Fotoliu de masaj TC- Zero Gravity si role 3D

Stoc Epuizat Fotoliu de masaj TC- Zero Gravity si role 3D

Fotoliu de masaj TC- Zero Gravity si role 3D

 

Scaun-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D

Îmbunătăţiţi somnul şi Relaxaţi trupul.

Fotoliu de masaj  TC ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului. Scaunul de masaj  TC este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului. Uitați complet de problemele cotidiene cu aceste tehnici de masaj cu bătăi și frămîntare care vă relaxează presiunea prin întindere, îmbunătățindu-vă circulația sanguină.

Masaj 3D puternic sau masaj 3D sensibil. Alegeţi!
Fie ca va doriti un masaj intens pentru întregul corp, care vă va reda energia in doar câteva minute sau un masaj sensibil, uşor, tratament VIP de lux de durata modelul TC este alegerea perfecta pentru dvs.
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-1
Masajul braţelor cu perne de aer verticale.
Noul TC vine cu îmbunătăţiri pentru masajul braţelor. Pernele de masaj sunt poziţionate vertical astfel că plasarea braţelor în spaţiile dedicate devine mult mai comodă, iar masajul este mai eficient pentru antebraţe. Acest tip de masaj al braţelor a început să fie abordat de tot mai mulţi producători deoarece în poziţie verticală eficienţa pernelor de aer este mai ridicată.
 
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-2
3 Poziţii de masaj Zero Gravity
Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, corespunde poziţiei de masaj a corpului, prin o simplă apăsare a unei taste, spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, cel mai jos poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de o poziţie corectă de masaj.
Experimentaţi o nouă metodă de masaj cu gravitaţie zero. Aparatul poate fi reglat în trei poziţii.
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-3
Materiale rezistente
Împreună cu progresele din punct de vedere mecanic, au fost îmbunătăţite şi materialele folosite. La exterior scaunul este îmbrăcat într-un material similar pielii de şarpe, astfel materialul nu se zgârie, nu reţine praf şi nu se deteriorează în timp. Acest tip de material a fost recent (finalul anului 2015) introdus pentru gama Tokuyo şi iRest şi este extrem de plăcut la atingere. Mai mult decât atât scaun este mai atractiv din punct de vedere estetic şi mai rezistent la trafic intens.
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-4
Telecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat.
TC este dotat cu o telecomandă foarte uşor de manevrat, acces uşor la butoane. Telecomanda este poziţionată într-un buzunar separat fiind protejată de praf. De-asemenea, telecomanda este foarte intuitivă şi foarte uşor de folosit, chiar şi fără a studia manualul de utilizare.
Are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de scaun.
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-5
Masajul picioarelor cu role de masaj şi perne de aer.
Pernele de aer aşezate sub forma de cizmă îmbracă piciorul, gleznele şi tălpile conferindu-le un masaj al punctelor zusanli (zone implicate in procesul de acupunctură în tratarea stresului gastric şi leziunilor mucoasei gastrice).
Metoda de masare se realizează prin alternarea acţiunilor de strângere, oprire, relaxare, oferindu-vă un corp relaxat.
 
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-6
Şină curbată în formă „L”
Scaunul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu.
Lungimea cursei de masaj masaj este de 120 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la picioare, de la gât până dincolo de cvatricepsul femural. Acest scaun are printre cele mai lungi cuse de masaj, prin urmare masează cea mai mare suprafaţă a spatelui şi şezutului pe verticală.
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-7
Încălzire pentru picioare.
Încălzire cu infraroşii pe bază de fibră de carbon. Adeseori masajul conduce la relaxarea persoanelor, îmbunătăţind astfel calitatea somnului şi îmbunătăţind funcţiile fizice. Funcţia de încălzire pentru picioare completează aceste funcţii, astfel TC se diferenţiază de alte fotolii de masaj.
Încălzire pentru spate.
Funcţia de încălzire a spatelui la 40º-50º C elimină senzaţia de rece şi durerea de spate. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul.
Fotoliu-de-masaj-TC--Zero-Gravity-si-role-3D-8
 
Scaunul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.
 
Funcţii importante:
 
Masajul gâtului
Masajul zilnic poate preveni, spondiloza cervicală, durerile de cap şi bolile cerebrovasculare.
Ajută la circulaţia sângelui
Masajul are rolul de a dilata vasele de sânge, de a ajuta la circulaţia sângelui în organism şi de a îmbunătăţi capacitatea miocardului de a furniza oxigenul, creşte capacitatea funcţiilor inimii.
Sanatatea psihică
Masajul poate remedia problemele legate de stres, relaxând corpul şi mintea, conducând la îmbunătăţirea funcţiilor fizice.
Masaj pneumatic în zona umerilor
Cauza principală a durerilor de umeri se datorează faptului că circulaţia sângelui în zona gâtului nu se realizează corespunzător. După ce veţi face masajul pneumatic în zona umerilor, veţi simţi că durerile dispar.
Masajul pneumatic al zonei mâinilor
Adeseori folosim mouse-ul pe parcursul programului de la serviciu şi astfel apar durerile de la încheieturile mâinilor, însă noua generaţie de masaj pneumatic poate ameliora durerile resimţite la încheieturile mâinilor.
Pernă detaşabilă
Aparatul, pentru ca prin masaj să sporească nivelul de confort, a fost conceput cu o pernă detaşabilă, în cazul în care doriţi ca efectul masajului să fie mai puternic puteţi să detaşati perna, astfel că pe parcursul procesului de masaj vă puteţi bucura de un efect şi mai reconfortant.
Puncte convexe pentru masajul tălpilor
Potrivit punctelor convexe concepute pentru masajul picioarelor, concepute exact după modul de masaj adoptat de către maseurii profesionişti, se efectuează masajul tălpilor în punctele yongquan, indiferent dacă este vorba despre masaj uşor si fix sau masaj puternic progresiv, ambele produc confort.
Masajul pneumatic al gambelor şi al tălpilor
Acest aparat foloseşte perne de aer cu putere înaltă, distribuind presiune de aer diferită de la gambe până la talpi, reducând astfel presiunea resimţită în ambele picioare şi ameliorând senzaţia de moleşeală resimţită în picioare. Masajul poate fi efectuat atât după metoda masajului asemănător celui cu mâinile sau masaj pneumatic.
Design ergonomic.
Având un design ergonomic precis, în formă de S, urmărește cu acuratețe coloana vertebrală.
Maseur profesionist
Imită mișcările unui maseur profesionist, împachetând complet gambele și labele picioarelor. O experiență calmantă, gen ”spa”.
 
Seturi de proceduri profesionale de masaj:
 
Timer (modificarea timpului de masaj): Da. 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 de minute
Manual de utilizare: Da, în Română şi Engleză.
Masaj pe toată suprafața spatelui: Da. În "L".
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui: Da.
Spătar rabatabil electric: Da.
Suportul pentru picioare extensibil electric: Da. 12 cm.
Role de masaj pentru spate: 3D. 2 perechi.
Role de masaj pentru tălpi: Da.
Reflexoterapie (masaj pentru tălpi) . Da.
Tapiţerie: Piele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent: 220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatorului: aprox. 155 - 210 cm.
Greutate fotoliu (kg): 98 kg.
Greutatea maximă a utilizatorului (kg): 140 kg.
Cursa rolelor: 120 cm.
Telecomandă LCD: Da.
Dimensiunile în poziţia „ridicat” - Aprox. 125 x 75 x 128 cm.
Dimensiunile în poziţia „înclinat” - Aprox. 170 x 75 x 86 cm.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ghid de cumparare scaune


 

Cateva idei intr-un mic ghid de cumparare a scaunelor:

 

In alegerea unui scaun trebuie avut in vedere timpul pe care urmeaza sa-l petrecem in el, din acest punct de vedere scaunul de birou este foarte important pentru sănătatea şi bunăstarea corpului.

 

Daca il alegeti pentru un copil acesta trebuie sa fie confortabil, nu excesiv de mare si cu brate, astfel incat copilul sa stea cat mai confortabil putea a le putea sprijini.

Măsuraţi camera dumneavoastră şi masa pentru a putea determina mărimea şi numărul de scaune care incap in jurul acesteia. Amintiţi-vă sa calculati si spaţiul dintre scaune, precum şi spaţiul real pe care un scaun de luat masa il va ocupa, înainte de a alege o dimensiune.

 

Daca aveti nevoie de un scaun pentru un birou si in care veti petrece multe ore in fata calculatorului, este vital ca acesta sa fie confortabil şi să rămână în acest fel, după ce aţi stat pe el o perioadă indelungata de timp.


Cumparati un scaun care sa se potriveasca cu greutatea voastra si care sa aiba mecanism de balansare. Când sunteţi aşezat în scaun asiguraţi-vă că există suficient spaţiu în jurul soldurilor si coapselor (cel puţin un centimetru de spaţiu pe fiecare parte a corpului).

 

În funcţie de stilul de lucru şi cerinţe, s-ar putea să nu aveti nevoie de braţe la scaunul la birou, deoarece acestea v-ar putea incomoda. In schimb niste braţe dispuse la o distanta prea mare unul de altul, v-ar putea face să vă extindeti coatele departe de corp într-un mod nenatural.

Unele modele pot avea roti rotative, care permit acestuia sa alunece pe podea, o miscarea mai uşoara în jurul spaţiului de lucru pe parcursul zilei, fără a fi nevoie de un efort mare.

Scaunele pot fi tapitate intr-o varietate de materiale, inclusiv imitatie de piele, piele naturala si stofa. Alegerea unui anumit tip de tapiterie in defavoarea altuia este o preferinţă personala. Tapiţeria de stofa poate fi mai confortabila insa nu este la fel de uşor de curăţat precum cea din imitatie sau cea naturala. Imitatie de piele sau cea naturala creeaza impresia de eleganta, insa nu respira la fel de uşor precum panza si poate provoca disconfort după o şedere prelungita.


E ușor să alegi scaunul de birou potrivit dacă știi exact ce vrei. Pornește de la tipul de activitate pe care o desfășori la birou - lucrezi la computer, desenezi, scrii facturi? Nu uita de numărul de ore pe care le petreci stând pe scaun. Un scaun normal, cu înălţime reglabilă, îţi poate oferi confortul de care ai nevoie pentru intervale scurte de timp.

 

Pentru 8 ore la birou, în schimb, vei avea nevoie de un scaun cu mai multe opțiuni pentru a varia poziţiile, cele mai recomandate sunt scaunele ergonomice. Ţine seama şi de nevoile speciale pe care le ai, cum ar fi: un suport special pentru zona gâtului, a spatelui, a braţelor sau a umerilor - precum și de stilul de scaun preferat, pentru a găsi scaunul perfect.

Pentru zile lungi la birou un scaun de birou trebuie să respecte standarde înalte privind proprietăţile ergonomice, stabilitatea, rezistenţa și durabilitatea.

 

Pentru acasă un scaun pe care îl vei folosi acasă va fi în mod natural sigur, stabil și confortabil.

 

Livrare-scaune

- Livrare prin Transport rapid in toata tara.

- Cumparaturi absolut sigure-plata se face la primire coletului.

- Livrare Rapida cu plata ramburs la ridicarea scaunelor. Scaunele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Scaunele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Trasportul scaunelor este asigurat la valoarea reala a produsului prin curier rapid Fan Courier Express, Urgent Curier, GLS. Va rugam sa tineti cont ca, pentru multe dintre scaunele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul si dimensiunea scaunelor. De asemenea va rugam, tinand cont de valoarea scaunelor, sa optati pentru trimiterea scaunelor prin curier direct in locul in care aceste scaune raman definitiv. In felul acesta scaunele va vor fi livrate direct acasa, birou, firma, institutie, si sunteti sunat in cazul in care nu sunteti gasit, iar scaunele sunt manevrate cu mai multa grija.

Livrare-scaun-Fan-Courier

Comanda Telefonica

Va stam la dispozitie: 0720.865.728

Transport Gratuit

Acest produs are astazi Transport Gratuit

 • Online: 495
 • Brand: TOKUYO
 • Cod produs: CS-TC677
 • Disponibilitate: Stoc Epuizat
 • Livrare:

  Transport Rapid

 • Pret:

  Contine TVA

 • Pret livrare:

  GRATUIT

 • Garantie Fotoliu Masaj:

  3 Ani

 • Plata in Rate:

  Star Card de la Banca Transilvania

 • Categorie: Fotolii de masaj:

  Vezi si alte modele

 • 6.500,00 Lei
 • Pretul contine TVA.

Livrare Transport Rapid

Scaunele comandate pe stoc se livreaza in 48 de ore in toata tara.

Etichete: fotoliu de masaj, fotolii cu masaj, fotoliu profesional, fotoliu cu bani, fotoliu cu fise, afacere cu fotolii, centre medicale, SPA

Scaun directorial-manager maro piele naturala 116A-Transport Gratuit Cumperi scaune pentru acasă ..
4.600,00 Lei
Masa rotunda pentru diverse evenimente 10-12 persoane       Masa rotu..
520,00 Lei
Scaune pentru terasa Scaunul pentru terasa este confectionat din plastic (polipropilena) cu un ..
145,00 Lei
Masa pliabila dreptunghiulara - blat pal melaminat       Culoare blat: portocaliu..
164,00 Lei
Scaun de bucătărie tapițat     Scaunul de bucătărie tapitat pune accentul pe stil..
186,00 Lei
Blog Articole Recent Adaugate
10 scaune profesionale de frizerie din oferta noastra

10 scaune profesionale de frizerie din oferta noastra

Comenzi-Scaune 22.10.2020 0
10 scaune profesionale de frizerie din oferta noastră 1.Scaun profesional de frizerie modern și rezistent Boss Cooper BA 2.Scaun profesional de frizer...
Citeste mai mult
Scaune de gaming iluminate cu LED-RGB-control wireless

Scaune de gaming iluminate cu LED-RGB-control wireless

Comenzi-Scaune 15.10.2020 0
Scaune de gaming iluminate cu LED-RGB-control wireless Scaunele pentru gaming au devenit de câțiva ani niște echipamente mediatizate și apreciate, ama...
Citeste mai mult
Scaune de birou moderne din catifea pentru copii în diferite culori

Scaune de birou moderne din catifea pentru copii în diferite culori

Comenzi-Scaune 06.10.2020 0
Scaune de birou moderne din catifea pentru copii în diferite culori 1. Scaune de birou moderne din catifea in 3 culori elegante cu un design minimalis...
Citeste mai mult
Scaune de bucatarie, living si dining din catifea adaugate recent in stoc

Scaune de bucatarie, living si dining din catifea adaugate recent in stoc

Comenzi-Scaune 28.09.2020 0
Scaune de bucatarie, living si dining din catifea adaugate recent in stoc   Aceste scaune ofera design, confort si eleganta pentru spatiul preferat, f...
Citeste mai mult
Scaune de bucatarie si living din catifea pe cadru din lemn-5 culori

Scaune de bucatarie si living din catifea pe cadru din lemn-5 culori

Comenzi-Scaune 26.09.2020 0
Scaune de bucatarie și living din catifea pe cadru din lemn - 5culori   Aceste scaune ofera design, confort si eleganta pentru spatiul preferat, fie c...
Citeste mai mult
Componente scaune

Componente scaune

Comenzi-Scaune 23.09.2020 0
Componente și accesorii scaune Va oferim piese de schimb pentru scaune birou, piston hidraulic, role scaun directorial, baza plastic scaun si fotoliu ...
Citeste mai mult
Masa moderna cu scaune ascunse

Masa moderna cu scaune ascunse

Comenzi-Scaune 20.09.2020 0
Masă modernă cu scaune ascunse Acesta este o masa moderna, proiectata de Yury Veredyuk , o masă cu scaune ascunse concepute pentru a oferi un desing f...
Citeste mai mult
Fotolii si canapele modulare din gama Trio Elements

Fotolii si canapele modulare din gama Trio Elements

Comenzi-Scaune 18.09.2020 0
Fotolii și canapele modulare din gama Trio Elements Inspira-te din ideile de mai jos, din ofertele pe care le găsești în  magazinul online Comenzi-Sca...
Citeste mai mult
Sistem modular Rubico Elements-canapele si fotolii

Sistem modular Rubico Elements-canapele si fotolii

Comenzi-Scaune 14.09.2020 0
Sistem modular Rubico Elements-canapele și fotolii Datorită sistemului modular, Familia Rubico este ideală pentru spații moderne de relaxare. Aceasta ...
Citeste mai mult
Cum arata scaunele de frizerie si coafor adaugate recent in oferta noastra

Cum arata scaunele de frizerie si coafor adaugate recent in oferta noastra

Comenzi-Scaune 09.09.2020 0
Cum arată scaunele de frizerie și coafor adaugate recent în oferta noastră 1.Scaun de coafor cu pompă hidraulică-Gabbiano2.Scaun de coafor cu pompă h...
Citeste mai mult
Viziteaza site-ul Comenzi-Scaune.ro pe ShopMania