Fotoliu de masaj 3S Flex 3D cu incalzire

Fotoliu de masaj 3S Flex 3D cu incalzire
Fotoliu de masaj 3S Flex 3D cu incalzire
 
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-1
 
Fotoliu de masaj 3S Flex 3D cu încălzire - Execută cel mai bun masaj de stretching pentru coloana vertebrală. Fabricat în Japonia.
Cel mai bun fotoliu de masaj pentru stretching.
Acesta este cel mai nou model de la Inada, noul fotoliu de masaj 3D, fotoliu medical 3S Flex. Acest fotoliu de masaj este uimitor atât în privinţa aspectului, cât şi a performanţei. A fost construit sub consilierea renumitlui intructor sportiv de stretching, Tadashi Kaneko şi este singurul fotoliu de masaj din lume care execută mişcări de stretching împreună cu metodele tradiționale de masaj - motiv pentru care este clasificat ca fotoliu de masaj Flex şi a primit un număr de certificare medicală. (nr. aprobare medicală: 223AKBZX00226000)
Design excepţional. Efecte terapeutice.
Fotoliul de masaj 3S pentru întregul corp este perfect pentru cei care îşi doresc să facă stretching, să îşi îmbunătăţească postura şi să primească toate beneficiile asupra stării de sănătate asociate cu masajul şi relaxarea. Puteţi alegeţi unul dintre programele automate de îngrijire ce includ masajul pentru întregul corp, masajul prin stretching şi masajul pentru zona inferioară a corpului. Acestea includ de asemenea programe de "încălzire" şi "calmare", precum şi multiple alte tehnici de masaj japoneze.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-2
 
Fotoliile INADA - Recomandate de dl. dr. Vasile Druță - manager COLOANA MEDICALĂ
Noi am furnizat modele de fotolii japoneze Inada 3S Flex în dotarea clinicii din București. Fotoliile de masaj Inada pot fi regăsite în cadrul clinicii COLOANA MEDICALĂ, cea mai specializată clinică din țară.
Medicii de aici au peste 15 ani de experientă în terapia afecţiunilor coloanei vertebrale, abordând cu succes, de-a lungul timpului, de la simple dureri de spate, până la boli precum discopatie, spondiloză, scolioză, cifoză, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis, hernie de disc în toate stadiile ei.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-3
 
Sistem de masaj cu încălzire pentru picioare.
Sistemul de încălzire împreună cu perne de aer de la nivelul sistemului de masaj inferior stimlează circulația sângelui la nivelul tălpilor şi al gambelor. Masajul Shiatsu se realizează cu perne de aer pentru tălpi, partea superioară a labei piciorului şi călcâie. Inada 3S este prevăzut cu bile shiatsu detașabile pentru masajul de reflexoterapie. Flex este singurul fotoliu de masaj care oferă încălzire pentru picioare.
Poziţia perfectă de masaj. Rabatare maximă.
Inada 3S se dovedeşte a fi fotoliul cel mai confortabil şi are cel mai mare grad de rabatare. Modul în care este proiectat îl face foarte uşor de manevrat iar sistemul de rabatare este diferit datorită şinei pe care fotoliul se mişcă în timpul procesului de rabatare. Fotoliul poate fi aşezat foarte aproape de perete deoarece în momentul rabatării fotoliul coboară în faţă şi se întinde la plan orizontal.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-4
 
Perne de masaj. Perna buffer.
Setul de accesorii cuprinde perna de masaj buffer, perna principala de masaj (implicit montată pe fotoliul) şi buzunarul pentru telecomandă. Perna principală de masaj (figura alăturată) este îmbrăcată într-un material de protecţie care poate fi spălat. În timpul masajului perna principală poate fi îndepărtată în momentul în care doriţi un masaj cervical profund.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-5
 
Poziţia corectă a corpului instalează sănătatea.
Inada 3S Flex a fost proiectat pentru a îmbunătăţi mişcările funcţionale zilnice, performanţa fizică şi tehnicile de respiraţie eficiente şi pentru a asista recuperarea în cazul durerilor de spate sau a rigidităţii umerilor. Programul ”Shoulder Focus” se orientează asupra reducerii tensiunii în zona umerilor prin masaj asupra claviculei printr-o compresie de aer frontală şi prin presare din spate, care duce la extensia pieptului. Prin apăsarea din faţă şi din spate se obţine o extensie profundă, iar principala cauză a tensiunii în zona umerilor (postura incorectă) este înlăturată.
 
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-6
Programele de Stretch
Stretch complet
Programul de Stretch #1 întinde mușchii abdominali interiori și relaxează diafragma. Acest program este dedicat persoanelor sedentare care nu fac mişcare zilnică sau au un job care nu le permite deloc mişcare în timpul zilei.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-7
Stretch pentru spate.
Prin programul de Stretch #2 spatele se intinde ferm prin arcuire totală. Acest program este dedicat persoanelor care petrem mult timp în faţa unui computer şi caută o detensionare completă a coloanei vertebrale.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-8
Masaj pentru întregul corp
Masajul Kenbiki (între umeri)
Inada 3S masează profund zonele dureroase de-a lungul marginii umerilor. Pernele de aer încorporate aplică presiune directă în puctele Shiatsu din zona umerilor, masându-le prin presiune fermă de aer, dând senzaţia unui masaj prin strângere efectuat de mâini umane.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-9
Masajul pentru ceafă
3S masează mușchii de la baza gâtului printr-o mișcare de frământare. Ridică ceafa din abele părţi, pentru a masa muşchii prin tragere şi strângere.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-10
 
Masajul Kensei
Masaj intensiv al punctelor kensei aflate între umeri și ceafă (sunt adesea tensionate).
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-11
Masajul în zona pelviană şi şolduri
Sunt masaţi mușchii din această zonă prin strângerea pelvisului între airbag-uri laterale. Acest mecanism permite masarea zonei pelviene din ambele părţi, înlăturând oboseala din zona feselor şi coapselor.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-12
Masajul în zona pelviană
Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui. Masajul prin rulare pentru spate
Inada 3S oferă un masaj profund în zona inferioară a spatelui. Aerul şi rolele asigură masarea fermă a muşchilor. Rolele ajung până în zone foarte joase ale spatelui. 3S este dotat cu cel mai performant sistem de role - masaj care de se mișcă dintr-o parte în cealaltă şi execută masaj 3D prin deplasare pe axa orizontală. Rolele din zona inferioară a spatelui se extind cu până la 20 m cu o mișcare încrucișată pentru a masa o suprafață cât mai extinsă și a înlătura durerea.
 
Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui
UNIC! Mecanism 3D Role de masaj medical şi Perne de aer
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-13
Sistemul de rolele cu masaj este adaptat prin intermediul unor perne de aer aflate la baza sistemului de masaj. Aceasta tehnologie permite contactul pernanent al rolelor de masaj cu spatele. Rolele coboară până în zona pelvisului si efectueaza masaj prin rulare. Cu ajutorul funcţiilor unice de masare circulară prin strângere ale fotoliului INADA ne-am apropiat perfect de tehnicile maseurilor profesionişti. Astfel sunt înlăturate durerile profunde din zona spatelui.Masajul 3D vă dă posibilitatea de a regla intensitatea mecanismului Push-Out până la 4.5cm (pentru varianta de masaj cel mai profund).
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-14
 
Masajul pentru picioare
Stimlează circulația sângelui la nivelul picioarelor. Masaj Shiatsu cu aer pentru tălpi, partea superioară a labei piciorului şi călcâie. Scaunul este prevăzut în zona tălpilor cu bile shiatsu detașabile.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-15
Masajul pentru brațe
Fotoliul masează brațele odată cu extensia comfortabilă a pieptului printr-o strângere fermă. Unităţile cu perne de aer pentru braţe asigură masarea în profunzime din parte superioară a braţului, până în vârful degetelor. Vă veţi simţi braţele revigorate şi veţi scăpa de senzaţia de oboseală.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-16
Mecanismele de masaj ale Inada 3S
Funcţia de îmbrăţişare şi Funcţia de contact permanent.
Fotoliul medical de masaj Inada 3S Flex este prevăzut cu funcția de masaj prin îmbrățișare care asigură un masaj prfund, rezultat din strângerea fermă de la umeri până în zona superioară a brațelor.
 
O caracteristică proprie, importantă, a fotoliului cu masaj Inada 3S, este funcţia de contact permanent. Aceasta garantează faptul că fiecare parte a corpului a celui care beneficiază de masajul acestui fotoliu, va rămâne permanent în contact direct cu fotoliul, indiferent de înălţimea sau greutatea sa şi indiferent de gradul de înclinaţie al fotoliului. Prin această funcţie, utilizatorul beneficiază de un masaj eficient al întregului corp.
functia de imbratisare
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-17
 
Senzorul optic localizează în mod automat punctele shiatsu optime
Inada 3S masaj dispune de senzori care detectează automat punctele Shiatsu ale persoanei care îl foloseşte. Aceste puncte Shiatsu diferă de la persoană la persoană, însă fotoliul de masaj, prin intermediul acestui sistem de detectare a punctelor Shiatsu, garantează un masaj eficient oricărui utilizator.
În momentul selectării programului de masaj dorit, 3S Flex va scana spatele dumneavoastră şi vă va compara profilul cu alte profile stocate în memoria sa. Imediat fotoliul de masaj Inada 3S se va plia pe profilul dumneavoastră fizic şi vă va oferi un masaj perfect personalizat.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-18
 
Masaj de îmbrăţişare
Acestă funcţie este regăsită doar la fotoliile de masaj japoneze INADA şi presupune masajul complet pentru toate zonele corpului, astfel că fotoliul vă îmbrăţişează şi masează complet.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-19
Sistem de picioare extensibil
Împingeţi picioarele dacă doriţi ca sistemul de masaj să se extingă. Dar aveţi posibilitate să controlaţi sistemul de masaj pentru picioare din telecomandă.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-20
Pernă de masaj
Dacă doriţi un masaj profund în zona cervicală puteţi îndepărta perna de masaj. Această pernă de masaj se foloseşte deseori, dar ea poate fi îndepărtată pentru un masaj mai puternic prin rolele de masaj.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-21
Pernă suplimentară de masaj
Dacă doriţi un masaj profund în zona cervicală puteţi îndepărta perna suplimentară de masaj. Pentru o poziţie lejeră a gâtului folosiţi perne de masaj. Pentru masaj profund, îndepărtaţi perna.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-22
Masaj cu încălzire pentru tot corpul
Masajul este pentru braţe şi picioare, dar materialul din care este creată rola de masaj prin frecare se încălzeşte şi produce încălzire pentu zona spatelui. Astel vorbim de un masaj cu încălzire pentru tot corpul.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-23
Masaj de încălzire pentru braţe
Nu există un alt fotoliul în piaţă care să ofere masaj cu încălzire pentru braţe. Este unicul model cu încălzire pentru zona braţelor, senzaţia este perfectă iar circulaţia este stimulată.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-24
Buzunar pentru telecomandă
Acest buzunar este foarte util deoarece se montează pe braţul drept al fotoliului şi vă permite accesul uşor pentru a plasa telecomanda.
 
Culori disponibile pentru 3S Flex
 
Fotoliu cu masaj Inada 3S Flex - brown
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-25
 
Fotoliu cu masaj Inada 3S Flex - negru
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-26
 
Dotat cu sistem de încălzire pentru braţe şi picioare.
Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe tipul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii.
Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj Inada 3S deţine cea mai performantă tehnologie din lume, revoluţionând odată cu lansarea sa, întreaga piaţă a fotoliilor de masaj.
Suprafaţa de masare
Rolele acoperă o suprafaţă de aproximativ 72 cm sus – jos, rola superioară deplasânduse pe laterală aproximativ 5-19 cm, iar rola inferioară aproximativ 9-16 cm. Deplasarea rolelor asigură un tratament adecvat şi eficient al muşchilor şi punctelor Shiatsu.
Fotoliu-de-masaj-3S-Flex-3D-cu-incalzire-27
 
 
Cel mai nou fotoliu de masaj din industrie
Full Body (întregul corp)
Aprox. 15 min.Programul de bază pentru înlăturarea oboselii prin masarea întregului corp cu ajutorul rolelor şi pernelor de aer. Acesta este un program de masaj pentru ameliorarea oboselii zilnice.
Full Body Relief
Program de masare a întregului corp folosind exclusiv pernele de aer. Acest program este recomandat pe

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ghid de cumparare scaune


 

Cateva idei intr-un mic ghid de cumparare a scaunelor:

 

In alegerea unui scaun trebuie avut in vedere timpul pe care urmeaza sa-l petrecem in el, din acest punct de vedere scaunul de birou este foarte important pentru sănătatea şi bunăstarea corpului.

 

Daca il alegeti pentru un copil acesta trebuie sa fie confortabil, nu excesiv de mare si cu brate, astfel incat copilul sa stea cat mai confortabil putea a le putea sprijini.

Măsuraţi camera dumneavoastră şi masa pentru a putea determina mărimea şi numărul de scaune care incap in jurul acesteia. Amintiţi-vă sa calculati si spaţiul dintre scaune, precum şi spaţiul real pe care un scaun de luat masa il va ocupa, înainte de a alege o dimensiune.

 

Daca aveti nevoie de un scaun pentru un birou si in care veti petrece multe ore in fata calculatorului, este vital ca acesta sa fie confortabil şi să rămână în acest fel, după ce aţi stat pe el o perioadă indelungata de timp.


Cumparati un scaun care sa se potriveasca cu greutatea voastra si care sa aiba mecanism de balansare. Când sunteţi aşezat în scaun asiguraţi-vă că există suficient spaţiu în jurul soldurilor si coapselor (cel puţin un centimetru de spaţiu pe fiecare parte a corpului).

 

În funcţie de stilul de lucru şi cerinţe, s-ar putea să nu aveti nevoie de braţe la scaunul la birou, deoarece acestea v-ar putea incomoda. In schimb niste braţe dispuse la o distanta prea mare unul de altul, v-ar putea face să vă extindeti coatele departe de corp într-un mod nenatural.

Unele modele pot avea roti rotative, care permit acestuia sa alunece pe podea, o miscarea mai uşoara în jurul spaţiului de lucru pe parcursul zilei, fără a fi nevoie de un efort mare.

Scaunele pot fi tapitate intr-o varietate de materiale, inclusiv imitatie de piele, piele naturala si stofa. Alegerea unui anumit tip de tapiterie in defavoarea altuia este o preferinţă personala. Tapiţeria de stofa poate fi mai confortabila insa nu este la fel de uşor de curăţat precum cea din imitatie sau cea naturala. Imitatie de piele sau cea naturala creeaza impresia de eleganta, insa nu respira la fel de uşor precum panza si poate provoca disconfort după o şedere prelungita.


E ușor să alegi scaunul de birou potrivit dacă știi exact ce vrei. Pornește de la tipul de activitate pe care o desfășori la birou - lucrezi la computer, desenezi, scrii facturi? Nu uita de numărul de ore pe care le petreci stând pe scaun. Un scaun normal, cu înălţime reglabilă, îţi poate oferi confortul de care ai nevoie pentru intervale scurte de timp.

 

Pentru 8 ore la birou, în schimb, vei avea nevoie de un scaun cu mai multe opțiuni pentru a varia poziţiile, cele mai recomandate sunt scaunele ergonomice. Ţine seama şi de nevoile speciale pe care le ai, cum ar fi: un suport special pentru zona gâtului, a spatelui, a braţelor sau a umerilor - precum și de stilul de scaun preferat, pentru a găsi scaunul perfect.

Pentru zile lungi la birou un scaun de birou trebuie să respecte standarde înalte privind proprietăţile ergonomice, stabilitatea, rezistenţa și durabilitatea.

 

Pentru acasă un scaun pe care îl vei folosi acasă va fi în mod natural sigur, stabil și confortabil.

 

Livrare-scaune

- Livrare prin Transport rapid in toata tara.

- Cumparaturi absolut sigure-plata se face la primire coletului.

- Livrare Rapida cu plata ramburs la ridicarea scaunelor. Scaunele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Scaunele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Trasportul scaunelor este asigurat la valoarea reala a produsului prin curier rapid Fan Courier Express, Urgent Curier, GLS. Va rugam sa tineti cont ca, pentru multe dintre scaunele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul si dimensiunea scaunelor. De asemenea va rugam, tinand cont de valoarea scaunelor, sa optati pentru trimiterea scaunelor prin curier direct in locul in care aceste scaune raman definitiv. In felul acesta scaunele va vor fi livrate direct acasa, birou, firma, institutie, si sunteti sunat in cazul in care nu sunteti gasit, iar scaunele sunt manevrate cu mai multa grija.

Livrare-scaun-Fan-Courier

Comanda Telefonica

Va stam la dispozitie: 0720.865.728

Transport Gratuit

Acest produs are astazi Transport Gratuit

 • Online: 90
 • Brand: INADA
 • Cod produs: CS-3SFlex
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Livrare:

  Transport Rapid

 • Pret:

  Contine TVA

 • Pret livrare:

  GRATUIT

 • Garantie Fotoliu Masaj:

  3 Ani

 • Plata in Rate:

  Star Card de la Banca Transilvania

 • Post Garantie:

  5 Ani

 • 18.000,00 Lei
 • Pretul contine TVA.

Livrare Transport Rapid

Scaunele comandate pe stoc se livreaza in 48 de ore in toata tara.

Etichete: Fotoliu, masaj, aparat-masaj, masajul picioarelor, relaxare, somn, terapie, oboseala, incalzire, maseor, stres, circulatia sangelui

Scaune de bucatarie si living PD     Scaunele de bucatarie si living PD sunt piesele de..
419,00 Lei
Scaune moderne pentru caffe-bar   Scaunul de bar cu un design modern Scaunul este..
208,00 Lei
Fotoliu de masaj cu 13 motoare DreamWave   Fotoliu de masaj Inada Dreamwave - Fabricat în..
27.000,00 Lei
Scaun directorial de birou model 224-negru   Cauti un scaun de birou ieftin? Cumpara acum un..
599,00 Lei
Masă de conferință-consiliu pentru zona de protocol -Transport Gratuit     Elegantă, ..
2.300,00 Lei
Blog Articole Recent Adaugate
Banci metalice Nexus pentru vizitatori si zone de asteptare

Banci metalice Nexus pentru vizitatori si zone de asteptare

Comenzi-Scaune 01.04.2020 0
Bănci metalice Nexus pentru vizitatori și zone de așteptare  Bancile metalice Nexus au cadru rezistent din teava de otel vopsit in camp electrostatic,...
Citeste mai mult
Scaune de bucatarie in diverse culori

Scaune de bucatarie in diverse culori

Comenzi-Scaune 25.03.2020 0
Scaune de bucătărie în diverse culori Scaune diverse pentru amenajarea bucătărieiChiar dacă nu pare, în bucătărie petrecem mai mult timp uneori decât ...
Citeste mai mult
Scaune directoriale cu suport pentru picioare-4 culori

Scaune directoriale cu suport pentru picioare-4 culori

topadmin 09.03.2020 0
Scaune directoriale cu suport pentru picioare-4 culori TRANSPORT GRATUIT  Scaunele directoriale cu suport pentru picioare sunt o alegere ideala pentru...
Citeste mai mult
Set 5 roti pentru scaune de birou ergonomice si clasice

Set 5 roti pentru scaune de birou ergonomice si clasice

Comenzi-Scaune 06.03.2020 0
Schimbare set 5 roți pentru scaune de birou ergonomice și clasiceSchimbare-înlocuirea roților pentru scaunul de birou1.Trageți roată veche în jos- cel...
Citeste mai mult
Scaune metalice pentru zone de asteptare

Scaune metalice pentru zone de asteptare

Comenzi-Scaune 18.02.2020 0
Scaune metalice pentru zone de asteptare Scaune metalice pentru vizitatori si zone de asteptare - LIVRARE GRATUITĂ Scaun metalic pentru vizitatori, cu...
Citeste mai mult
Scaune de gaming si birou cu suport de picioare

Scaune de gaming si birou cu suport de picioare

Comenzi-Scaune 14.02.2020 0
Scaune de gaming si birou cu suport de picioare pe culoarea negru cu rosu -Transport Gratuit   Scaunul de gaming rosu cu negru este un scaun pentru bi...
Citeste mai mult
Cum arata rotile din silicon pentru scaun de birou

Cum arata rotile din silicon pentru scaun de birou

Comenzi-Scaune 30.01.2020 0
Cum arată roțile din silicon pentru scaunele de birou  Roți-role silicon pentru scaun de birou ce oferă siguranță pentru toate tipurile de podele. Ace...
Citeste mai mult
Scaune de conferinta si vizitatori pentru diverse evenimente

Scaune de conferinta si vizitatori pentru diverse evenimente

Comenzi-Scaune 15.01.2020 0
Scaune de conferinta si vizitatori pentru diverse evenimente Scaune la comanda fabricate in RomaniaCea mai variata gama de scaune pentru vizitatori si...
Citeste mai mult
Cum arata scaunul de bucatarie si dining cu spatar rotunjit

Cum arata scaunul de bucatarie si dining cu spatar rotunjit

Comenzi-Scaune 11.01.2020 0
Cum arata scaunul de bucatarie si dining cu spatar rotunjit? Acest scaun de bucatarie si dining este un scaun cu design modern cu un spătar rotunjit d...
Citeste mai mult
Fotoliu de masaj model 2020-Joystick 3D-bluetooth-port USB

Fotoliu de masaj model 2020-Joystick 3D-bluetooth-port USB

Comenzi-Scaune 28.12.2019 0
Fotoliu de masaj-comanda vocala-Joystick 3D-incalzire la spate si picioare Fotoliu de masaj model 2020 prin comandă vocală, Joystick 3D, încălzire la ...
Citeste mai mult
Viziteaza site-ul Comenzi-Scaune.ro pe ShopMania