încălzire și 8 programe de masaj automat     Fotoliu de masaj cu frământare la gambe, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity, muzică prin bluetooth. Alegeți acest fotoliu - Primul pas spre o viață mai bună Proiectat pentru..
10.490,00 Lei
Fotoliu de masaj LUXOR II Fotoliu de masaj LUXOR II cu sistem de încălzire la spate și picioare, masaj 3D Reglabil, 12 programe de masaj, sistem space saver, zero gravity, muzică prin bluetooth. LUXOR II impresionează prin design, materiale de calitate, dar mai ales prin funcțiile complexe..
16.490,00 Lei
Fotoliu de masaj MARINA MEDICAL II   Fotoliu de masaj MARINA MEDICAL II cu sistem de scanare a parametrilor medicali, robot de masaj 3D reglabil, 21 programe automate, încălzire, zero gravity, bluetooth și comandă vocală. Descoperiți serviciile unui fotoliu de masaj 3D dotat cu: 2..
13.790,00 Lei
Fotoliu de masaj MONACO Fotoliu de masaj MONACO cu 12 programe automate, sistem de încălzire, zero gravity, muzică prin bluetooth și comandă vocală. Utilizați serviciile unui kinetoterapeut excelent: 12 Programe Automate 5 tipuri de masaj Reflexoterapie și masaj pentru gambe Întinderea..
8.990,00 Lei
Fotoliu de masaj-comandă vocală, Joystick Zero Gravity, încălzire, muzica prin bluetooth, port USB   Avantaje: Role de masaj 3D. 4 role de masaj. Încălzire. Ioni negativi. Scanare preliminară. Comandă vocală [NOU]. JOYSTICK Zero Gravity. Șină SL de 135 cm.   Un ..
13.990,00 Lei
Fotoliu de masaj 4D Zero Gravity cu încălzire la picioare și la spate TRANSPORT GRATUIT       PRIME - Specialist în starea ta de bine Îți va fi mai dor de casă, când acasă te așteaptă PRIME. Acest fotoliu de masaj îmbină tehnologia de ultimă generație cu desig..
29.990,00 Lei
Husă de masaj pentru spate Relaxa cu shiatsu și încălzire     Husa de masaj pentru spate Relaxa, cu shiatsu și încălzire Cea mai comodă modalitate de relaxare acasă și la birou. Husa cu masaj pentru scaun Relaxa se potrivește perfect pe scaunul sau fotoliul dumneavoastră. ..
1.190,00 Lei
Ochelari de masaj terapeutic pentru muschii fetei și ochiOchelari de masaj - Cea mai nouă și mobilă soluție de masaj terapeutic pentru mușchii feței și pentru ochi. Livrare Gratuită și Plată ramburs la Livrare.Dispozitivul ajută la relaxarea mușchilor faciali și asigură un somn mai liniștit. Ochelar..
990,00 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)