Meniu
Cosul tau

Banci Asteptare

Bancă de așteptare 2 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 2 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din lemn strat..
750,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 2 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din piele ecolog..
850,00 Lei
Bancă de așteptare 2 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 2 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 2 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic plin diver..
750,00 Lei
Bancă de așteptare 3 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 3 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate..
970,00 Lei
Bancă de așteptare 3 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 3 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din piele ..
1.120,00 Lei
Bancă de așteptare 3 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 3 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 3 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic plin ..
970,00 Lei
Bancă de așteptare 4 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 4 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din lemn..
1.190,00 Lei
Bancă de așteptare 4 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 4 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate d..
1.299,00 Lei
Bancă de așteptare 4 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 4 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 4 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic plin ..
1.160,00 Lei
Bancă de așteptare 5 locuri lemn stratificat pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, șezutul și spătarul din lemn stratificat, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din lemn..
1.350,00 Lei
Bancă de așteptare 5 locuri piele ecologică pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, șezutul și spătarul din piele ecologică, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din piele ..
1.499,00 Lei
Bancă de așteptare 5 locuri plastic plin pe cadru negru   Bancă de așteptare cu 5 locuri, șezutul și spătarul din plastic, cadru negru. Banca este prevăzută cu locuri pentru 5 persoane. Scaunele sunt prevăzute cu spătar și șezut realizate din plastic ..
1.310,00 Lei
Bancă așteptare cu două locuri Bancuță - bancheta de așteptare cu două locuri, cadru metalic, picioare și brațe cromate, șezut și spătar metalice tapițate cu piele ecologică. Banchetă este destinată pentru interior în spații publice, săli de așteptare, spitale, cabinete medicale, c..
740,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Băncile pentru zonele de așteptare de la Comenzi-Scaune reprezintă o combinație ideală de stil, confort și funcționalitate. Sunt o alegere excelentă pentru orice societate care caută să îmbunătățească experiența de așteptare a clienților sau vizitatorilor săi.